(Хотів послухати Данілова, а там аж 50 хвилин і перехотів)) Мабуть за цей час найвеличніший записував своє звернення до нації відео!)
Він теж сказав, що все під контролем і що жодних причин для паніки немає. І звинуватив ЗМІ, що вони роздмухують ситуацію. А ще звинуватив Кличка, що Віталій теж поширює паніку

«На сьогоднішній день ми бачимо 109 тисяч військового компоненту, 10-11 тисяч так званого супроводу. Я ще раз наголошую: якщо для наших партнерів – це велике питання по збільшенню, для нас це не є новиною. Це стала ситуація. Збільшення на 2-3 тисячі - вона не є для нас критичною. Ми все це відслідковуємо», - сказав Данілов.
“Ситуація є цілком для нас зрозумілою. На сьогодні немає ніяких приводів для того, щоб ми з вами панікували. Тому що коли дехто із мерів, наприклад, пан Кличко, збирається 28 числа збирати мерів, щоб вирішувати, в який спосіб вони будуть захищати країну, у нас для цього є наші збройні сили. Тому, я б просив, щоб ми усі були з вами в спокої”, – зауважив секретар РНБО.
“У разі необхідності ми станемо пліч-о-пліч, аби захистити нашу країну. Але сьогодні тої ситуації, яка роздмухується в засобах масових інформації, коли політики починають це питання, такої ситуації на сьогоднішній день не бачимо”, – зазначив Данілов.
"Я хотів би звернутися до всіх вас, друзі та колеги, трішки зменшити те напруження, яке на сьогодні існує. Наявна ситуація для нас цілком зрозуміла. Немає на сьогодні жодних причин для того, щоб ми з вами панікували", - сказав Данілов.
Він наголосив, що ситуація в країні "абсолютно контрольована".
"Чи є ситуація складною? Вона у нас складна, я хочу вам нагадати, починаючи з 2014 року", - зазначив Данілов.