Украина-реалии New
-
- Полковник
Украина-реалии New
Вопрос - кто кого похоронит ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
А мог бы...

Один неожиданный удар в дыню сесюрити и бегом на поле с криками - Анжела!!! Анжела!!!

Кое-кто в нашей стране все больше и больше о%уевает

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Кстати, что там с Анжелой порешали???... денех даст??? 

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Кличко відреагував на інцидент із візитом Меркель в аеропорту "Бориспіль"

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Нічого
Не говорили про це
Ангела сказала, що #ПівнічнийПотік_2 це не російсько-Немецький проект, а російсько-Європейський

І що вони не дозволять викорстовувати його, як зброю, а якщо він буде викориовуватися як зброя, то будуть санкції. Зеленський сказав, що він так і не зрозумів хто буде гарантом економічної безпеки України після 2024 року, коли завершиться дія контракту на транзит країною російського газу в Європу.
Треба зазначити, що Зеленський вів себе пристойно, говорив нормально. Інтереси України відстоював.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Головне з пресконференції Зеленського і Меркель
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Но мы же не знаем о чем они говорили не на публику... чего-то же бабка неожиданно приперлась, перетерев сначала с Путиным

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Все так и поверили...

Как кто? Гарантом экономической безопасности Украины является ее экономика! И больше никто!!! Что ж... будем теперь жить без трубыWarisdeath писал(а): ↑22 авг 2021, 21:45Зеленський сказав, що він так і не зрозумів хто буде гарантом економічної безпеки України після 2024 року

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
-
- Полковник
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
О, путін каже "в" Украине 

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
А концерт будет?

-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Сцыкуны!!!
Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что многие лидеры западных стран не приехали на форум «Крымская платформа» из-за того, что они боятся Россию. Об этом глава государства сказал в интервью телеканалу «Украина».
«Многие лидеры очень боятся, я даже не хочу говорить, кто боится. А вы увидите, вы же знаете всех лидеров, которые поддерживают Украину <...>, сочувствуют. Но на «Крымскую платформу», вы же понимаете, что всех этих лидеров мы позвали. Поэтому боятся, боятся Россию. И это правда, Европа боится Россию. Это нужно признать, и это нормально», — сказал Зеленский.

Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что многие лидеры западных стран не приехали на форум «Крымская платформа» из-за того, что они боятся Россию. Об этом глава государства сказал в интервью телеканалу «Украина».
«Многие лидеры очень боятся, я даже не хочу говорить, кто боится. А вы увидите, вы же знаете всех лидеров, которые поддерживают Украину <...>, сочувствуют. Но на «Крымскую платформу», вы же понимаете, что всех этих лидеров мы позвали. Поэтому боятся, боятся Россию. И это правда, Европа боится Россию. Это нужно признать, и это нормально», — сказал Зеленский.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Ох же ж і коробить русню від Кримської платформи. Ці слова рознесли тільки їхні ЗМІ. В українськіх ЗМІ зовсім інші цитати з інтерв'ю Зеленського.
Список учасників:

Таким чином, на зустрічі будуть присутні всі країни — члени НАТО і жодної з Африки чи Південної Америки.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Зеленський заявив, що готується помилування десяткі засуджених ветеранів
Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Україна 30. Захисники».
“Справедливість, законність, неупередженість щодо кожного ветерана України. У 2014 році початок російської агресії показав не лише слабкі місця в нашій армії, а й прогалини нашого законодавства. Через них тисячі громадян України, які стали на захист незалежності України, на захист нашого суверенітету, тепер самі потребують захисту в правовому полі”, - зазначив Зеленський.
Він нагадав, що для допомоги ветеранам було створено Консультативну раду забезпечення прав і свобод захисників України.
“Сьогодні вперше за ці роки ми активно опрацьовуємо питання помилування десятків засуджених ветеранів. І це питання буде вирішено, як тільки відповідна комісія надасть усі висновки”, - поінформував Президент.
12 березня Президент Володимир Зеленський утворив Консультативну раду з питань забезпечення гарантій прав і основоположних свобод осіб, які брали участь у захисті України. Головою Ради призначено радника заступника керівника Офісу Президента Альону Вербицьку.
20 серпня Зеленський затвердив новий склад Комісії у питаннях помилування.
Може таким чином він викрутиться у назначених ним самим обвинуваченими по справі Шеремета?
Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Україна 30. Захисники».
“Справедливість, законність, неупередженість щодо кожного ветерана України. У 2014 році початок російської агресії показав не лише слабкі місця в нашій армії, а й прогалини нашого законодавства. Через них тисячі громадян України, які стали на захист незалежності України, на захист нашого суверенітету, тепер самі потребують захисту в правовому полі”, - зазначив Зеленський.
Він нагадав, що для допомоги ветеранам було створено Консультативну раду забезпечення прав і свобод захисників України.
“Сьогодні вперше за ці роки ми активно опрацьовуємо питання помилування десятків засуджених ветеранів. І це питання буде вирішено, як тільки відповідна комісія надасть усі висновки”, - поінформував Президент.
12 березня Президент Володимир Зеленський утворив Консультативну раду з питань забезпечення гарантій прав і основоположних свобод осіб, які брали участь у захисті України. Головою Ради призначено радника заступника керівника Офісу Президента Альону Вербицьку.
20 серпня Зеленський затвердив новий склад Комісії у питаннях помилування.

Може таким чином він викрутиться у назначених ним самим обвинуваченими по справі Шеремета?
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Украина-реалии New
Так он же не о странах говорил, а о лидерах... теперь считаем в вашем списке сколько прибудет глав держав и каких... или Меркель не могла на денек задержаться? Или Макрон сильно занят? И прочие...
-
- Полковник