Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 08 мар 2022, 19:31

Президент США Джо Байден закликав Конгрес виділити 12 млрд доларів для допомоги Україні.

Про це 8 березня американський лідер сказав під час свого звернення.

"Ціна російської агресії є великою. Але очевидно, що Україна не поступиться. Якщо ми не будемо протистояти нападам Путіна зараз, то ситуація стане лише гіршою. Ми мусимо підтримати український народ. Я закликаю Конгрес ухвалити пакет на 12 мільярдів доларів на підтримку України. І щоби було очевидно, що ніхто не дозволить Путіну просто забрати те, що він хоче. Ми будемо продовжувати надавати гуманітарну, безпекову допомогу. Ми будемо боротися проти тиранії. Люди всюди виступають на захист свободи. Війна Путіна проти України призведе до послаблення Росії, світ стане міцнішим, сильнішим", - сказав президент США.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 08 мар 2022, 20:07

ООН заборонила своїм працівникам називати війну в Україні війною
Організація Об’єднаних Націй заборонила своїм співробітникам використовувати слова “війна” або “вторгнення” для опису дій Російської Федерації під час масштабної атаки на територію України.
Про це вдень у вівторок, 8 березня, інформує “Європейська правда” з посиланням на Irish Times.
Ірландське видання ознайомилося зі змістом електронного листа від департаменту комунікацій на адресу співробітників ООН, який було розіслано напередодні.
Співробітникам ООН рекомендується називати війну “конфліктом” або “військовим наступом” – незважаючи на те, що в результаті вторгнення РФ тисячі мирних мешканців уже вбиті росіянами, а два мільйони українців стали біженцями.
“[Використовуйте] “конфлікт” чи “військовий наступ”, а не “війна” чи “вторгнення”, коли йдеться про ситуацію в Україні. Не додавайте український прапор в особисті або офіційні акаунти в соціальних мережах або на вебсайти”, – йдеться в листі до співробітників.
Згідно з електронним листом, така політика спрямована на уникнення “репутаційного ризику”.
“Це важливе нагадування про те, що ми як міжнародні цивільні службовці повинні бути об’єктивними. Існує серйозна можливість репутаційного ризику, на який нещодавно звернули увагу високопосадовці”, – йдеться в повідомленні.
Видання відзначило, що звернулось до ООН за коментарем, однак поки його не отримало.
Як відомо, Росія є постійним членом Ради безпеки ООН і має там голос, що може блокувати всі рішення на рівні РБ.
Генасамблея ООН 2 березня 141 голосом ухвалила різку резолюцію проти російського вторгнення в Україну.
Відразу після вторгнення РФ представник України в ООН Сергій Кислиця порушив питання про те, наскільки легально РФ стала членом Радбезу ООН замість СРСР.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 08 мар 2022, 20:10

---------------------
146077 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 08 мар 2022, 20:20

Влад Бевх писал(а):
08 мар 2022, 19:32
Изображение
Так, я теж звернув увагу на те, що їх знову стало багато, що вони знову активізувалися. Почитав я їх. І у мене стійке відчуття, що це ботва не наша, тобто не та, що була подоляківська, чи ще там когось. Там реально тексти по-дебільному написані. А саме смішне було знаєте коли? Під інтерв'ю ПП для ЗМІ, яке було приблизно годину-дві тому. І як тільки Порох сказав, що зараз він підтримує Зеленського, що зараз немає розподілу на політиків, що зараз всі солдати і кожен має робити те, що може для спільного захисту нашої країни, що ми єдині і демонструємо єдність. І от з кожним його словом їх ставало все більше і більше. А кульмінацією їхнього набігу стали слова Порошенка про те, що вони два рази зустрічалися с Зеленським і домовилися про все з чистого аркуша. (Он воно як! І це гуд). І от тут таке почалося таке, що вони один поперед одним почали строчити. І після цього остаточно стало зрозуміло, що це якась ботва з рахи.

П.С.
І ще. Сподіваюся що всі помітили, що у Зеленського змінився речник? У мене взагалі є думки і відчуття, що якби йому зараз не Святослав Цеголко пише тексти))

Звідси і висновки про активізацію ботоферми. Але це не ті, що були до 24 лютого і писали проти ПП під керівництвом Міші. У цих інші керівники.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 08 мар 2022, 20:20

Влад Бевх писал(а):
08 мар 2022, 20:07
ООН заборонила своїм працівникам називати війну в Україні війною
Вже спростували. Це російський фейк

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 08 мар 2022, 21:40

Легендарный разведчик Бурба. Наступление на Крым и Донбасс, конец Путина, победа.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 08 мар 2022, 22:14

Даже дед Архимед показал свое лицо из-за последних событий..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 08 мар 2022, 22:33

Lis1980 писал(а):
08 мар 2022, 22:14
Даже дед Архимед показал свое лицо из-за последних событий..
Фігасє))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 08 мар 2022, 23:31

Вау!!! МІГі будуть!
"Влада Республіки Польща, після консультацій між Президентом та Урядом, готова негайно та безкоштовно розмістити всі свої літаки МІГ-29 на авіабазу Рамштайн і передати їх у розпорядження уряду Сполучені Штати Америки", - йдеться в заяві міністерства закордонних справ Польщі.

У той же час Польща просить США надати їм вживані літаки з відповідними оперативними можливостями.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 08 мар 2022, 23:44

Warisdeath писал(а):
08 мар 2022, 20:20
Вже спростували. Це російський фейк
Радник голови офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що інформація про те, що в ООН заборонили називати в Україні “війною” є фейком та інформаційною провокацією РФ.

Про це він написав у своєму Twitter-акаунті.

“Деякі країни розв’язують війни, тому що ООН не завжди може вдарити по руках. Фейк про ООН, яка не хоче називати “війну РФ війною” – це інформаційна провокація РФ, яка хоче створити враження, що має право вбивати громадян України і на це ніхто не буде звертати уваги. РФ = війна”, – написав радник глави ОП.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба звинуватив ООН у цензурі після появи інформації про розпорядження не називати “війною” напад РФ.

Після цього в ООН запевнили, що вважають “війною” напад РФ, але “могли бути спроби заборонити” це слово.

Контекст
Росія є постійним членом Ради безпеки ООН і має там голос, що може блокувати всі рішення на рівні РБ.
Генасамблея ООН 2 березня 141 голосом ухвалила різку резолюцію проти російського вторгнення в Україну.

Відразу після вторгнення РФ представник України в ООН Сергій Кислиця порушив питання про те, наскільки легально РФ стала членом Радбезу ООН замість СРСР.

Як відомо, Росія, держава-агресор, називає війну проти України “спецоперацією”, яка нібито покликана “встановити мир”. При цьому влада РФ влаштувала репресії проти тих своїх громадян, які називають бойові дії в Україні “війною”, піднімають гасла “Ні війні” тощо. Відповідно до нових норм законодавства Росії, це є поширенням неправдивої інформації та наклепів на армію РФ.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 09 мар 2022, 00:01

Макдональдс останавливает (пока временно) всю свои сеть на россии.
Включая рестораны.
Все.
Шестьдесят тысяч россиян синхронно с криком "Zzzzzzа войну!" вылетают с работы на улицу как "Джавелин" из пусковой по российскому танку.
"Старбакс" то же. Еще шесть тысяч за ними вдогонку.
Плюс.
Россияночки станут стройные и изящные к лету.
146078 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 09 мар 2022, 00:02

Примечание. Да, я знаю что Мак на россии не настоящий, а франшиза. Но потерявшим сегодня работу россиянам от этого не легче.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 мар 2022, 00:04

⚡️Великобританія прирівняла до кримінального злочину появу будь-якого російського літака у її повітряному просторі.

Про це заявив голова британського мінтрансу Грант Шеппс у Twitter.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 мар 2022, 00:09

Влад Бевх писал(а):
09 мар 2022, 00:01
Макдональдс останавливает (пока временно) всю свои сеть на россии.
Бачили які черги сьогодні в Мак?

Я особисто побачив в цьому якийсь символізм)) З черги в Мак вони входили в цивілізаційне життя. З черги в Мак вони з цього життя виходять! :wink:

П.С.
Вони не вийшли на мітинги. Але вони пішли і стали в чергу, щоб жерти. :fp:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 09 мар 2022, 00:10

О, как запели!! ;)

Мы - Донецкая Петровка!

вчера в 10:44

Очень злая неприятная правда : Это ответ на вопрос что произошло на Украине с поддержкой операции освобождения со стороны «пророссийских сил», где она и куда она делась. Я немного у курсе дела. Был политический расчёт что достаточно освободить территорию — и там воспрянут пророссийские силы, те самые которые были в 2014 году (а они вполне уверенно себя показали, причем без особой поддержки Москвы, а в большинстве случае и вообще без поддержки, что бы там не верещали по этому поводу в Киеве). Такой расчёт был, я это знаю достоверно. Так докладывали начальству и затем брали у него деньги на их «поддержку пророссиских».

Похоже что эти деньги своровали. Совсем, все.

Я бы написал иной доклад о перспективах поддержки населением, с ровно противоположными тезисами, но меня на этот раз не спросили (в 2014 спрашивали, кстати, но только до Минска-один, когда я выступил резко против, настолько резко что побывал в тюрьме из-за этого, о чем НЕ жалею).

Этот расчёт на пророссийские силы не оправдался. Они есть и сейчас, но :

1) Они забиты и в массе боятся нациков — иногда своих же соседей, и бояться вполне обоснованно. Нацики в силе, их гораздо больше чем в 2014 году, они готовы на любое насилие чтобы остаться доминирующей силой общества, они повязаны кровью и ветеранством в АТО, причём поголовно. Это уже сотни тысяч мотивированных боевиков готовых на насилие, а не десятки тысяч, как было десятилетие назад. Это принципиально иная ситуация.

2) Все видели воочию как Россия предала все поддержавшие её проросийские силы на Украине, бросила их в на растерзание нацистам признав новый режим и новые незаконные выборы, а затем предала и Донбасс в ходе минского процесса пытаясь продать его назад на Украину в обмен на лояльность запада по Крыму. Люди на Украине НЕ верят России, и правильно делают, между прочим.

3) Люди помнят также как Россия стала выдавать тех кто воевал в 2014 году за Новороссию на расправу вукраину – это было, и это уже никогда не вычеркнуть из истории. Некоторые выданные были убиты некоторые сидят в тюрьмах до сих пор. Начиная операцию Россия перед ними даже не извинилась. Освобождение этих людей из тюрем также нигде не обозначено как цель операции. В ходе операции освобождены большие города но ни в одном из них пророссиские активисты не освобождены из тюрем - сидят при российском режиме так же как при режиме «фашистов». И когда их выпустят и выпустят ли их вообще никто не сообщает. Надеюсь, это ни для кого не секрет

4) Россия ко всему прочему несколько раз повторила что «не собирается оккупировать Украину» то есть прямо и открыто заявила что уйдёт оттуда. То же самое не раз повторили на идущих сейчас переговорах в Беловежской пуще После таких заявления «национального лидера» и делегации на «мирных переговорах» только сумасшедший будут махать открыто флагом России. Даже если он был насквозь пророссийкий и прорусский .

5) Люди знают и видят что России полностью безучастно восемь лет наблюдала как граждан России сотнями заключают в тюрьмы ДНР и ЛНР, по поводу и без повода. без какой либо правовой помощи и поддержки от «своей страны». Не все из них невиновны, но все поражены в праве на защиту и справедливый суд, и все преданы своей Родиной. В последние месяцы гос. органы РФ не только не помогали, а даже перестали отвечать на запросы граждан и родственников об их судьбе (мне не ответили по двум запросам подряд совсем ничего, даже отпиской). Ни забыть ни простить этого нельзя. Люди не слепые - они всё помнят и видят. И не хотят такой судьбы себе и свои семьям – зная что если они вступятся за Россию и получат проблемы с украинским законом Россия их кинет и предаст в вероятностью близкой к ста процентам.

Вот это всё руководство не учло. Считая себе непогрешимым и святым, и в упор не видя и не признавая своих старых политических ошибок. А затем ещё в добавок наделало диких и глупых новых, особенно в ходе «мирных переговоров», полностью лишив операцию на Украине шансов на какую-либо поддержку местного населения – во всяком случае пока война не завершена и не получены полные гарантии и полная уверенность что Россия тут навсегда.

Руководство страны действовали исходя из своих иллюзий про Украину образца 2014 года забыв что они сами тогда предали и кинули своих сторонников, сами способствовали уничтожению партии поддержки России в украинском обществе.

Украина давно стала другой, но то что она стала другой им не доложили.

Сейчас всё придётся исправлять на живую нитку. Исправят ли, я не знаю.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 мар 2022, 00:15

Lis1980 писал(а):
09 мар 2022, 00:10
О, как запели!! ;)
Це колективні дописи? Чи є конкретний автор?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»