Бачу, що Ви вже пробіглися по в'ю, є там щось? Витрачати час, чи ну його нафіг? Я приніс посилання, але сам не читав)) Приніс лише тому, що ми про це говорили!
Украина-реалии New
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Я пробежался редким пунктиром по диагонали... так что трудно мне сказать

Но думаю, учитывая уровень персонажа все-таки...
Разве что при%уеть или поржать...
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
У Києві засяяла головна ялинка країни
Напередодні Дня святого Миколая, 18 грудня, на Софійській площі в Києві запалили головну ялинку країни.
«Ми зібралися тут запалити вогні на нашій ялинці. І я бажаю вам напередодні свят, щоб всі ваші бажання втілилися у життя. Цей рік був непростим, але я переконаний, що всі разом ці виклики ми подолаємо. І ми робимо разом наше місто все красивішим і привабливішим для життя.
І ми знаємо і можемо сказати РФ: не потрібно нас лякати. Ми не хочемо бути у російській імперії, ми бачимо наше майбутнє у європейській спільноті», - сказав мер столиці Віталій Кличко.
Цьогорічна тема головної святкової локації присвячена Різдвяній дивоночі, коли народився Ісус Христос, різдвяне дійство відтворене по колу у вигляді вертепу. Навколо ялинки можна побачити фігури Ісуса, Матері Божої, святого Йосипа, пастухів, царів, ангелів та колядників.
За словами організаторів новорічних святкувань, цей вертеп буде найбільшим у Європі. Саме новорічне дерево прикрашають понад 20 тисяч іграшок – червоного та золотого кольорів, а над ялинкою сяють гірлянди у вигляді великого купола. Головна новорічна ялинка є штучною та 31-метровою.
Також на Софійській площі та на Володимирському проїзді до 16 січня працюватиме новорічно-різдвяне ярмаркове містечко. Також святкові локації облаштували у Центральному парку культури і відпочинку Києва (Маріїнський парк, естрада Міського саду).
Мені подобається!
А вам як?
Напередодні Дня святого Миколая, 18 грудня, на Софійській площі в Києві запалили головну ялинку країни.
«Ми зібралися тут запалити вогні на нашій ялинці. І я бажаю вам напередодні свят, щоб всі ваші бажання втілилися у життя. Цей рік був непростим, але я переконаний, що всі разом ці виклики ми подолаємо. І ми робимо разом наше місто все красивішим і привабливішим для життя.
І ми знаємо і можемо сказати РФ: не потрібно нас лякати. Ми не хочемо бути у російській імперії, ми бачимо наше майбутнє у європейській спільноті», - сказав мер столиці Віталій Кличко.
Цьогорічна тема головної святкової локації присвячена Різдвяній дивоночі, коли народився Ісус Христос, різдвяне дійство відтворене по колу у вигляді вертепу. Навколо ялинки можна побачити фігури Ісуса, Матері Божої, святого Йосипа, пастухів, царів, ангелів та колядників.
За словами організаторів новорічних святкувань, цей вертеп буде найбільшим у Європі. Саме новорічне дерево прикрашають понад 20 тисяч іграшок – червоного та золотого кольорів, а над ялинкою сяють гірлянди у вигляді великого купола. Головна новорічна ялинка є штучною та 31-метровою.
Також на Софійській площі та на Володимирському проїзді до 16 січня працюватиме новорічно-різдвяне ярмаркове містечко. Також святкові локації облаштували у Центральному парку культури і відпочинку Києва (Маріїнський парк, естрада Міського саду).
Мені подобається!

А вам як?
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Перевернутый светящийся "зонтик" внизу и крупные шары, сходящиеся к верху, сделали ее похожей на параболическую антенну...

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Я тому і приніс кілька відео, щоб роздивитися з різних боків. А от мені так не здалося, що занадто світла. Як то кажуть, на смак і колір... Хоча, я з тих, кому більше подобається не таке все яскраве, а зараз сподобалось)) Може настрій такий

Треба почекати коли буде відео з висоти пташиного польоту. Ще немає. Тоді буде все чітко видно!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Произойти это может в течение 10 лет. Об этом заявил глава ПЦУ Епифаний. Однако он отметил, что процесс должен состояться постепенно.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Об этом заявил министр национальной обороны Арвидас Анушаускас, обратив внимание на то, что страна готова пойти на такой шаг на фоне угрозы военного вторжения России в Украину.
Гава Миноборон Литвы не уточнил, какое именно летальное оружие Украина может получить. Он объяснил, что пока не может разглашать эту информацию, так как в процесс вовлечены несколько сторон. Он добавил, что только сильная поддержка Украины, не только дипломатическими, политическими или экономическими, но и военными средствами остановит Россию и ее агрессию.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Большинство (67%) считает, что Украина движется не в том направлении и в 2022 всё будет на порядок лучше. Тех, кого всё устраивает - 24%.
Что касается проблем, которые народ считает наиболее важными, то это:
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Они сами не знают...

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Навіщо вони це роблять?
Я про Зеленського, ОПу і всю іншу компанію, яка зараз займає найвищі посади в нашій державі, і про "підозру". Яка їхня мета? Чи вони там всі до одного настількі тупі, що роблять такі зашквари за зашкварами? Чи вони реально не розуміють які наслідки для них будуть після цього?
Нє, ну були б це дітки трьох-п'яти рочків, чи початкової школи, то тоді і питань не було б до них. А це ж все-таки дядьки по 40 +, нєлохи, а таке витворяють. Чи вони, дійсно, обдовбані? Ну як людина в тверезому стані таке може робити? І не просто людина пересічна, а це люди при посадах, а займаються такою маячньою. Ганьба і сором їм. Ганьба і сором нам і державі в цілому.
Якщо вони не змогли за правилами і за законом скласти цю підозру і вручити її, то для чого весь цей балаган?

Я про Зеленського, ОПу і всю іншу компанію, яка зараз займає найвищі посади в нашій державі, і про "підозру". Яка їхня мета? Чи вони там всі до одного настількі тупі, що роблять такі зашквари за зашкварами? Чи вони реально не розуміють які наслідки для них будуть після цього?
Нє, ну були б це дітки трьох-п'яти рочків, чи початкової школи, то тоді і питань не було б до них. А це ж все-таки дядьки по 40 +, нєлохи, а таке витворяють. Чи вони, дійсно, обдовбані? Ну як людина в тверезому стані таке може робити? І не просто людина пересічна, а це люди при посадах, а займаються такою маячньою. Ганьба і сором їм. Ганьба і сором нам і державі в цілому.
Якщо вони не змогли за правилами і за законом скласти цю підозру і вручити її, то для чого весь цей балаган?

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Отвечу тем же, чем на предыдущей странице...
Они просто по-другому не умеют!

К слову, временно убрать со сцены Порошенко по большому счету выгодно и Разумкову, и ОПЗЖистам, и даже бабе Юле...

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Більше за всих це вигідно путіну.
Так, це все зрозуміло, що всі вони виграють від того, щоб усунути Пороха. Це зрозуміло без пояснень. Але мова зараз не про них і не про вибори. До того ж, що вибори не завтра. Я кажу про наслідки. Вони, маю на увазі Зе і Ко хоч трохи розуміють наслідки цього балагану? Виходить, що ні. Вони геть нічого не розуміють. Більше того, підозра за державну зраду. Ну хоч би щось інше, але не це. Тут ні Юля, ні Разумков, ні навіть опзжисти не підтримають Зеленського і ОПу в цьому.
Єдиний, хто підтримає їх - це путін. Все.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Ну, нічого.

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
О! Все чітко Поярков сказав. Я і сподівався, що хтось із блогерів все це озвучить, бо мені зараз так ліньки все це описувати)) Я теж і суддю Кірєєва згадав, і що все розсиплеться на першому засіданні, бо немає доказової бази, і що судді наші хоч і з душком, але ж вони не дурні. Про себе і своє майбутнє вони подбають. Ну, і все інше.
А Зеля підписав собі вирок. І вистрелив сам у себе сьогодні.
А Зеля підписав собі вирок. І вистрелив сам у себе сьогодні.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New

Один з листів підозри.

Помилочка по Фрейду

Скрыть ссылки на пост |