Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Успеют?
Зеленский объявил о призыве резервистов в особый период...
А він не зазначив дату.
Ще сказав, що створюється якась спілка (забув що саме) для бізнесу. І завтра буде зустріч з представниками великого бізнесу, яким запропонував, щоб вони вкладалися в цей союз. І сказав, що в цьому союзі будуть податкові пільги для бізнесу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
У Владимира Путина идет рабочее совещание, поэтому выступление Байдена в Кремле не смотрели, сказал Дмитрий Песков.
Та ладно там. Так ми їм і повірили. Сиділи прикуті до екранів і потіли.
Брехуни
О! Ось як називається те, що оголосив Зеленський: "Програма економічного патріотизму"
"Патріот – це той, хто б’ється з ворогом за свою землю. І той, хто вкладається в неї грошима, і створює на ній робочі місця", - сказав Зеленський.
"Ми запускаємо програму економічного патріотизму. Це додаткові стимули для локалізації нашого виробництва. Цільові програми підтримки окремих галузей. Зменшення податкового навантаження на бізнес та обмеження перевірок", - повідомив президент.
За словами глави держави, програма також включатиме Зниження ПДВ на бензин та дизель, що дозволить знизити ціни на заправках.
"Більше не буде шопінгу в Мілані, вечірок у Сен-Тропе, діамантів в Антверпені", – написав Боррель, додавши, що це лише "перший крок".
Ще він написав:
27 осіб і організацій, які підривають територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України.
Ці заходи включатимуть політичну і військову сферу, бізнес і медіа.
Цільові економічні відносини між двома відокремленими регіонами та Європейським Союзом.
Цільова здатність російської держави отримати доступ до ринків капіталу та фінансових ринків ЄС.
Ці дії вживаються у тісній координації з нашими партнерами та союзниками.
В среду 23 февраля Европейский союз намерен обнародовать согласованный всеми 27 его странами-членами список физических и юридических лиц, против которых вводятся санкции.
Суть санкций – в замораживании активов указанных лиц, если эти активы обнаружатся на территории ЕС, запрете на въезд в страны Союза и транзит через них.
По данным из источников в Еврокомиссии, в список вошел 351 депутат Госдумы – все инициировавшие процесс признания Россией независимости сепаратистских территорий Донбасса, а также 24 физических и 3 юридических (банки "Россия", ВЭБ и Промсвязьбанк) лица.
В списке физических лиц, в частности, министр обороны РФ Сергей Шойгу, глава администрации президента Антон Вайно, большая группа военных, а также вице-спикер Госдумы Петр Толстой, официальный представитель МИД России Мария Захарова, руководитель телеканала RT Маргарита Симоньян, телеведущий Владимир Соловьев.
Встреча Блинкена и Лаврова, запланированная 24-го февраля, не состоится – заявил государственный секретарь США Энтони Блинкен. «На прошлой неделе я согласился встретиться с министром иностранных дел Сергеем Лавровым на этой неделе, 24 февраля, чтобы обсудить обеспокенность наших стран о европейской безопасности, но только если Россия не вторгнется в Украину. Сейчас мы видим, что вторжение начинается, и Россия продемонстрировала отрицание дипломатии, сейчас нет смысла в этой встрече», — сказал Блинкен.
Звичайно!
Так 600 млрд накопичили. Вони ж готувалися.