Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 сен 2021, 02:03

Комуністична партія слуг народу (КПСН). Розваги :reyes:

НВ отримав в своє розпорядження розклад засідання депутатів президентської партії Слуга народу в Трускавці, яке пройде з 1 по 3 жовтня.

https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/nv-d ... 86061.html

В коментарі Укрінформу голова фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук розповіла, що «Слуги народу» самостійно платитимуть за поїздку у Трускавець:

“Кожен депутат сплачує самостійно за свою логістику. Хтось на автівці добирається, хтось потягом. У нас є бронь на нічний потяг “Київ — Трускавець”, але кожен сам платить за свій квиток... Також кожен сплачує за своє проживання самостійно, звичайно, так, як це і вимагає антикорупційне законодавство, бо партія не може платити за народних депутатів”, - сказала Кравчук, підкресливши, що зарплата українського парламентарія дозволяє заплатити "за дві ночі в готелі та проїзд".

Вона також зазначила, що депутати житимуть у різних готелях, адже велика кількість учасників засідання фракції не дозволяє розмістити всіх в одному місці.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 сен 2021, 02:29

Трохи посміємося :lol:

Дивитись з 25:25

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 сен 2021, 12:02

Дуже цікавий тред знайшов. Несу нам.
Зроблено в Україні! :good:
Скажу за себе. Я і не знав що деякі відомі бренди це Україна. А продукція класна же!
Изображение

За посиланням: https://twitter.com/24JDI/status/1442770955412119562

І тут ще: https://madeinua.org/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 29 сен 2021, 18:08

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 29 сен 2021, 20:19

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 29 сен 2021, 23:35

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 30 сен 2021, 01:42

Влад Бевх писал(а):
29 сен 2021, 20:19
Как прекрасна родная гавань
Алиэкспресс там тоже без ВПН не работает... подлые китайские коммуняки!
https://aliprosto.com/kak-zakazyvat-s-a ... -2019-2020
В дыре проще с али заказать, как говорят знакомые оттуда :shok:
Вот те и российская территория :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 сен 2021, 02:28

А пам'ятаєте, як Зеленський під час візиту до США презентував там план розвитку України на $277 мільярдів?

Зеленський тоді розповів, що документ під назвою A Greater Justice and Opportunity - Building Prosperous and Resilient Ukraine визначає бачення розвитку України на найближчі роки як "безпекового форпосту, цифрового, інфраструктурного та аграрного хабу".

"Закладені в плані понад 80 проєктів - це амбітні проєкти на загальну суму 277 млрд доларів. Вони передбачають фінансування шляхом державного бюджету України, а також залучення програм міжнародної допомоги, кредитів, інвестицій", - повідомив він.

Виявляється, що тут теж є історія. І яка б ви думали? А така сама, як і всі інші.

Брехлива. :rolleyes2:

Після цієї презентації, про яку насправді всі почули перший раз під час самої презентації, сайт "Українські Новини" звернувся в ОПу, щоб ті надали копію цього Плану. А у відповідь отримали листа, в якому повідомлялося, що такий план відсутній.
Изображение

А сьогодні заявив про участь в модеруванні пропозицій для формування даного плану на загальну суму 277 млрд доларів. Також ОПУ стверджує, що до згаданого плану були включені проекти міністерств і центральних органів виконавчої влади.

Деталі тут:
https://ukranews.com/ua/news/803925-ofi ... -ale-zaraz

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 сен 2021, 02:51

Денис Монастирський сказав, що в МВС буде створено Офіс з питань захисту бізнесу для більш ефективної комунікації в справі захисту підприємців.

«Я прийняв рішення про створення у структурі МВС Офісу з питань захисту бізнесу. Його координуватиме радник Антон Геращенко. Відповідальним за захист бізнесу буде перший заступник Євгеній Єнін. Від Нацполіції в Офіс увійдуть - голова НПУ Ігор Клименко та заступник керівника Головного слідчого управління НПУ Сергій Пантелєєв. Загальний контроль за роботою цієї структури лишаю за собою», - сказав він.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 30 сен 2021, 03:00

Warisdeath писал(а):
30 сен 2021, 02:51
буде створено Офіс з питань захисту бізнесу
Инвестиционные няни уже были... :wink:
Замечательные реалии нашего госуправления - все больше абсолютно бесполезных отделов, все больше штатов... :fp:
Чтобы все знакомые были трудоустроены, а те кто уже трудоустроен стали именоваться начальниками :secret:
И так, сцуко, везде!!! Эффективность!!!! :fp:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 сен 2021, 12:50

Самий найкращий захист бізнесу -
відчепіться ви від бізнесу і дайте йому працювати

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 30 сен 2021, 13:30

139286 - Украина-реалии New
Дмитро Разумков

Очікувано, колеги прийшли за підписними листами про відкликання мене з посади Голови Верховної Ради України. Відповідну пропозицію подав голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія. Одразу розписав документ на Апарат Верховної Ради України.

Як і обіцяв, зволікати з процесом не буду. Сьогодні колеги отримають підписні листи.

Продуктивної роботи у Трускавці!)
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 сен 2021, 15:20

Lumen писал(а):
30 сен 2021, 13:30
Як і обіцяв, зволікати з процесом не буду.
Дмитро Олескандрович краще, ніж будь-хто інший знає справжню соціологію і справжні рейтинги :wink: Тому і не буде зволікати :wink:

А, якщо серйозно, то все це дуже погано. Із тих причин дл відставки, що перелічені в листі, яка саме причина підходить для відставки голови ВРУ? Прохання про відставку він не писав. Залишається незадоволення його роботою на цій посаді. Чим він їх не задовольнив? Що будуть розповідати?

Да, ми всі добре пам'ятаємо з чого вони починали. І саме Разумков керував тоді турборежимом. От тоді і було порушення. Але ж це їх влаштовувало і вони чомусь не намагалися його відсторонити. Але ж потім він чітко дотримувався регламенту і процедур. І тут, о-п-па прилетіло з ОПи.

Я не за Разумкова, я за закон. Слуги єдине що не зруйнували ще, так це парламент. Добралися і до нього. Ну, що ж, найвеличніший обіцяв зламати систему. От він її і ламає. Хоч якісь обіцянки треба же виконувати.

:pcn2: :pcn1: :pcn2:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 30 сен 2021, 15:23

Warisdeath писал(а):
30 сен 2021, 15:20
Чим він їх не задовольнив?
Как чем? Запрещал сексуальные девиации в стенах ВР :wink: Табу!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 сен 2021, 22:44

Арахамія подав друге звернення про відставку Разумкова
Про це повідомила в Фейсбуці прессекретарка голови ВР Ольга Туній
139309 - Украина-реалии New
139310 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 30 сен 2021, 22:49

Warisdeath писал(а):
30 сен 2021, 22:44
Арахамія подав друге звернення про відставку Разумкова
Спамер прям какой-то :wink:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 30 сен 2021, 22:54

Warisdeath писал(а):
30 сен 2021, 12:50
відчепіться ви від бізнесу і дайте йому працювати
Вот именно! На%уя бизнесу защита... да еще от мусаров!!!
Каким боком они вообще к бизнесу??? :mad:
Давно ведь обещали, что ни СБУ, ни МВД не будут касаться бизнеса... только налоговая и Бюро экономической безопасности (БЭБ)...
Просто напомню :wink:
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... %B4&skl=10

Законопроєкт розроблено з метою ліквідації податкової міліції, оптимізації структури та чисельності органів, які ведуть боротьбу зі злочинами у сфері економіки, усунення дублювання їх функцій та створення Бюро економічних безпеки України з метою запобігання, попередження, виявлення, припинення, розслідування та розкриття кримінальних правопорушень, віднесених законом до їх підслідності.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 сен 2021, 23:02

Прессекретар президента Сергій Нікіфоров прокоментував запуск процедури відставки Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради. Никифоров заявив, що президент Володимир Зеленський не причетний до цієї ініціативи нардепів.

Про це він заявив в ефірі каналу "Україна 24".

Як зазначив Нікіфоров, початок відставки Разумкова було ініціативою голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії.

"Це ініціатива Арахамії. У нього можна запитати його мотиви. Про те, чому він ці списки на підпис запитав у голови Верховної ради", - сказав спікер глави держави.

Нікіфоров додав, що Зеленський і спікер парламенту Разумков мають "нормальні відносини" і виконують "кожен свою функцію".
:pcn1: :pcn1: :pcn1:

На кого розрахован цей перфоманс?
Значить як сонце сходить, то завдяки найвеличнішому, як якийсь черговий піар, то завдяки найвеличнішому. Яку б новину не написали чи не розповіли, то все і скрізь завдяки Зеленському. А тут мова йде про відставку голови ВРУ, другої людини в державі, а найвеличніший не в курсі. Так може ну його нафіг такого найвеличнішого? Якщо про ключові посади він нічого не знає, то про що він в такому разі взагалі знає? Це як? Він осліп, оглух, впав в непритомність?
Вдуматися в цей сюр. Голова держави не знає про те, що йде збір підписів про відставку спікера парламенту? Так може завтра хтось сяде в крісло президента, а він так нічого і не буде знати? Причому збір підписів організувала не опозиція, а сама, що ні на є ручна партія самого найвеличнішого. В такому разі він і свою фракцію не контролює?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 30 сен 2021, 23:06

Warisdeath писал(а):
30 сен 2021, 23:02
президент Володимир Зеленський не причетний до цієї ініціативи нардепів.
Косплеить нужно до конца... исчезнуть на пару недель из информационного поля! :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 01 окт 2021, 00:00

Sanek писал(а):
30 сен 2021, 23:06
исчезнуть на пару недель из информационного поля!
З нього станеться. Може і зникнути. Він же багато працював у вересні. Аж два рази у США змотався, так що відпочити тепер треба.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»