Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 ноя 2021, 02:09

Sanek, Ключове у цій новині слово "вперше".
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 ноя 2021, 02:11

І сміх, і гріх :mocking:
Изображение

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 19 ноя 2021, 11:35

Sanek писал(а):
19 ноя 2021, 02:08
Warisdeath, я не спец в сельхозяйстве... может дождливые весна-лето повлияли на урожай? Не "зеленые" же здесь тоже нагадили в самом деле! :wink:
Тут дожди ни при чем - это ТЕПЛИЧНЫЕ огурцы - выращивают в закрытом грунте с стеклянных теплицах - там нужен обогрев и искуственное освещение - то есть куча электроэнергии на освещение и куча газа на обогрев. Видимо просто это стало не рентабельно в Украине.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 ноя 2021, 13:05

dnepr7 писал(а):
19 ноя 2021, 11:35
Видимо просто это стало не рентабельно в Украине.
При зеленій владі все стає нерентабельним те, що зроблено в Україні.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 ноя 2021, 13:57

Тисяча гривень, яку виплачуватимуть кожному вакцинованому українцю, не оподатковуватиметься.

Про це на Годині запитань до уряду у ВР заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

"І ця тисяча гривень не враховуватиметься при розрахунку субсидій. Це також важливий елемент цієї програми", - наголосив він.

За словами прем’єра, українці, користуючись віртуальними карточками, на які нарахують кошти, зможуть "отримати додаткові послуги" на цю суму.

Шмигаль також зауважив, що влада цією ініціативою планує підтримати п’ять напрямків бізнесу, які найбільш постраждали від пандемії - "креативні індустрії, перевезення, музеї".

"Це порядка шести тисяч суб’єктів бізнесу", - уточнив керівник уряду.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 19 ноя 2021, 20:28

Про вогірки.
Гуглимо об'еми і заспокоюємося.
І також про протилежне - Скрепуасія продовжує закупляти українскі вогірки.
Вкид.
Правда, але розумний вкид щоб на мізки дало. Я цю інфу всже в безліччі джерел побачив. Хтось її в самий топ новин крутанув.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 ноя 2021, 22:14

Влад Бевх писал(а):
19 ноя 2021, 20:28
Вкид.
От і добре.
Влад Бевх писал(а):
Правда, але розумний вкид щоб на мізки дало.
Так і є. Наприклад мені дало. Реально дало. Я хоч і далекий від вирощування огірків, але хоч трішки та все ж таки розумію, що так не може бути. А особливо ціна на них. Вони пишуть, що на росії набагато дешевше. І от тут у мене був ступор. Саме від цього я засумнівався і саме через це приніс на форум.
Влад Бевх писал(а):
Хтось її в самий топ новин крутанув.
Н-да :schead: Це я про себе. Здається, що вже колись таке було зі мною, що я не став шукати першоджерело і приніс якусь інфу на форум, а потім з'ясувалося, що то все брехня. Так і зараз. Черговий доказ того, що ніколи не змінюй своїм принципам. Коли я побачив цю новину на порталі НВ, на який я і лінк дав, і коли читав, то там же, в самій статті є посилання. А я кілька разів хотів натиснути, та передумав. І от зараз тільки, після Вашого поста все-таки відкрив ще раз НВ і натиснув на те посилання. І хто б сумнівався що я там побачив? А там російський сайт.
Дивіться самі: https://east-fruit.com/novosti/ukraina- ... iz-rossii/

Ех я :fool2: :fool: От так, полінився з самого початку натиснути, а в результаті все-таки натиснув, та ще й зраду приніс. А якби одразу прочитав звідки ноги ростуть, то скоріше за все теж приніс би це на форум. Тільки ж зовсім в іншому ракурсі.

Ну, що тут можна сказати? Тільки те, що довіряй, але завжди перевіряй.

Дякую, що Ви розвіяли чутки.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 ноя 2021, 22:31

#вагнергейт

Яніна Соколова оприлюднила документи щодо підготовки і проведення спецоперації з затримання найманців ПВК "Вагнер". Документи підтверджують дані Bellingcat про підготовку із затримання найманців ПВК "Вагнера". Ці документу підтверджують підготовку спецоперації "Авеню" з затримання "вагнерівців" і те, що її фінальний етап було перенесено за рішенням вищого воєнно-політичного керівництва.
Документи вона опублікувала на своїй сторінці в фейсбуку та розповіла про них у відеоролику.
Ці документи вона оприлюднила після виходу розслідування Bellingcat.

У відповідь на це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що публікація інформації про роботу розвідки у державі, що воює і "некоректною".

"Це дуже серйозний і болісний удар по наших можливостях як держави – коли відкрили конкретні факти про документування учасників війни проти України, яке проводилося з 2014 року. Наш супротивник знає тепер усі найважливіші нюанси того, як нашим розвідникам та спецслужбам вдавалося збирати докази винуватості росіян", — заявив він у коментарі Суспільному.

Подоляк також заявив, що "окремі співгромадяни" оприлюднили більшість фактів про документування та розвідувальні заходи України та засоби агентурної роботи, "неусвідомлено виконали контррозвідувальні функції за російські спецслужби".

А Олексій Арестович взагалі порадив Яніні орден росії.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 ноя 2021, 22:33

#вагнергейт

Сьгодні у "Свободі слова Савіка Шустера" говорять про зрив спецоперації із затримання бойовиків ПВК "Вагнера". Ведучий запрошував до студії президента України Володимира Зеленського та голову Офіса Президента Андрія Єрмака.

Зеленський, Єрмак та інші представники влади не прийшли на програму до Шустера

Востаннє ситуація, коли представники влади так масово відмовилися прийти на програму, була за часів Януковича, зазначив ведучий.

Про це Шустер заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"Президент України, голова Офіса президента України, голова Служби безпеки України, голова ДБР, Давід Арахамія - голова фракціії партії "Слуга народу", також член комітету з питань національної безпеки, Ірина Верещук - віце-прем’єр міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій", - перерахував він.

Шустер зазначив, що не знає, чому можновладці попри запрошення не з’явилися у студії.

"Таке востаннє я бачив, коли влада не приходила - це були часи вже далекі, здавалося б, Януковича", - додав він.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 19 ноя 2021, 23:59

Warisdeath писал(а):
19 ноя 2021, 22:33
Востаннє ситуація, коли представники влади так масово відмовилися прийти на програму, була за часів Януковича, зазначив ведучий.
Пора снова выгонять Шустера из Украины... :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 ноя 2021, 00:02

Лещенко закликав СБУ "не церемониться" із журналісткою Соколовою

"Так, сьогодні Яніна Соколова опублікувала таємні документи щодо вагнерівців і розсекретила там купу інформації з персональними даними спецагентів. Тому я не знаю, що там СБУ собі думає, якби я був СБУ – я б не церемонився", - заявив Лещенко у своєму YouTube каналі 18 листопада.

Вранці 19 листопада ГБР повідомило, що перевіряють інформацію у зв'язку з публікацій розслідування про проведення спецоперації щодо "вагнерівців", відкрито кримінальне провадження за фактом розголошення держтаємниці.

#вагнергейт

А на Єрмака відкрити справу покидьок Лєщ не закликає. Фу, яке воно гидке :bad:

Кілька коментів:

- сырожа, одягни ще одні окуляри поверх тих, що маєш, та знайди хоч одне прізвище та персональні дані в опублікованих документах

- Невігластво. Невже нема кому підказати цьому генію, що суб'єктом кримінального злочину за статтею "Розголошення державної таємниці" може бути лише особа, яка по службі або роботі має допуск до відомостей, які становлять державну таємницю і яка цій особі стала відома по службі або роботі!?

- Т е фигурантов нельзя за измену преследовать а тех кто разоблачил изменников можно?!
мрази

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 20 ноя 2021, 00:17

Warisdeath писал(а):
20 ноя 2021, 00:02
Лещенко закликав СБУ "не церемониться" із журналісткою Соколовою
Я в шоке! Серега...
Изображение

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 ноя 2021, 00:21

Sanek, Вони ще більш тупіші, ніж ми уявляли. Їм би зараз або взагалі промовчати, або сказати щось нейтральне, типу ми розбираємося чи розберемось. А вони почали нести цю хєрню. Все це працює проти них. А вони цього не можуть зрозуміти ніяк.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 20 ноя 2021, 00:28

Warisdeath писал(а):
20 ноя 2021, 00:21
Вони ще більш тупіші, ніж ми уявляли.
Каков поп, таков и приход :wink:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 20 ноя 2021, 00:30

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 20 ноя 2021, 00:34

141326 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 ноя 2021, 00:49

Sanek писал(а):
20 ноя 2021, 00:28
Каков поп, таков и приход
Точно :drink:

Вже колись казав, що Шустера не дивлюся. Не люблю я ні його самого, ні його програму. Не знаю чому :hz: , але чогось так. А якщо там щось і буває цікаве, то завжди ж потім розривають на цитати і все можна побачити. Але.... Кілька хвилин тому ютуб мені його підкинув. А я .... не перемотав)))) Правда сам здивувався чого це я? :rolleyes2: Поставив на швидкість 1,5, зробив тихіше звук і щось там балака, а я краєм вуха чую. Для фону так би мовити. Не знаю буде це у мене до кінця передачі, чи я зараз щось інше знайду, але хочу сказати, що із того, що я вже почув поки що непогано. І об'єктивно. Бачу, що стільці для влади пусті. Дімон там сидить один. Це мабуть його садять з владного боку. А з іншого Бутусов, Яніна і ще хтось. Я ж не дивлюся, я слухаю)))) тому не знаю хто там ще є. Короче, тема по вагнерівцям.

Так до чого це я? Бо яка різниця, що я там дивлюся, чи не дивлюся :smile: Зайшов я в тві. І от перший твіт, який я прочитав і несу його сюди:
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 20 ноя 2021, 00:56

Warisdeath писал(а):
20 ноя 2021, 00:49
І от перший твіт
Сегодня у Зе... :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 ноя 2021, 01:28

#вагнергейт

Василь Бурба

Дивитись з 41:56 до 1:02

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 ноя 2021, 04:06

Sanek писал(а):
20 ноя 2021, 00:34
Изображение
:wink: Сашко тролить)))
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»