Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 авг 2021, 16:28

Lumen писал(а):
18 авг 2021, 16:22
і задекларувала його як сільгосптехніку.
А може вона помилилася графою? :wink:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 авг 2021, 22:20

Кабмін виділив 300 млн грн на створення в Україні центрів неонатального скринінгу
:rolleyes2: :schead:

Изображение

П.С.
Я навмисно зробив скрін, і навмисно прихватив ще і праве поле. Щоб ми бачили дату і які ще питання вони розглядали на засіданні

#Зеобіцянки
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 авг 2021, 22:35

dnepr7 писал(а):
18 авг 2021, 12:40
После этого Украина уже не будет прежней - спокойной размеренной уравновешенной где конфликты решали тихо на словах не привлекая внимание цивилизованно
А нагадайте, будь ласка, коли таке таке було? Про які конфлікти мова?

А Україна не буде той, якою була не після Майдану. Майдани у нас були, є і будуть. Україна не буде такою після пролиття крові у центрі Києва на Майдані. І тут рука москви стирчить майже з кожної снайперської гвинтівки, з якої вбивали людей у центрі нашої столиці. Україна не буде такою, якою була після анексії Криму росією, після вторгнення росії на Донбас і розв'язання війни, і знову багато крові. Україна не буде такою, якою була після того інформаційного бруду і тих інформаційних помиїв, які вилила на нас російська федерація і продовжує лити. Да, після всього цього Україна вже не буде такою, якою була.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 авг 2021, 22:58

Друзі, а можете пояснити ці рішення РНБО, які сьогодні президент підписав?

Я почитав, щось нічого не зрозумів. :hz: :blush: :rolleyes2:

1. Зеленський ввів у дію рішення РНБО про держполітику у сфері захисту державного кордону
https://www.president.gov.ua/documents/3672021-39709

2. Зеленський ввів у дію рішення РНБО про реформування медичної системи в Україні
https://www.president.gov.ua/documents/3692021-39713

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 18 авг 2021, 23:01

Warisdeath, У нас до этого были МИРНЫЕ майданы. А Евромайдан открыл ящик пандоры и все понеслось в пропасть. Именно с Евромайдана - с его победы - и началось все - и Крым и Донбасс и деиндустриализация. Нажми на кнопку - получишь результат. Хотели европейский выбор - ассоциацию с ЕС, в НАТО - получите и распишитесь. Это - плата за выбор.

Вот только есть маленькая проблемка - в ЕС нас не ждут как и в НАТО. То есть - все это было напрасно. Зря.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2021, 00:15

dnepr7, Знов про рибу-гроші. Якщо Ви в стоп'ятсотий раз хочете пройтись по тому самому колу на цю тему, то робіть це без мене.
Всі наші біди не на Майдані. Всі наші біди у кремлі. І крапка. І Майдан-2014 пройшов би так само мирно, як і всі інші, якби не всунулися московити. Крапка. Коли Ви це зрозумієте, то картина світу у Вас буде зовсім іншою, повірте. Більше того, Ви отримаєте дуже багато відповідей на дуже багато питань.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2021, 00:16

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 19 авг 2021, 01:20

Warisdeath писал(а):
19 авг 2021, 00:15
dnepr7Всі наші біди не на Майдані. Всі наші біди у кремлі.
Дурні та гордії ми люди
На всіх шляхах, по всій усюді,
А хвалимось, що ось-то ми
І над землею і водою,
І од палат та до тюрми
Усе царі, а над собою
Аж деспоти — такі царі,
І на престолі і в неволі,
І все-то те по добрій волі,
По волі розуму горить,
Як той маяк у син[ім] морі
Чи те... в житейськім. Само так
У нас у костяній коморі
Горить розумний той маяк,
А ми оливи наливаєм
Та байдуже собі співаєм —
Чи то в годину, чи в напасть.

Орли, орли ви сизокрилі,
Поки вам лихо не приснилось,
Хоч невеличке, хоч на час!
А там — під лавою в шиночку
Сховаєтесь у холодочку.
Огонь небесний той погас,
І в тую костяну комору
Полізли свині ізнадвору,
Мов у калюжу, та й сопуть.
І добре роблять, що кують
На руки добрії кайдани
Та чарки в руки не дають
Або ножа, а то б зарані
Гарненько з лиха б напились,
А потім з жалю заридали
Та батька, матір прокляли
І тих, що до хреста держали.
А потім ніж — і потекла
Свиняча кров, як та смола,
З печінок ваших поросячих.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 19 авг 2021, 13:36

Warisdeath писал(а):
18 авг 2021, 22:35
А нагадайте, будь ласка, коли таке таке було? Про які конфлікти мова?

А Україна не буде той, якою була не після Майдану. Майдани у нас були, є і будуть.
Экономическое процветание - это единственный способ построить богатую успешную страну. И на этом пути Украина не сделала НИЧЕГО за все 30 лет независимости. Хотим сильную армию с современным вооружением - а бедным это не по карману. Хотим стену построить как в Израиле отгородившись от ЛДНР - а денег нет на строительство. Потому что бедные не имеют права на гордость - их удел прозябать обвиняя всех вокруг в своих проблемах.

А другие идут к успеху - тоже за 30 лет. Вот пример:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 19 авг 2021, 17:56

137637 - Украина-реалии New
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 авг 2021, 02:03

Пі*дець

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 авг 2021, 02:55

dnepr7 писал(а):
19 авг 2021, 13:36
А другие идут к успеху - тоже за 30 лет. Вот пример:
Я не можу :fp: А якщо точніше, то я офігєваю
Мені у відповідь принести ролік про процвітаючу країну. Мені. І хто? Наш камрад dnepr7, який і через 30 років після розпаду, досі сумує за совком. І показує мені ролік про передову державу. Це перевернутий світ, чесне слово.

Друже, та с таким електоратом, як Ви особисто (я без образ і без наїздів це кажу, я констатую факти і приймаю все, як воно є, а вашого брата у нас більше, ніж достатньо) дуже дивно, як наша Неня взагалі щось зробила за 30 років. Спочатку обрати комуніста-ідеолога, потім обрати аж на два строки з того ж самого табору, не те, щоби комуніста як такового, але з такою же ментальністю, при якому олігархат і корупція розцвіли буйним цвітом. Потім, завдяки Майданам, прийшли проєвропейські керівники. В результаті що одного, що іншого знесли, втоптали в лайно, поміняли на совкодрочерів, неучів, хапуг, шапкокрадів, блазнів і після цього показувати роліки розвинутих держав. Клас! Аплодую стоячи! Дисонанс рве мій мозок. І Ви цьому причина. У Вас це вийшло!

Дорогий мій друже, ярий антимайданівець Ви наш, доводжу до Вашого відома, що наші Майдани збиралися і будуть збиратися саме за те, щоб наша держава стала такою, як в цьому відео. Але ж Ви і сотні таких, як Ви, робите все для того, щоб вона ніколи такою не стала. Щоб вона навіть не приблизилась до такого рівня. У нас люди загинули за те, щоб країна стала вільною, процвітаючою, розвиненою. А Ви стоп'ятсот сторінок ісписали, що Майдан - це біда для Вас. На Майданах і убирали ту владу, яка гальмує розвиток нашої з Вами держави.

Та про що ми говоримо, коли у нас комуністи сиділи в ВР до 2014 року. І вони ж не з неба туди падали. Їх же обирали. Наші люди обирали. І я впевнений, що якби зараз їм дозволили обиратися, то електорат би аж бігом знайшовся. Ой, оце я завівся. Коли на восьмому році російсько-української війни у опзжистів стабільний рейтинг. Яка Ірландія, як приклад? Про що ми?

Ви уважно послухали, що там розповідають? Так автор розповів те, що нам пропонували, все те, що почали робити. Так ви же всі волали то про доктора смерть, то про тарифи, то про бариг. А тепер Ви ролік показуєте.

Це - капець.
Ні, все, я не можу. Навіщо я подивився? Щоб завестися зараз? Що я кому доказую і розповідаю, коли все це марно. Завтра оберуть якесь чергове новоє літцо по приколу, чи ще по чомусь, чи всупереч, а потім будуть розповідати якими ми повинні бути і показувати рівень життя розвинутих держав.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 авг 2021, 08:03

#чаусгейт
#вагнергейт

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 20 авг 2021, 10:41

Warisdeath писал(а):
20 авг 2021, 02:55
Я не можу :fp: А якщо точніше, то я офігєваю
Мені у відповідь принести ролік про процвітаючу країну. Мені. І хто? Наш камрад dnepr7, який і через 30 років після розпаду, досі сумує за совком. І показує мені ролік про передову державу. Це перевернутий світ, чесне слово.
Европа свобода права человека нато - есть проблема. Есть Китай где экономика процветает - а в политической сфере коммунизм. Я мог бы сюда и про китай ролик принести. А ролик про Ирландию Вы невнимательно смотрели - СНИЖЕНИЕ НАЛОГОВ - это то самое что в Украине не делали никогда ни при одном президенте - а бизнес считает прибыль и риски при принятии решений о инвестировании. В результате что мы имеет в Украине - все иностранные инвесторы - это на самом деле наши же олигархи завели бабло через свои компании из офшорных зон. В Турции например малый бизнес вообще никаких налогов не платит - государство считает что если чел смог себя сам обеспечить не прося помощи у этого государства - то и отлично. А у нас драли дерут и будут драть три шкуры. Чтобы корова меньше ела и больше давала молока - ее нужно меньше кормить и больше доить. Государство Украина и бизнес - это враги на войне - в налоговой любой инспектор смотрит на тебя как на врага - а про налоговую полицию и прочие ОБЕП и говорить не стоит - это настоящий коммунизм - они как пролетарии смотрят на тебя как на буржуя испытывая классовую ненависть - это было тут ВСЕГДА с момента как распался СССР и сейчас то же самое. Зависть и ненависть. И подходвласти к людям - держать и не пущать - на все чтобы получали разрешения и согласования и сразу пугать уголовными делами и тюрьмой - вот вся суть. Президенты меняются - а антинародная суть госмеханизма остается.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 20 авг 2021, 12:04

У Херсоні упав найвищий флагшток у області, встановлений до Дня Незалежності, і перетворив на металобрухт припаркований елітний Lexus. ВIДЕО.

https://censor.net/ua/video_news/328377 ... etalobruht
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 20 авг 2021, 12:20

У кого упал флагшток - пишите заявление по собственному :rofl: Ахаха ну и Совок, Ох и Совок, говорите надо молодых во власть, они совка не видели. Кирилке 32 годика всего-то! (с) Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 авг 2021, 13:31

dnepr7, Ви передбачувані і прогнозовані. Я був впевнений, що Ви згадаєте Китай з його комунізмом і обов'язково скажете про низькі податки. Я навіть про це написав, а потім стер.

Я дуже уважно послухав. Там з 11:37 ключова фраза: "Общество, способное проводить реформы". І цим все сказано. А наше суспільство бажає халяви. Щоб жити, як там, але нічого для цього не зробити, як тут. А так не буває.
Ви можете ще сто ролікив принести і будемо їх дивитися і обговорювати. Але це все марна трата часу. До поки наше суспільство буде стверджувати, що олігархи монополізували всю економіку і це погано, але Кучма один з найкращих президентів, що при Януковичу доларповісім це так класно, але не цікавитися чому він був по вісім, до поки ми будемо обирати тих, кого нам назначають олігархи, з якими ми потім хочемо боротися, до поки ми будемо обирати по приколу заради якоїсь невизначеної мрії, до тих пір ми будемо дивитися роліки про країни з розвиненою економікою. Тільки то будуть інші країни, а не наша.

І про комуністичний Китай пару слів. Колись батько мого друга нам розповідав історію зі своїх студентських років. А його студенство було в часи будівництва комунізму в СРСР, десь в 60-тих, і тоді, коли в Союзі навчалося багато китайців. Так от їм препод завжди казав, що йому набагато легше вчити китайців. Вони дивувались і питали чому? А тому, відповідав препод, що китайці виконують всі завдання, слухняні, працьовиті і не прогулюють лекції. Вони старанно виконували все, що їм казали.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 авг 2021, 14:17

Lumen писал(а):
20 авг 2021, 12:04
У Херсоні упав найвищий флагшток у області, встановлений до Дня Незалежності, і перетворив на металобрухт припаркований елітний Lexus. ВIДЕО.
:fp:
Який жах :shok:
Хто ж той великий інженер, який робив розрахунки цієї конструкції? Хто ті монтажники, які її установлювали?
Яке щастя, що ніхто не постраждав. Яке щастя, що ця конструкція завалилася раніше, а не на день святкування, коли людей повно.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 20 авг 2021, 19:05

Warisdeath писал(а):
20 авг 2021, 13:31
dnepr7, Ви передбачувані і прогнозовані.
То есть я нормальный адекватный человек.
Warisdeath писал(а):
20 авг 2021, 13:31
dnepr7І про комуністичний Китай пару слів. Колись батько мого друга нам розповідав історію зі своїх студентських років. А його студенство було в часи будівництва комунізму в СРСР, десь в 60-тих, і тоді, коли в Союзі навчалося багато китайців. Так от їм препод завжди казав, що йому набагато легше вчити китайців. Вони дивувались і питали чому? А тому, відповідав препод, що китайці виконують всі завдання, слухняні, працьовиті і не прогулюють лекції. Вони старанно виконували все, що їм казали.
Как сказала когда-то моя знакомая: "Мы - ленивые украинцы".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 21 авг 2021, 01:36

Упс, зараз в тві прочитав, що страна.юа не завантажується з домашніх компів. Тільки з мобільного і-нету, та і то не у всіх.

Перевірив. У мене не завантажується.

А вас? Перевірте, цікаво же))
https://strana.ua/

Швидко спрацьовано :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»