Судна, що ходять під російським прапором, більше не можуть заправитись паливом у низці країн Південної Європи, зокрема в Іспанії, Мальті та Гібралтарі, передає Reuters. Представники урядів Мальти та Гібралтару підтвердили цю інформацію.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Это ещё мягко сказано. Насколько я слышал, большая часть их zольдатен возраста 19-25 даже не имеют понятия об аварии на ЧАЭС.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Насколько я слышал, большая часть их zольдатен возраста 19-25 даже не имеют понятия об аварии на ЧАЭС.
Ну одне те, що вони окопалися в Рудому лісі, і те, що вони гарцевали там, це вже зрозуміло, що вони нічого ні про аварію на ЧАЕС не чули, ні про зону відчудження, ні про радиацію в принципі. Хоча як таке може бути? Це важко уявити собі. Як можна не чути про ЧАЕС?
Рудий ліс це зона, яка взяла на себе найбільшу частку викиду радіоактивного пилу під час аварії.
Ладно, хоч і важко, але припустимо, що вони нічого про це не знали. А керівництво? А той, хто віддавав наказ про захоплення станції? Що, ніякий хоча б поверхній інструктаж не провів з ними?
А самі вони? Вони там знаходилися місяць. Не хвилину, не годину, не одну добу. Місяць. Вони що, читати не вміють? Напевно ж там на кожній двері, на кабінетах, лабораторіях на компах і так далі щось написано? Тисячу відсотків, що там лежать якісь папери, книги. І що, за цілий місяць не поцікавитися що ти "охороняєш", де ти знаходишся, що то за слова там написані? І навіть і на це ладно. Хоча як таке може бути, теж важко уявити. Але як їх не змусили замислитися "краєвиди" зони відчудження? Це геть не зрозуміти ніколи. Капець
Zомбі.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
США в очередной раз решили отменить испытания межконтинентальной баллистической ракеты Minuteman III, отложенные ранее из за напряженности с РФ, - Reuters. Отложили опять же из-за напряженности с РФ.
Их отцы и деды, наоборот, проводили еще большие испытания в моменты напряженности.. а эти.. "смельчаки", однако ;) Рейган, будь жив, наверное бы подо%уел от происходящего..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Сумская область, водители аккуратно проезжают по полуразрушенному мосту
Коменти русні під цим відео такі "доброзичливі, доброзичливі"
Сцуки
Та знаю, а як же ж мені не знати?
Просто читачі каналу Двач здавалося трішечки інші. Ні, русня вона і є русня.
А зараз ще пробігся по коментах під Мурзою (поки що тільки перший його опус прочитав), та й кинув ті коменти читати. Ну його нафіг. Хоча тут хоч зрозуміло які вони будуть, ці коментатори, і що вони будуть писати.
Н-да
А ні. Буде битися головою об стіну, але вперто захищати руZSкій мір.
Сам же весь треш описав, але ні, продовжує лізти і гризти той кактус.
Н-да
Раз вже Мурзу згадали, тоді і ще одного згадаємо.
Коца та його друганів
Позитиву нам від діда Годний аналіз!
Про Лукашенку і хуйла класно
А про ЗСУ суперово
Ну одне те, що вони окопалися в Рудому лісі, і те, що вони гарцевали там, це вже зрозуміло, що вони нічого ні про аварію на ЧАЕС не чули, ні про зону відчудження, ні про радиацію в принципі. Хоча як таке може бути? Це важко уявити собі. Як можна не чути про ЧАЕС?
Рудий ліс це зона, яка взяла на себе найбільшу частку викиду радіоактивного пилу під час аварії.
Ладно, хоч і важко, але припустимо, що вони нічого про це не знали. А керівництво? А той, хто віддавав наказ про захоплення станції? Що, ніякий хоча б поверхній інструктаж не провів з ними?
А самі вони? Вони там знаходилися місяць. Не хвилину, не годину, не одну добу. Місяць. Вони що, читати не вміють? Напевно ж там на кожній двері, на кабінетах, лабораторіях на компах і так далі щось написано? Тисячу відсотків, що там лежать якісь папери, книги. І що, за цілий місяць не поцікавитися що ти "охороняєш", де ти знаходишся, що то за слова там написані? І навіть і на це ладно. Хоча як таке може бути, теж важко уявити. Але як їх не змусили замислитися "краєвиди" зони відчудження? Це геть не зрозуміти ніколи. Капець
Zомбі.
У Вас масса вопросов по ЧАЕС.Воапросы поставлены верные.
А у меня вопросы по ЗАЕС.Как можно вести военные действия на атомной станции,как можно обстреливать атомный энергоблок из танка????? ЗОМБИ?ДЕБИЛЫ?СУМАСШЕДШИЕ?
Я получаю ежедневно гораздо более грубые и откровенные оценки как боеспособности противника (ВСЕМИ моими корреспондентами оцениваемой более или менее высоко), так и превосходной степени неготовности наших военных (особенно - командования, чем выше - тем больше) к ведению любых боевых действий. 90% этого я "оставляю в себе".
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!