dnepr7 писал(а): ↑19 авг 2021, 13:36
А другие идут к успеху - тоже за 30 лет. Вот пример:
Я не можу

А якщо точніше, то я офігєваю
Мені у відповідь принести ролік про процвітаючу країну. Мені. І хто? Наш камрад
dnepr7, який і через 30 років після розпаду, досі сумує за совком. І показує мені ролік про передову державу. Це перевернутий світ, чесне слово.
Друже, та с таким електоратом, як Ви особисто (
я без образ і без наїздів це кажу, я констатую факти і приймаю все, як воно є, а вашого брата у нас більше, ніж достатньо) дуже дивно, як наша Неня взагалі щось зробила за 30 років. Спочатку обрати комуніста-ідеолога, потім обрати аж на два строки з того ж самого табору, не те, щоби комуніста як такового, але з такою же ментальністю, при якому олігархат і корупція розцвіли буйним цвітом. Потім, завдяки Майданам, прийшли проєвропейські керівники. В результаті що одного, що іншого знесли, втоптали в лайно, поміняли на совкодрочерів, неучів, хапуг, шапкокрадів, блазнів і після цього показувати роліки розвинутих держав. Клас! Аплодую стоячи! Дисонанс рве мій мозок. І Ви цьому причина. У Вас це вийшло!
Дорогий мій друже, ярий антимайданівець Ви наш, доводжу до Вашого відома, що наші Майдани збиралися і будуть збиратися саме за те, щоб наша держава стала такою, як в цьому відео. Але ж Ви і сотні таких, як Ви, робите все для того, щоб вона ніколи такою не стала. Щоб вона навіть не приблизилась до такого рівня. У нас люди загинули за те, щоб країна стала вільною, процвітаючою, розвиненою. А Ви стоп'ятсот сторінок ісписали, що Майдан - це біда для Вас. На Майданах і убирали ту владу, яка гальмує розвиток нашої з Вами держави.
Та про що ми говоримо, коли у нас комуністи сиділи в ВР до 2014 року. І вони ж не з неба туди падали. Їх же обирали. Наші люди обирали. І я впевнений, що якби зараз їм дозволили обиратися, то електорат би аж бігом знайшовся. Ой, оце я завівся. Коли на восьмому році російсько-української війни у опзжистів стабільний рейтинг. Яка Ірландія, як приклад? Про що ми?
Ви уважно послухали, що там розповідають? Так автор розповів те, що нам пропонували, все те, що почали робити. Так ви же всі волали то про доктора смерть, то про тарифи, то про бариг. А тепер Ви ролік показуєте.
Це - капець.
Ні, все, я не можу. Навіщо я подивився? Щоб завестися зараз? Що я кому доказую і розповідаю, коли все це марно. Завтра оберуть якесь чергове новоє літцо по приколу, чи ще по чомусь, чи всупереч, а потім будуть розповідати якими ми повинні бути і показувати рівень життя розвинутих держав.