Той випадок, коли я так і скажу, як пише Васерман. Тобто, я не то, щоби дослівно, як він пише: "чтобы нас не пускали в ЕС и вообще "вы хотите, чтобы нам перестали помогать?!", але на мій суб'єктивний погляд це все-таки більше схоже на вкид, ніж на правду. Може там і є та мафія, про яку пише автор треду? А може і немає? А може не в такому обсязі? Не знаю, не бачив, мене там не було, але все одно тексту багато, а от по суті нічого. Все так описав, а зняти забув. От бідося. А потім згадав, що не зняв. І пояснив чому немає фото. Ну, раз немає, то нічого і витрачати час на такий допис.
І поліція польська щось не приїхала, і він їй чогось передумав відповідати.
Одним словом, не вірю, що все так, як він пише. Не сходиться. Щось в цьому тексті для мене є фальшивим. Що саме, не можу розібратися, але щось цей текст мене напружує.
А яка зміна? А прізвища? А дата? Хоч щось можна було написати такого, щоб можна було хоч якось перевірити, раз немає ні відео, ні фото?
П.С.
Васермана читаю з 2014 року. Лемберга так само. Тобто я не новачок, і сам багато разів приносив їх нам на форум.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Те саме, що він вєщав у 2014-му про Донбас. Йому там за кожним деревом марилися НАТОвські обличчя.
А днями там якийсь заступник якогось керівника з МО розповідав про наміри дійти до ПМР і защітіть руSSкоязичних, угнєтьонних Молдовою.
Останнім часом цей самий Гіркін-Стрєлков наговорив дуже багато такого, що нам аж приємно стало чути. А таким чином присипається пильність.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Той випадок, коли я так і скажу, як пише Васерман. Тобто, я не то, щоби дослівно, як він пише: "чтобы нас не пускали в ЕС и вообще "вы хотите, чтобы нам перестали помогать?!", але на мій суб'єктивний погляд це все-таки більше схоже на вкид, ніж на правду. Може там і є та мафія, про яку пише автор треду? А може і немає? А може не в такому обсязі? Не знаю, не бачив, мене там не було, але все одно тексту багато, а от по суті нічого. Все так описав, а зняти забув. От бідося. А потім згадав, що не зняв. І пояснив чому немає фото. Ну, раз немає, то нічого і витрачати час на такий допис.
І поліція польська щось не приїхала, і він їй чогось передумав відповідати.
Одним словом, не вірю, що все так, як він пише. Не сходиться. Щось в цьому тексті для мене є фальшивим. Що саме, не можу розібратися, але щось цей текст мене напружує.
А яка зміна? А прізвища? А дата? Хоч щось можна було написати такого, щоб можна було хоч якось перевірити, раз немає ні відео, ні фото?
П.С.
Васермана читаю з 2014 року. Лемберга так само. Тобто я не новачок, і сам багато разів приносив їх нам на форум.
Я знаю много людей,которые выехали из оккупации,70%-это быдломасса,за которую будет очень стыдно,когда они попадут за кордон.
70%-это быдломасса,за которую будет очень стыдно,когда они попадут за кордон.
І я таких знаю. І знаю, що вони скористуються першою можливістю халяви. Та у нас же ці євробляхи і з'явилися в такій кількості ще з 2014 року, коли була спрощена процедура розмитнення для того, щоб скоріше на фронт необхідне попало. А багато покидьків цим скористалися.
Але я за те, що коли пишуть про такі випадки, то треба не просто пости писати, а ще і про те, які дії були зроблені для того, щоб такому запобігти. А так виходить, що черговий срачик в фейсбучику. Поговорили і забули.
От вчора Найем написав. І що? Прикрили кількість пунктів пропуску. Ой, як поборолися. Ну все, тепер ніхто нічого не буде завозити. А розібратися ні, не пробували? Жодне авто не проїде, якщо йому не дозволить це зробити митник. Так от і треба з митнецею і митниками розібратися. Для початку заяву в органи подати. Але ж про це ніхто нічого не каже, а тільки пости в інформаційному просторі поширюють. А війна у нас інформаційна в тому числі. І мені хотілося б читати про те, що бачив таке і таке, але я зробив те і те, щоб зупинити ці мафіозні оборудки. Тим більше, як видно, що той поляк - не проста людина, а якийсь правозахисник. І що? А нічого. Крім того, що є якась неперевірена інофрмація, яка зараз полетить по всьому інтернету. Так само, як і Наєм? У нього брат - адвокат та і сам Мустафа в дьосна цілується з владою. І що? А просто є пост від нього і все. І ці пости без жодного фото і жодного відео. Тому я так і реагую на них.
Гоша, Просто зараз, саме зараз, з 24 лютого, все набагато гостріше сприймається. Навіть не тілько гостро, а ще і боляче.
А ще важливо те, що саме зараз, коли діє воєнний стан, такі питання вирішуються набагато скоріше і ефективніше, ніж в мирні часи. А вони пости пишуть. І це злить!
анна кошкина сейчас в Херсон.
21 апрель в 00:12 · Саме ця фраза «у Херсоні ж спокійно», сказана різними людьми, просто вразила мене.
У Херсоні спокійно? Ви серйозно?
Спочатку мене наповнила злість та образа від цих слів. А потім настало усвідомлення, що такий образ Херсона склався у ЗМІ.
Про Херсон майже не говорять, а якщо і згадують то мимохіть. А ось самі Херсонці кричати про те, що відбувається насправді не можуть, їхній крик стримують Z-тки, що наповнили місто.
У Херсоні небезпечно! У Херсоні, виходячи з дому, треба чистити телефон, а ще краще залишити його вдома. Виходять з дому здебільшого, щоб у кілометрових чергах добути найнеобхідніші продукти за найшаленішими цінами: яйця були по 100 грн. за десяток, цукор до 120 за кг, а цигарки були і по 150 грн., бензин (з Криму) – 100 грн. за 1 літр тощо. У магазинах не залишилося нічого, крім порожніх полиць.
⠀Ліків просто немає, немає зовсім. Зараз ринок заполонили кримські продукти та прострочена гуманітарка орків… Але як купити ці продукти, якщо роботи теж немає, і грошей немає?
Орки просто скрізь. Заходять до офісів, залазять у квартири. Можуть прийти в будь-який будинок і забрати все, що подобається. Більшість машин на дизелі віджали ще першого дня. Тому Херсонці сховали машини і пересуваються містом на громадському транспорті або пішки, але швидко і лише з 8 ранку і до обіду, поки безпечно і менше орків. Після 16-00 місто вимирає, а вікна квартир і домівок завішують ганчірками, щоб не було видно світла, і не прийшли названі гості.
На мітинги ходити вже не можна, прострілені ноги та зниклі активісти стали «нормою». Вночі не спиш, слухаєш «приліт до Чорнобаївки», потім «запуск на Миколаїв» і так до 5-ї ранку. А потім все спочатку, день за днем.
Щодня я бачу як моє місто знищують, як замовкають та зникають люди та чекаю хто буде наступний. ТАК ЧИ Спокійно в ХЕРСОНІ?
ВКЛЮЧЕНИЕ СЕРГЕЯ ВОЛЫНЫ ИЗ МАРИУПОЛЯ! С АВТОМАТОМ ПРОТИВ БОМБ, НО ДЕРЖИМСЯ
Журналист Шура Буртин несколько недель разговаривал с гражданами Российской Федерации о том, что они чувствуют, когда думают о войне, — и теперь рассказывает, как страх и чувство униженности победили в них человечность. https://meduza.io/feature/2022/04/24/vo ... nem-lyudey
Ох і довгий текст, ледве дочитав)
Н-даааа, цікаве дослідження зробив Шура Буртін. Хоча нічого нового для нас там немає, але все зібрано в одну довгу статтю тому і сприймається трохи інакше. Не окремими відео, які ми вже сотні бачили, а тут все разом.
Ця цитата ключова:
Как и большинство собеседников, мужички были против войны вообще, но очень за эту конкретную войну — и не видели здесь никакого противоречия.
Це звичайно добре, що Шура Буртін зайнявся такою важкою справою і поїхав по просторах матушкі-расії опитувати населення. І зрозуміло, що Шура відчув шок від почутого, від переконання того, яке сміття поруч з ним існує. Що він знаходиться в середовищі, в якому абсолютно відсутні емпатія, співчуття, критичне мислення, відповідальність за свої вчинки.
Але також інколи відчувається, що Шура намагається якось виправдати цей масовий психоз, масову дегуманізацію, масовий шовінизм і ксенофобію. Так, це дуже поверхньо, але все-таки трохи є. Воно і зрозуміло після такого ганебного відкриття, що навколо тебе не люди, а прихильники сатани. Просто Шура в реальному шоці. І тепер і Шура поповнив ряди тих росіян, перед якими стоїть вічне питання росії: "Что делать?"
Таким, як Шура потрібно це все знати для того, щоб прийняти рішення для себе самого в першу чергу. А рішення і просте і складне одночасно. Чи залишатися в цій спільноті, яка несе в собі абсолютне зло, і може спробувати щось змінити, чи покинути все це і поїхати хоч куди, аби подалі від всього цього жаху?
І Шура прийме якесь рішення.
А от що робити нам? Всім нам, у кого ці двоногі істоти в сусідах. А в прешу чергу нам українцям? Вони не зміняться. Їх комплекс неповноцінності ще глибше розвинеться і від цього вони стануть ще більш злими і ненависними.
Навіть якщо всі ці соловйови-кисельови-скабєєви-сімонянши на чолі з путіним скажуть цьому населенню, що ми вам брехали, що все, що ви чули з наших чорних ротів то була чорна пропаганда, що все те, що ми казали про українців, то повне відзеркалювання нас самих, а ми звинувачували їх в своїх злочинах, то все одно це населення не одужає. Тому що вони не хворіють. Все те, що почув Шура - то все є суть росіян. А путін зокрема і його армія пропагандистів просто вдало скористалися почуттями і бажаннями цього населення і витягли всі їхні риси на поверхню.
А тим часом в російському Брянську прогриміли потужні вибухи, після чого розпочалися пожежі
Очевидці пишуть, що горять два резервуари з паливом на Московському проспекті та нафтопереробному заводі за адресою Сніжецький вал. Також повідомляється, що горить військова частина поруч.
Warisdeath, вы скифский наконечник от стрелы видели,держали в руках?Ведь это же художественное произведение сталеплавильного дела.Точность геометричных форм,миниатюрность,чистота обработки высшего класса!!!!!
А в это время на территории залесья- костяные наконечники и каменные топоры.Цивилизационный разрыв 2000 лет.Наверное в этом надо искать ответы. Для Нас Мордор останется всегда таким.Насильственная цивилизация народа и результат мы чувствуем на себе.
Гоша, Точно, друже! Так і є. І розуміння йде з тих далеких часів.
Я вже не став занурюватися в історичне коріння, бо думки побігли одна за одною в цьому напрямку і я ледве їх зупинив)). То кажу, що стаття велика за розміром, читати важко такі довгі тексти, а сам теж довгий пост накалякав, то вже і зупинився!
Між нами дійсно цивілізаційна прірва.
Вчора натрапив на відео людей з Бородянки і хотів принести нам на форум, але потім передумав тому що всі ми все вже чули. Але в контексті нашої розмови про розвиток все-таки принесу. Це сучасність наша з ними. І вразила тут розповідь про касети. Послухайте, це щось. 21-ше сторіччя, а вони шукають касети і дивуються планшетам в кожній хаті. От що, що, а здивувати вони можуть)) Дикуни як вони є. І поведінка їхня дикунська.