Украина-реалии New
-
- Полковник
-
- Полковник
Украина-реалии New
Глава МЗС заговорив про “втому від іноземних партнерів”
про це він заявив у програмі “Право на владу” на каналі “1+1” увечері в четвер, 3 лютого.
Відповідаючи на запитання ведучої Наталі Мосейчук про “втому” від уваги Заходу глава МЗС сказав: “Ви зараз створили тектонічний зсув у свідомості українців. Тому що до вашої фрази я постійно чув лише одне – про втому іноземних партнерів від України. Нарешті хтось почав говорити про втому України від партнерів!”
Мосійчук парирувала: “Не я перша. Першим це сказав президент…” Після цього на каналі увімкнули фрагмент виступу Володимира Зеленського.
Дмитро Кулеба також нагадав, що Україні “обіцяють” напад військ РФ ще з грудня, і президент Зеленський на зустрічі з іноземними журналістами окреслював шкоду, якої зазнає економіка України через такі постійні прогнози.
Крім того, глава МЗС наголосив, що потрібно відверто говорити із західними партнерами та що офіційні представники США вже відмовилися від визначення “невідворотній” щодо нападу росіян.
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба визнав наявність підстав говорити про “втому від уваги західних партнерів” на тлі постійних попереджень про напад Росії.про це він заявив у програмі “Право на владу” на каналі “1+1” увечері в четвер, 3 лютого.
Відповідаючи на запитання ведучої Наталі Мосейчук про “втому” від уваги Заходу глава МЗС сказав: “Ви зараз створили тектонічний зсув у свідомості українців. Тому що до вашої фрази я постійно чув лише одне – про втому іноземних партнерів від України. Нарешті хтось почав говорити про втому України від партнерів!”
Мосійчук парирувала: “Не я перша. Першим це сказав президент…” Після цього на каналі увімкнули фрагмент виступу Володимира Зеленського.
Дмитро Кулеба також нагадав, що Україні “обіцяють” напад військ РФ ще з грудня, і президент Зеленський на зустрічі з іноземними журналістами окреслював шкоду, якої зазнає економіка України через такі постійні прогнози.
Крім того, глава МЗС наголосив, що потрібно відверто говорити із західними партнерами та що офіційні представники США вже відмовилися від визначення “невідворотній” щодо нападу росіян.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Сиди, б***ь, вдома, раз ти втомився, і відпочивай.
Кончені.
Кончені.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Не думали, что это операция прикрытия?

Маловероятно конечно...
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Звичайно, що треба було прослухати все, що сказав Кулеба, щоб картина була повною, але дивитися 1+1 і слухати Наталку та маніпуляції її гостей, точно не буду. Може хтось і зможе, але я ні.
Хоча для дипломата робити таку заяву, це більше, ніж непрофесійно. Це дуже ризиковано для держави.
Хоча для дипломата робити таку заяву, це більше, ніж непрофесійно. Це дуже ризиковано для держави.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
А от постійний представник України при ООН Сергій Кислиця в інтерв’ю телеканалу CBS News сказав зовсім інше. На щастя.
На запитання, чи задовольняють Україну пропозиції Білого дому, надіслані Росії для пом'якшення протистояння, він відповів ствердно.
«Ми бачили проєкт відповіді ще до того, як він був надісланий росіянам, і ми працюємо з американцями у щоденній тісній координації, в оперативному режимі. Ми повністю довіряємо тому, що роблять американці. І дуже цінуємо їхню готовність обговорювати з нами свої ідеї та кроки».
Він зазначив, що українці сповнені рішучості захищати свою незалежність, і в разі нападу Росії було б «тотальне кровопролиття».
На запитання, чи задовольняють Україну пропозиції Білого дому, надіслані Росії для пом'якшення протистояння, він відповів ствердно.
«Ми бачили проєкт відповіді ще до того, як він був надісланий росіянам, і ми працюємо з американцями у щоденній тісній координації, в оперативному режимі. Ми повністю довіряємо тому, що роблять американці. І дуже цінуємо їхню готовність обговорювати з нами свої ідеї та кроки».
Він зазначив, що українці сповнені рішучості захищати свою незалежність, і в разі нападу Росії було б «тотальне кровопролиття».
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Перепрацювало чи шоВлад Бевх писал(а): ↑04 фев 2022, 19:12Глава МЗС заговорив про “втому від іноземних партнерів”
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба визнав наявність підстав говорити про “втому від уваги західних партнерів” на тлі постійних попереджень про напад Росії.
про це він заявив у програмі “Право на владу” на каналі “1+1” увечері в четвер, 3 лютого.

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
На случай нападения: в Припяти состоялись учения подразделений МВД Украины
Среди присутствующих на учениях были послы стран-партнеров Украины
Гвардейцы, полицейские и спасатели отработали слаженность действий при выполнении задач по обороне населенного пункта, тактику ведения боевых действий в урбанизированной местности и ликвидацию их последствий.
Вестник Украина.
Среди присутствующих на учениях были послы стран-партнеров Украины
Гвардейцы, полицейские и спасатели отработали слаженность действий при выполнении задач по обороне населенного пункта, тактику ведения боевых действий в урбанизированной местности и ликвидацию их последствий.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Соединенные Штаты передали украинским пограничникам 40 внедорожников
Автомобили являются частью пакета неотложной помощи ГПСУ в размере $20 млн и поможет в выполнении жизненно важных правоохранительных функций в ответ на агрессию России. Переданные внедорожники будут использоваться сотрудниками ГПСУ для патрулирования
Вестник Украина.
Автомобили являются частью пакета неотложной помощи ГПСУ в размере $20 млн и поможет в выполнении жизненно важных правоохранительных функций в ответ на агрессию России. Переданные внедорожники будут использоваться сотрудниками ГПСУ для патрулирования
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New

Ошибочка вышла
«Россия вторглась в Украину», - с таким заголовком сегодня утром вышла новость на Bloomberg.
Спустя полчаса примерно статью удалили из американского новостного агентства, а позже выпустили статью с опровержением.
«Мы готовим заголовки для многих сценариев, и заголовок «Россия вторгается в Украину» был случайно опубликован сегодня около 4 часов вечера по восточному времени на нашем веб-сайте. Мы глубоко сожалеем об этой ошибке. Заголовок был удален, и мы расследуем причину», - отметили в агентстве.
-
- Полковник
Украина-реалии New
Після "державної зради" Порошенка, СБУ нашукала "державну зраду" Нацбанку України за співпрацю із американським детективним агентством Kroll щодо «масштабних та скоординованих шахрайських дій» Коломойського у ПриватБанку , які завдали збитків на 5,5 мільярдів доларів США.
-
- Полковник
Украина-реалии New
Дания не стала мелочиться с Боингами а загрузила военной помощью Мрию и прислала в Украину
-
- Полковник
Украина-реалии New
В аеропорт “Бориспіль” прибули військові транспортники з Британії та США. Німеччина тепер вже пропустила
У київському аеропорту “Бориспіль” у суботу, 5 лютого, приземлилися два військово-транспортні літаки: Airbus А400M із Великої Британії та 747-4B5F зі Сполучених Штатів Америки.
У київському аеропорту “Бориспіль” у суботу, 5 лютого, приземлилися два військово-транспортні літаки: Airbus А400M із Великої Британії та 747-4B5F зі Сполучених Штатів Америки.
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Жаль только, что срез твиттерской (фейсбучной и т.д.) политизированной публики - прямая противоположность среза публики общеукраинской... Вот в чем весь фокус!
И они это, думаю, знают...