Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 02 сен 2021, 23:02

Комент від члена правлячої партії
Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 сен 2021, 00:27

Warisdeath писал(а):
02 сен 2021, 15:10
Міхеіл Саакашвілі обурений
Этот Пудрик какой-то непотопляемый... :music:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 03 сен 2021, 00:29

Warisdeath писал(а):
02 сен 2021, 23:02
Комент від члена правлячої партії
Нормально так... веселые и находчивые :lol:
С одной стороны мне нравится, что в высказываниях и комментариях властных и околовластных нет преклонения (и даже лизоблюдства) перед Западом, свойственного попередникам, но с другой стороны - парни и девушки имхо очень и очень переигрывают... что есть весьма тупо и глупо...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2021, 00:53

Sanek, За два роки їхнього існування у нашому політикумі хоч раз щось подібне було у бік ерефії? Може я щось пропустив, не знаю.
А так да, захоплення немає. Перед західними партнерами і союзниками геть захоплення немає. Його настільки немає, що це принижує і ганьбить Україну.
Sanek писал(а):
03 сен 2021, 00:29
преклонения (и даже лизоблюдства) перед Западом, свойственного попередникам
Не треба плутати вихованість, тактовність, дипломатію з підлабузництвом.
Ага, вони так підлабузнювали, що в світі жоден політик навіть не намагався говорити про Україну без України. Тому, що кожен з них знав, що отримає такий підлабузник, що будуть політичні непереливки. Попередники так заглядали в очі і в рота Заходу, що для західних топових політикив сказати і зробити щось на користь України було круто і це додавало їм плюсів. Попередники настільки підкорилися Заходу, що жоден з них ніколи не вів переговорів ні з путіним, ні з Лавровим, поки не поговорять з українським керівництвом.

Мені здається, що таке "підлабузництво" попередників набагато краще і корисніше, ніж незахоплення чинних
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2021, 02:27

США не здали Україну: все про підсумки візиту Зеленського до Вашингтона
Чого досягнув Зеленський під час візиту до США? Де там перемога і де чекає зрадонька? Як і чим Сполучені Штати збираються підтримувати Україну і чого вимагають натомість?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 сен 2021, 23:30

Перше фото:
Изображение

:fp:
І знову виривання з контексту. І знову маячня. Вони там всі як на підбір. Таке враження, що якщо людина і здавалася адекватною, то як тільки вона попаде у коло наближених до Зе, так одразу перетворюється на якесь непорозуміння.

Ще один момент вразив. Він каже, що тільки після розголосу навколо його фото, він зрозумів яку посаду він зараз займає.
Капець :bt:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 сен 2021, 00:42

Warisdeath писал(а):
03 сен 2021, 23:30
І знову маячня. Вони там всі як на підбір.
Моя мама часто повторяло любимую свою призказку: "золото к золоту, говно к говну!" :old:
Да, других там не может быть по определению!!! Идиот... действия идиотские и отмазки еще больше идиотские :fp:
Главное, что президент не ругал... :lol:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 сен 2021, 02:39

:rolleyes: :rolleyes2: :rolleyes:
Изображение Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 04 сен 2021, 12:05

Это шутка такая??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 сен 2021, 16:08

Lis1980, А що саме Ви маєте на увазі, що це жарт?

В тому, що вони закривають цей проект? Ні, не жарт. Перед тим, як принести цю новину сюди, я промоніторив їхні сторінки. І в ФБ, і на сайтах. Навмисно приніс сюди скріном, а не посиланням. На той випадок, якщо видалять.

І те, що Денісова звернулася до Разумкова, що треба направити цей законопроект до Венеціанської комісії, теж правда. ЇЇ підтримали інші депутати і фракції.
Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до спікера парламенту Дмитра Разумкова з офіційним листом, в якому наголошує на невідповідності Конституції України законопроекту №5599 "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)".

"Результати здійсненого нами аналізу положень законопроекту викликають занепокоєння, оскільки дають змогу зробити висновок, що його норми не відповідають Конституції України, а їх реалізація призведе до порушень прав і свобод людини та громадянина", - йдеться в листі.

До переліку таких норм належать наділення президента і РНБО непередбаченими Конституцією України повноваженнями, обмеження прав людини залежно від майнового стану, опосередковане введення цензури в ЗМІ тощо.

"На мій погляд, для забезпечення дотримання прав і свобод громадян та недопущення їх порушень під час ухвалення цієї законодавчої ініціативи необхідно перед розглядом у другому читанні скерувати його для отримання висновку Європейської комісії "За демократію через право" (Венеціанська комісія)", - пропонує Денісова.

Уповноважена з прав людини зазначає, що ухвалення закону про олігархів у наявній редакції призведе до його розгляду в Конституційному Суді. "У разі ухвалення цього законопроекту в редакції, прийнятій у першому читанні, я буду змушена в порядку ст.15 закону України "Про уповноваженого Верховної Ради з прав людини" внести до Конституційного Суду України конституційне подання щодо вирішення питання про відповідність Конституції України (конституційності) такого закону", - зазначає вона.

Нардеп Власенко підтримав ініціативу омбудсмена направити законопроєкт про олігархів на експертизу
Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/country/politics/nar ... sayp7nJrfo

В "ЄС" підтримують вимогу Денісової передати законопроєкт про олігархів на експертизу Венеціанської комісії
Про це написав на своїй сторінці в Facebook нардеп Олексій Гончаренко
Чесно скажу, що не знаю про що там Мендель розповідала у цій передачі, але судячи з коментарів, це якийсь сюр. І мабуть треба було якось його припинити. От і знайшли як. ІМХО.

І ще. Я не знаю всих юридичних тонкощів хто, як і коли має повноваження направляти законопроекти на розгляд Венеціанки, але здається мені, що притомні депутати, які на наше щастя все-таки є в нашій ВР, довго обмірковували як юридично і правильно все зробити і знайшли саме такий спосіб (звернення через омбудсмена), щоб зупинити антиконституційне безглуздя, яке ініціює команда президента.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 сен 2021, 16:43

А цей Трухін, виявляється, не такий і простий. Нам багато розповідали про фотографів і тамадів з монобільшості, але серед них є і впливові особи, про яких чомусь ЗМІ не писали тоді.
А тепер їм вседозволеність так вскрутила голови, що ми про них дізнаємося по їх вчинках. І треба зазначити, що по ганебних вчинках.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 сен 2021, 22:36

Lis1980 писал(а):
04 сен 2021, 12:05
Это шутка такая??
Нет, очередная ссанина в глаза избирателей и Украины в целом... :wink: Ничего, утрутся... активные граждане запишут тысячапервые видосики и посты в фейсбучках для своих тоже активных фоловеров... все как обычно... жизнь продолжается... :music:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 04 сен 2021, 22:39

Я всё жду обещанный на сентябрь "майдан"... :rofl2: Но что-то пока большие сомнения имею на этот счёт... :old:

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 05 сен 2021, 00:01

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 сен 2021, 03:00

Sanek писал(а):
04 сен 2021, 22:39
Но что-то пока большие сомнения имею на этот счёт..
А у мене немає сумнівів.
Правда треба уточнити в чому саме. Не скажу, що є впевненість у Майдані, але те,що будуть протести, жодного сумніву.
А там хтоза як буде :hz:
У листопаді 2013 року студенти, які вийшли на протест, щоб висловити своє незадоволення непідписанням асоціації з ЄС, навіть і думки не мали як все станеться

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 05 сен 2021, 03:13

Головнокомандувач ЗСУ Залужний: Хотів би проїхатися на танку по Арбату

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 05 сен 2021, 09:29

Warisdeath писал(а):
05 сен 2021, 03:00
А у мене немає сумнівів.
Правда треба уточнити в чому саме. Не скажу, що є впевненість у Майдані, але те,що будуть протести, жодного сумніву.
А там хтоза як буде :hz:
У листопаді 2013 року студенти, які вийшли на протест, щоб висловити своє незадоволення непідписанням асоціації з ЄС, навіть і думки не мали як все станеться
Все будет как всегда - плохо а потом еще хуже, а после того как подумаем что уже все упали на дно - продолжим падать дальше.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 06 сен 2021, 14:06

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 сен 2021, 15:14

Це свіже відео?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 06 сен 2021, 15:47

Здивувала мене харатеристика Зеленського, яку висказав Залужний про нього :hm:

П.С.
Не хотів про це писати, але все-таки муляє мене це питання і спокою не дає. Другий день вже як. Все думаю і думаю.
Інтерв'ю класне. А от як він охарактеризував Зеленського дуже несподівано було це чути :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»