dnepr7 писал(а): ↑14 ноя 2021, 06:45
про секретные тюрьмы СБУ например
Ви ще забули про біохімічні лабораторії
От скажіть якими аргументами Ви користуєтеся, щоб вірити в цю муйню?
Я навіть поставлю Вам деякі питання.
Вас не напрягає, що вже більше двох років ніхто ніде і ніколи не розповідає про секретні катівні СБУ під Маріуполем та лабораторії під Одесою? З якого дива про них забули і замовчали? Якщо їх закрили, то для Зеленського і Ко це такий суперовий піар проти ПП, якого краще і не знайти. І щоб він цим не скористався, то такого бути не може. А якщо вони і досі працюють, то чому про них ніхто не розповідає? Забули? Приховали? Чи чому?
dnepr7 писал(а): ↑14 ноя 2021, 06:45
где людей держат без решения суда и прочие такие вещи.
Так от цей самий Палич і був одним з тих, хто тримав людей без суда і слідства. Знущався над людьми. Це такі паличі та їхні куратори з ФСБ і створили ці секретні катівні в центрі Європи. Так, це в Україні, але на окупованій її частині. Цей концтабір знаходиться у Донецьку. Це і є та сама секретна в'язниця, про яку так багато кажуть. І всі ті жахливі розповіді справжні. Але всі ці жахи роблять не під керівництвом СБУ, а під керівництвом ФСБ.
І саме найжахливіше те, що "Ізоляція" і досі існує. І що там таких паличей залишилося ще багато, які і до цих пір знущаються над людьми. Може саме в цю хвилину, коли я про це пишу, а Ви читаєте, через когось пропускають електричний струм, який проходить через половий орган людини? От в чому жахіття. В тому, що "Ізоляція" досі працює.
І ще. Знайдіть, будь ласка, хоч одного адекватного розповідача, який нам повідомляє про те, що відбувається в цих секретних катівнях СБУ.
Адекватних і розсудливих, тих, хто пройшов "Ізоляцію", я Вам надам. З ними є багато відео. Кілька з них я і інші камради викладали у відповідній темі про ордло у нас на форумі.
Знайдіть нам таких самих, яким можна довіряти, щоб вони нам повідали про жахіття в СБУ. Чекаємо.