Дуже гарний ефір, гарна дискусія. В першій частині про підозру Порошенку, але я це відео приніс не через це. Хоча і про підозру теж добра дискусія. І Ахтем Чийгоз дав чітку характеристику цьому дійству, а адвокатка Тетяна Козаченко взагалі розклала по полицям. А от в другій частині обговорювали обрання антикорупційного прокурора, а точніше що робить Зеленський і ОПа, щоб це обрання не відбулося. Наприклад я не дуже в цю тему вникав. Знав, що Зе і Ко гальмують цей процес, знав, що вже в котрий раз не можуть призначити прокурора, але зараз почув подробиці і як завжди охренів. Приніс відео нам, може ще комусь буде цікаво. Дійсно хороший ефір.
Вони (зелені) окуїли в кінець.
А, взагалі, всі стривожені. В повітрі літає концентрація незадоволення і небезпеки.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
«На сьогоднішній день йде найпотужніший за всю історію незалежності України розвиток інфраструктури. Чому у поодиноких зимових видах спорту ми виступаємо на рівні, інші – не розвинені? Тому що у нас нема де тренуватися. А тренуватись за кордоном – дуже дорого. І зараз президент поставив завдання – і президент, і вся спортивна спільнота дуже хоче – ми вступаємо у боротьбу за проведення Олімпійських ігор в Україні.
Проведення у країні Олімпійських ігор – це залучення потужних інвесторів, нова інфраструктура, нова спортивна інфраструктура. Ми розуміємо, що чим більше спортивної інфраструктури, тим більше буде куди приходити дітям займатися. Ми не побачимо результату сьогодні чи завтра… Але те, що сьогодні закладається в країні зі спортивної інфраструктури, ми цей результат побачимо через 10 років, розумієте?», - сказав міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Юлія Кузьменко пройшла перевірку поліграфом - 99,9% невинна
Експертиза поліграфу визначила непричетність Кузьменко Юлії до вбивства Павла Шеремета (99,9%).
24 грудня адвокат Тарас Безпалий надав результати проходження Юлією Кузьменко експертизи поліграфом під час судового засідання в Шевченківському районному суді: https://youtu.be/cLeImKmXzOc
Цей вагомий аргумент не змінив позицію суду та прокурора, Ріфу, Юлі і Яні продовжили запобіжні заходи:
- нічний домашній арешт для Андрія Антоненка та Юлії Кузьменко. Андрію Антоненку зняли електронний браслет;
- застава для Яни Дугарь.
В Украине начали производство беспилотников Bayraktar.
Об этом проговорил в интервью «Фокусу» глава ОП Андрей Ермак.
«Все началось с поставок байрактаров, а сейчас запущено их производство уже в Украине. Когда говорят, что это турецкие байрактары, — да, мы их получили из Турции, но важно отметить, что двигатели для этих беспилотников производятся в нашей стране»
Один из таких беспилотников как-то уничтожил гаубицу боевиков, из которой обстреливали село Гранитное. Украинская армия тогда впервые использовала Bayraktar. Вестник Украина.
Аналитика 90 уровня ))))) Факты.. любые.. высасываются из пальца и подгоняются под свои теории.. Портников все больше разочаровывает ((
Лучшее время для наступления конец января - начало февраля.. когда танковые армады.. куда?? По льду??!! Снег, заносы, видимость 0, снабжение, холод для личного состава - не учитываем???? Что они, твою мать!!, несут!!?? Ишь ты, а немцы не знали - в июне полезли.. а зимой наоборот завязли..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
В селе Волынской области улицу назвали в честь Коко Шанель.
Назвать улицу в честь известной основательницы модного дома предложил застройщик, который строит в селе большой комплекс. По его словам, французы, которые помогали ему со строительством сами попросили каким-то образом увековечить напоминание о Франции в украинском селе. Вестник Украина.
Аналитика 90 уровня ))))) Факты.. любые.. высасываются из пальца и подгоняются под свои теории.. Портников все больше разочаровывает ((
Лучшее время для наступления конец января - начало февраля.. когда танковые армады.. куда?? По льду??!! Снег, заносы, видимость 0, снабжение, холод для личного состава - не учитываем???? Что они, твою мать!!, несут!!?? Ишь ты, а немцы не знали - в июне полезли.. а зимой наоборот завязли..
Я вижу Вы сторонник здравого смысла. Последние 8лет я здравого и рационального мало вижу,а со стороны раиси ,так вообще беда со смыслами.
С января за указание пола в вакансии будут штрафовать на 65 000 грн.
С 8 января 2022 начинают действовать изменения в законодательство о рекламе, по которым работодателей будут штрафовать за то, что указывают определенный пол в вакансиях (только для женщин, или только для мужчин).
За нарушение такой нормы работодателя будут штрафовать в десятикратном размере минимальной зарплаты на момент штрафа (на данный момент штраф составит 65 000 грн). Вестник Украина.
Под Киевом ликвидировали подпольную нарколабораторию.
Правоохранители разоблачили в Киевской области деятельность преступной группы из шести человек. Они изготовляли амфетамин в собственной нарколаборатории, а затем сбывали его во время личных встреч и закладок.
Организовал незаконную деятельность 36-летний житель города Ирпень. Он привлек еще четырех местных жителей в возрасте от 31 до 58 лет и своего 38-летнего брата, который обладал необходимыми знаниями для синтеза психотропных веществ.
Изъято 10 кг каннабиса, 7 кг амфетамина, лабораторное оборудование, прекурсоры, оружие, патроны, электронные весы, средства для упаковки и "черновые" записи. Стоимость изъятых запрещенных веществ по ценам черного рынка превышает 5 млн гривен. Вестник Украина.
Все одно нічого у них не вийде. Хоч у десять рук нехай грають. Але біди наробити можуть.
І що значить "всі сторони висловили намір дотримуватися тиші"? Ми стріляємо у відповідь, а не порушуємо тишу. Тишу порушує ворог, товарішч Єрмак.
І ось вони, ці плоди:
І що зараз скаже нам товарищч Єрмак?
А если серьезно, то все эти "припинення вогню" без кардинальных сдвигов в решении проблемы в целом лишь отсрочка некоторых смертей, а не избежание их... кто-то все-равно умрет......... но папизже!
Боксер Василь Ломаченко, який днями переміг Річарда Коммі, вирішив відправити свої золоті олімпійські медалі з Пекіна-2008 і Лондона-2012 в Росію, щоби з них зробили хрестик для батька Анатолія.
Василь зробив такий подарунок, звернувшись до Костромської майстерні, яка щасливо про це і розповіла.
"У світі подібних випадків немає і не було. Нами була виконана і розроблена авторська композиція. Ми виготовили комплект з олімпійських медалей. Тільки вдумайтеся, хрест натільний, виконаний з олімпійських медалей. Медалей, які дісталися людині кров'ю і потом, на які покладено ціле життя, медалі, які увійшли в світову історію спорту", - йдеться в публікації.
Від кожної з двох медалей було відпиляно по шматочку і згодом вони були відправлені назад в Україну, з хрестом у спеціальному футлярі.
Не зрозуміло одне, чому він не переїде в росію і не виступає за неї? Що йому заважає?
Lis1980, Та так. Всім. Але цей - особа відома на весь світ. І виходити на ринг від України без прапору України це вже занадто. З медалями своїми нехай робить що завгодно, хоч на смітник їх виносить. Вони його. Але нехтувати прапором, така ганьба можлива лише у нас. В його улюбленій росії за такий вчинок позбавили би всіх звань, нагород і заборонили би взагалі виходити на ринг від її імені. А ми занадто толерантні
Серед демонстрації суконь, спогад про дитинство і розповідей про особисте, обов'язково, навіть неодмінно треба, щоб прозвучало прізвище п'ятого президента. Це вже навіть не смішно. Це вже параноя у режисерів.