Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 ноя 2021, 04:28

Warisdeath писал(а):
19 ноя 2021, 22:33
Зеленський, Єрмак та інші представники влади не прийшли на програму до Шустера
А патаму шо гордиє і нєзавісімиє :crazy:

"Виклик на телевізійний ефір до олігарха – це, звичайно, дуже голосно. Але смішно. Президент, керівник Офісу президента та будь-яка інша посадова особа за вказівкою олігарха бігати ефірами не будуть. Ці часи вже закінчилися", - сказав Подоляк.

"Реальна свобода слова сильно відрізняється від олігархічних "побажань". А об'єктивне висвітлення теми точно відрізняється від корпоративних прес-релізів", - додав радник глави Офісу президента.

"Олігархічне телебачення – це лише про монопольне знущання зі слова. Тому – просто "ні", - підсумував Подоляк.

:fp: :fp: :fp:

І залишиться у них один!
Один плюс один :wink:
Головне, що він не олігархічний!

(Та і то не факт, що і 1+1 залишиться для них. Там перевзуються так, що всі арестовичи з гордонами позаздрять майстерності перевзування у повітрі)

Які ж вони дурні. :bt: Оце їх понесло. Та помовчіть же, довбні. Вам все одно хана, так хоч зупиніться.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 20 ноя 2021, 08:35

Warisdeath писал(а):
20 ноя 2021, 00:02
- Невігластво. Невже нема кому підказати цьому генію, що суб'єктом кримінального злочину за статтею "Розголошення державної таємниці" може бути лише особа, яка по службі або роботі має допуск до відомостей, які становлять державну таємницю і яка цій особі стала відома по службі або роботі!?
Берем того кто опубликовал секретные документы как соучастника по делу о разглашении гостайны, зажимаем пальцы дверью и через 5 секунд узнаем того кто имел доступ к этим документам и слил их. И потом все вместе - и тот кто слил и тот кто опубликовал - едут по одной статье в тюрьму. После этого - внезапно - утечки секретных документов в Украине - прекращаются.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 20 ноя 2021, 09:08

Эх как они с Ахметкой закусились ;) Желаю чтобы все.. жаба и гадюка!! )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 20 ноя 2021, 09:52

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 ноя 2021, 16:03

dnepr7, Завжди дивуюся Вашому вмінню не виділити головне і змістити акценти.

По-перше, а що секретного опублікувала Яніна? І що було невідомо з того, що ми прочитали в цих документах на момент їхньої публікації?
А по-друге, сама причина публікації цих документів?

А причина в тому, що відбулася державна зрада. І якби це не виглядало абсурдно і шоковано, але на превеликий жаль по факту так і є, що державна зрада відбулася на рівні вищого воєнно-політичного керівництва нашої держави і за її безпосереднім рішенням.
А хто саме і яким способом доніс факт державної зради до суспільства, то це вже другорядне і не має ніякого значення. Цим людям треба казати дякуємо за небайдужість і за те, що виконують свою роботу. В даному випадку, журналістську роботу.
І ще важливий нюанс: приховування і замовчування про злочин, також є злочином.

І по-третє. Кожен громадянин, знаходячись в кабінці сам на сам, перед тим, як поставити "галочку" у бюлетені, повинен хоч на кілька кроків наперед прорахувати наслідки свого вибору. Щоб після цього вибору не приходилося нікому прищімляти дверима ні пальці, ні яйця.
Тому, що наслідки цього вибору, як ми знову можемо переконатися, можуть привести до катастрофи і загибелі нашої держави.
(Кажу "знову" тому, що у нас вже були вибори 2010 року.)

"Думай-Те" - це не тролінг, це керівництво к дійству.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 20 ноя 2021, 19:10

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 ноя 2021, 21:17

Віталій дуже коректно називає Зеленського, Єрмака і інших з цієї зграї. Він каже про їхню недолугість і нерозуміння. Він журналіст, політолог, аналітик і, звичайно, що його задачею є донести інформацію до слухача, а слухач вже сам робить висновки, а не оголошувати вироки особам, про яких він розповідає.
Але слухачі не журналісти, не політологи, тому ми маємо право проаналізувати і сказати так, як є насправді. От я і кажу, замість Портникова, що #ЗеленськийЗрадникУкраїни. І крапка.
Події з #вагнергейт це остаточно підтвердили.

І якби у нашого найвеличнішого лідера сучасності були мізки, здатність аналізувати , здатність робити висновки і працював би інстинкт самозбереження, то він би зараз працював над питанням складання своїх повноважень, оголошенням дострокових виборів президента і парламенту, і укладанням угоди зі слідством, щоб хоч трохи скоротити свій строк за державну зраду. Але, судячи з того, що ми чуємо з вуст ОПешних придворних, там ні у кого немає ні мізків, ні інстинкту самозбереження, там у кожного з них не працює причинно-наслідковий зв'язок.
Ну що ж, вони зробили свій вибір самі.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 ноя 2021, 22:47

Lis1980 писал(а):
20 ноя 2021, 09:08
Эх как они с Ахметкой закусились ;)
Сильно так! :old: Аж погрожують, ножками тупотять, кричать
Изображение

Ні в якому разі, не захищаючи олігарха РЛА, все-таки можна сказати за нього, що визначився він давно. А в 2014 остаточно. Він з Україною. Безумовно, що зі своїм особистим інтересом, але він не з росією. І весь його бізнес спрямован на внутрішній український ринок і на зовнішній європейський, а не на російський. Навіть модель управління його компаній побудована за зразком європейських компаній, а не російських. Хто працював з його компаніями, той підтвердить це.

А зараз же він чітко розуміє, що ось такі листи щастя в його бік, та блокування платежів державою від гарантованого покупця компанії ДТЕК, це ж не боротьба з олігархами. І що роблять все це не ці зелені хлопчики, тому що вони не самостійні в таких важливих питаннях. А все це привіт від його "друга" з іншого клану. З дніпровського.

І здається, що він вже визначився.
А в інеті вже коментують :wink:
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 20 ноя 2021, 23:04

Warisdeath писал(а):
20 ноя 2021, 16:03
dnepr7, Завжди дивуюся Вашому вмінню не виділити головне і змістити акценти.

По-перше, а що секретного опублікувала Яніна? І що було невідомо з того, що ми прочитали в цих документах на момент їхньої публікації?
А по-друге, сама причина публікації цих документів?

А причина в тому, що відбулася державна зрада. І якби це не виглядало абсурдно і шоковано, але на превеликий жаль по факту так і є, що державна зрада відбулася на рівні вищого воєнно-політичного керівництва нашої держави і за її безпосереднім рішенням.
А хто саме і яким способом доніс факт державної зради до суспільства, то це вже другорядне і не має ніякого значення. Цим людям треба казати дякуємо за небайдужість і за те, що виконують свою роботу. В даному випадку, журналістську роботу.
І ще важливий нюанс: приховування і замовчування про злочин, також є злочином.

І по-третє. Кожен громадянин, знаходячись в кабінці сам на сам, перед тим, як поставити "галочку" у бюлетені, повинен хоч на кілька кроків наперед прорахувати наслідки свого вибору. Щоб після цього вибору не приходилося нікому прищімляти дверима ні пальці, ні яйця.
Тому, що наслідки цього вибору, як ми знову можемо переконатися, можуть привести до катастрофи і загибелі нашої держави.
(Кажу "знову" тому, що у нас вже були вибори 2010 року.)

"Думай-Те" - це не тролінг, це керівництво к дійству.
А при чем тут вообще Янина? А против публикации СЕКРЕТНЫХ документов государства Украина в принципе - и никакие отмазки не катят.

Обвинять в госизмене Президента Украины - это СМЕШНО - потому что его нельзя вообще привлечь к уголовной ответственности - у него неприкосновенность. Где хор голосов за импичмент для Зеленского? Я его не слышу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 20 ноя 2021, 23:20

dnepr7 писал(а):
20 ноя 2021, 23:04
Я его не слышу.
Скоро сказка сказывается, да не скоро дело делается... :wink:
Еще много чего увидите и услышите.

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 20 ноя 2021, 23:31

Warisdeath писал(а):
20 ноя 2021, 22:47
Ні в якому разі, не захищаючи олігарха РЛА, все-таки можна сказати за нього, що визначився він давно. А в 2014 остаточно. Він з Україною.
Ну так и Коломойский - он тоже с Украиной, бизнес у него тут. И что с этого?

А знаете как в Днепре зовут донецких? Кроты. Потому что шахты там. Что хорошего дал Донецк Украине в плане кадров - Януковича скажите мне вы - а я отвечу что в этом нет ничего хорошего. Не приходит из Донецка хорошее. Ах да а Ахметов он откуда?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 20 ноя 2021, 23:36

Sanek писал(а):
20 ноя 2021, 23:20
Скоро сказка сказывается, да не скоро дело делается... :wink:
Еще много чего увидите и услышите.
Я не сомневаюсь. Но то что ЗЕ удасться свалить этим кризисом про дело вагнеревцев - в это я не верю. Лошадь закусила удила и несется куда хочет сама. В Верховной Раде ТСК по этому делу провела расследование и дело спустили на тормоза. Правоохранители - ЛЮБЫЕ - внутри Украины на ЗЕ волну гнать не станут. А через месяц про это вообще все уже забудут.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 20 ноя 2021, 23:42

dnepr7 писал(а):
20 ноя 2021, 23:36
в это я не верю.
Ваш #прогноз принят и услышан :hi:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 21 ноя 2021, 00:02

dnepr7 писал(а):
А против публикации СЕКРЕТНЫХ документов государства Украина в принципе - и никакие отмазки не катят.
Виходьте з совкової ментальності, з совкових і російських моделей розвитку держави.
У всіх розвинених країнах журналісти слідкують за владою, контролюють владу. І як тільки щось не так, якась підозра, то одразу гвалт такий стоїть, що влада повинна звітувати суспільству. То стенограми переговорів друкують (Трам-Зеленський, наприклад), то головний прокурор справу заводить, то імпічмент оголошують, то навіть деякі і матеріали друкують із секретних, звичайно якщо вони вже стали не такими і секретними.
Так що це нормально для розвинених країн. Вони тому і розвинені, що суспільство контролює владу.
dnepr7 писал(а):
Обвинять в госизмене Президента Украины - это СМЕШНО
Це не смішно. Це - біда.
dnepr7 писал(а):
потому что его нельзя вообще привлечь к уголовной ответственности - у него неприкосновенность.
Так, зараз це майже неможливо. Але він же не завжди буде при владі. А за цей злочин строку давності не існує. Так що у нього ще все попереду.
dnepr7 писал(а):
Где хор голосов за импичмент для Зеленского? Я его не слышу.
І не почуєте. Тому, що Ваш обранець і з цим законом всіх обдурив. Закон, наче є, а на практиці він не працює.
Та хоч би і працював, то як Ви собі уявляєте назбирати стільки голосів в цьому парламенті?
Ініціювати імпічмент можуть не менше 226 депутатів, які мають зробити спеціальне письмове подання.

У разі такого звернення у Верховній Раді мають створити спеціальну тимчасову слідчу комісію, яка буде розслідувати можливий злочин президента.

До складу комісії також обираються спеціальний прокурор і спеціальні слідчі, які готуватимуть обвинувачення.

Спеціальна тимчасова слідча комісія створюється за 30 днів з моменту ініціювання процедури імпічменту.

Ця комісія розслідуватиме факти та обставини вчинення президентом злочину, перевіряє всі обставини та готує постанову про звинувачення президента.

Комісія має право заслуховувати президента України, а президент може мати спеціальних захисників у процедурі імпічменту.

Строк роботи комісії - не більше шести місяців.

Після цього комісія має передати парламенту на розгляд обвинувальний висновок щодо президента.

Верховна Рада може або погодитись з обвинуваченнями і схвалити постанову не менше 300 голосами. Або ж не погодитись, чи вирішити додатково заслухати свідків та експертів, які фігурують в обвинуваченні.

Голосування за цю постанову відбувається таємно бюлетенями.

У разі результативного голосування за постанову про обвинувачення президента, документ передається до Конституційного та Верховного суду.

КС має перевірити дотримання конституційної процедури розслідування справи про імпічмент. Верховний суд має дати висновок, чи діяння, в яких обвинувачується президент, містять ознаки державної зради чи злочину.

У разі позитивних висновків від обох судів, Верховна Рада може відправити президента у відставку трьома чвертями голосів - не менше 338. Голосування відбувається у таємному режимі бюлетенями.

Якщо імпічмент не відбувся, то голова Верховної Ради у письмовій формі вибачається перед президентом.

Показово, що в будь-який момент процедури імпічменту президент може подати у відставку за власним бажанням. У такому разі процедура імпічменту зупиняється.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 21 ноя 2021, 00:04

dnepr7 писал(а):
20 ноя 2021, 23:36
А через месяц про это вообще все уже забудут.
Про це не забудуть НІКОЛИ

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 21 ноя 2021, 00:19

Warisdeath, никогда не забудут как ЗЕ будучи просто артистом х#ем играл на рояле. и Я НЕ ЛОХ. :music:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 21 ноя 2021, 00:21

dnepr7 писал(а):
20 ноя 2021, 23:31
Что хорошего дал Донецк Украине в плане кадров - Януковича скажите мне вы - а я отвечу что в этом нет ничего хорошего.
А давайте не будемо мірятися піпіськами регіонами і ділити Україну. Я так само можу сказати, а що дав Дніпро Україні?
Коломойського, Зеленського, Кучму, Тимошенко, Лазаренко....
І да, я якраз із тих, хто жодного разу не сказав у бік Януковича добре слово, так що не треба мені це приписувати.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 21 ноя 2021, 00:32

dnepr7 писал(а):
21 ноя 2021, 00:19
никогда не забудут как ЗЕ будучи просто артистом х#ем играл на рояле. и Я НЕ ЛОХ.
Це залежить що для кого важливіше. Хтось так, буде пам'ятати це. А хтось - державну зраду.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 21 ноя 2021, 00:45

Warisdeath, у нас вобще-то презумция невиновности и только решение суда вступившее в законную силу это железный аргумент называть человека преступником виновным в конкретном преступлении. А то что пришел какой-то бывший разведчик из министерства обороны и на Президента страны говорит гадости - это даже не подозрение. Это - пустое место.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 21 ноя 2021, 00:52

Warisdeath писал(а):
21 ноя 2021, 00:21
А давайте не будемо мірятися піпіськами регіонами і ділити Україну. Я так само можу сказати, а що дав Дніпро Україні?
Коломойського, Зеленського, Кучму, Тимошенко, Лазаренко....
І да, я якраз із тих, хто жодного разу не сказав у бік Януковича добре слово, так що не треба мені це приписувати.
Вы забыли про Кровавого пастора - Исполняющего обязанности президента Украины. Он из Днепра.

лично выдавал оружие со складов добровольцам, отправлявшимся в зону силовой операции:

Я помню, когда я открывал склады с оружием, чтобы раздать его батальонам, офицеры отказывались это делать. Меня спрашивали: «Александр Валентинович, а кто будет за это отвечать?» Я говорил: «Я буду отвечать!». И лично подписывал приказы о выдаче оружия. Многие волновались, что произойдет, если они с оружием не будут выполнять приказы… Действительно, мы тогда никого не проверяли. Любой — судим или не судим — кто говорил, что готов защищать страну, записывался, получал оружие и шел на Восток

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»