Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 ноя 2021, 01:34

Lis1980, Вони вважають, що суспільство суцільні дурні. Іншим я не можу це пояснити.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 18 ноя 2021, 01:35

Каждый судит по себе ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 ноя 2021, 01:35

Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 ноя 2021, 01:44

Lis1980 писал(а):
18 ноя 2021, 01:35
Каждый судит по себе ;)
А як вони можуть ще думати? Тільки так.

А ще вони відводять підозри від Зе і Є.
То Безугла заявила, що у Є немає повноважень, тепер Подоляк про це. Таким чином вони ведуть до того, що винен у зриві Василій Бурба.
От побачите, що хтось з них це скаже. І скажуть в їхній манері, якоюсь черговою дурнею, але скажуть так, щоб намагатися відвести підозру від Зе і Є.

Вангую!

П.С.
Тільки що прочитав, що це перша частина розслідування від Insider і Bellingcat. Буде ще фільм. І він буде більш розширений.

П.С. П.С.
Точно це чергове попередження нашій владі. Зараз подивляться на їхню реакцію, побачать цю чергову ахинею, а потім видадуть нову порцію пі*дюлін розслідувань.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 18 ноя 2021, 01:46

---
141305 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 ноя 2021, 01:52

Щось у Гондона дуже велика цифра. Чи в неї входить його інтернет-видання?
А ще, хто ті 11%, які читають Дудя? І хто додумався його внести в цей список? Нахєр він тут?
Влад Бевх, А хто це проводив опитування? І за який це період?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 18 ноя 2021, 01:56

Дудя смотрят многие.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 ноя 2021, 02:15

Lis1980, Це говорить лише про те, що скільки ж тут ще й досі росії :fp:

І ще один момент. Може я чогось не розумію, але на мою думку блогер, це той, хто веде свій блог і несе якусь інформацію з конкретної тематики. А яку інформацію несе Дудь? Якщо я не помиляюся, то він інтерв'юєр. Чи вони вважаються також блогерами?
Хоча, якщо розсудити, то мабуть таки да. Він же запрошує відомих людей, а ті вже про себе йому віщають, а слухачі слухають. Все одно навіщо його вносити у список українських блогерів? То давайте тоді вносіть Познера і всих інших росіян. Навіщо воно тут?

Причому, із наших це зовсім не повний список, зато Дудя приперли сюди.

Це ж капець. Гордон, Дудь і Шарій на перших місцях. Якимось чином засунули Притулу між ними. Аж дивно. Це точно українське опитування? Дуже схоже, що це хтось під прикриттям, той, хто косить під українців.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 18 ноя 2021, 07:23

Warisdeath писал(а): Це ж капець. Гордон, Дудь і Шарій на перших місцях. Якимось чином засунули Притулу між ними. Аж дивно. Це точно українське опитування? Дуже схоже, що це хтось під прикриттям, той, хто косить під українців.
Поверьте, украинское!! ;) У вас Зеленский президент, а вы все сомневаетесь ))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 18 ноя 2021, 11:07

141314 - Украина-реалии New
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 ноя 2021, 11:35

Lis1980 писал(а):
18 ноя 2021, 07:23
У вас Зеленский президент, а вы все сомневаетесь ))
Та да

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 18 ноя 2021, 12:07

@Oleksa_UA66
Ситуація наступна... Чоловік намагався домогтися заміни лінолеуму у ліфті від ЖЕКу. Не дочекався, зробив сам. І після цього ЖЕК надіслав фото, – мовляв, готово...
141316 - Украина-реалии New
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 18 ноя 2021, 14:22

141318 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 18 ноя 2021, 15:04

Warisdeath писал(а):
17 ноя 2021, 21:02
Не плутайте розправу над політичними опонентами із засудженням за скоєні злочини.
І де вони, ті, хто засудив Юлю і Луценка?
Вот поэтому те кто осудил Юлю и Луценко - именно там.

Потому что нужна не тюрьма - а кладбище. Из тюрьмы вполне себе возвращаются обратно - а с кладбища - нет.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 18 ноя 2021, 19:02

Lis1980 писал(а):
18 ноя 2021, 01:56
Дудя смотрят многие.
Я смотрел 3 выпуска Дудя - интервью с Птушкиным и с Ивлеевой (бывшие ведущие сериала Орел и решка). И еще 1 какой-то выпуск может быть с Познером уже не вспомню точно.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 18 ноя 2021, 19:23

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 ноя 2021, 01:09

#вагнергейт
Цілий день думав про операцію "Авеню" і трохи поділюся своїми думками, якщо ви не проти))

Відкинувши присмак жалю і шкоди про те, що вона була зірвана, то хочу відверто зазначити, що нам є чим пишатися. У нас дійсно крутезні розвідники. Вони заслуговують на шану і подяку суспільства. Це однозначно. Це дійсно унікальна спецоперація. Колись на її основі будуть зняті і написані бестселери. Звичайно зараз нам від цього не легше і хтось зауважить, що ці бестселери були б ще більше the best, якби операція була завершена так, як її планували. Так, да, згоден. Але це ніяким чином не відміняє того факту, що українські спецслужби і українські розвідники, які розробили і займалися цією операцією, поповнили ряди найкращих розвідників світу. Вони у нас the best!

І це має уяснити для себе кожен українець. Зраду розганяти ми добре вміємо, а пишатися нам ще вчитися і вчитися. І от зараз один з тих чудових прикладів, яким ми маємо пишатися.

А з тими, хто був причетним до зриву спецоперації, нам ще попереду розбиратися і вони мають понести покарання за це. Злочин "державна зрада" строку не має, так що нікуди вони не дінуться.

Вчора з камрадом Sanek, ми тут бідкалися, що багато подробиць винесено наповерхню і ми вважаємо, що це погано. А сьогодні я так подумав, що в цій ситуації іншого виходу немає, як винести все назовні. По-перше, чогось мені здається, що до журналістів звернулися безпосередньо самі учасники операції. Після того, як вона провалилася, їм треба було про це повідомити як суспільство, так і тих, хто працював разом з ними. І перш за все зберегти свою репутацію.

От дивіться. Про те, що вагнерівців затримано, ми дізналися з білоруських ЗМІ. І всі ми подумали, що вони приїхали туди шатати Білорусь. А про те, що це не так, ми дізналися з російських ЗМІ. А коли ми про це дізналися? Десь через тиждень після їхньої затримки у Мінську. А це говорить про те, що росія сама була в ступорі і не знала що це, хто це і що їй з цим робити. Згадайте, що вони приблизно з тиждень ніяк не реагували. Щось там Пєсков мямлив і все. А коли вони хоч трохи второпали про що мова, так вони і написали у КП про український слід. Я особисто приніс ту замітку на форум, ще й поглузував з цього. І не тільки я.

Можна почитати і переконатися як ми реагували тоді. Ми просто сміялися. І саме головне, нам і в голову не прийшло, що таке насправді можуть зробити наші служби. Тому що ми самі не віримо в себе і не знаємо на що ми здатні.
Ось посилання: А в России чудеса! (Пост Warisdeath №137986)

І якби за це не взялися наші окремі журналісти, то все це так і залишилось би десь там далеко, на смітнику історії. А про те, що керівництво держави причетно до зриву такої важливої операції, так точно ніхто би ніколи і не дізнався.

А ще, уявіть собі, як офігєлі росіянці, коли дізналися як наші круто обвели навколо їхні спецслужби. А ще давайте подумаємо як почуваються ті 180 найманців, які хоч і не потрапили в результаті нікуди, але в майбутньому ще подумають а чи варто їхати у чужу країну на брудні справи?

І ще, як не гірко визнавати, що операція зірвалася, все одно трохи позитиву треба з цього винести. По-перше у наших є великий масив інформації, яку самі найманці розповідали і писали про їхню участь у війні на Донбасі. Може весь той масив і неможливо буде використати в суді, але при хороших юристах, а вони у нас є, хоч якийсь матеріал обов'язково знадобиться і буде у поміч.
І ще одне важливе зауваження: наш ворог знає, що з нами йому ой як важко розправитися. Йому з нами не впоратися.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 ноя 2021, 01:44

Нардеп "СН" Микола Тищенко наполягає, що в питанні рослідування зриву спецоперації із затримки "вагнерівців" можна зважати лише на висновки ТСК під керівництвом його соратниці Мар’яни Безуглої.

"Це не блискуча, це не спецоперація, і вона не сталася", - додав він.

Результатам розслідування Bellingcat Тищенко не довіряє.
"Якщо все в суді буде з’ясовано - що вони бойовики, що вони "вагнерівці", тоді взагалі можна буде класифікувати їх як найманців. Але їх затримали в Білорусі, що ви від нас хочете?" - додав він.

Про це він сказав журналістам телеканалу "Прямий", повідомляє Цензор.НЕТ.

Виродок :mad: :diablo: :mad:

Изображение
Изображение
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 ноя 2021, 02:03

Цього року Україна вперше імпортувала тепличні огірки із Росії. Вони виявилися досить дешевими навіть попри 10%-е мито.

Цього тижня Україна вперше в історії почала імпортувати свіжий огірок із Росії, яка раніше, навпаки, була основним ринком збуту для українських тепличних огірків. Про це йдеться у повідомленні платформи EastFruit.

https://biz.nv.ua/ukr/markets/ukrajina- ... 96792.html

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 19 ноя 2021, 02:08

Warisdeath, я не спец в сельхозяйстве... может дождливые весна-лето повлияли на урожай? Не "зеленые" же здесь тоже нагадили в самом деле! :wink:

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»