Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 14 авг 2021, 10:35

137315 - Украина-реалии New
На возрождение Чернобыля выделили 30 миллионов гривен

Уже в 2021 году должна начаться реновация первых трех объектов в Зоне отчуждения. Только в этом году в рамках программы "Чорнобиль.Збереження" запланировано начало реновации кафе "Припять", автовокзала и одной из заброшенных 16-этажек.

Кроме того, будут созданы несколько музеев (в частности, музеи на "Дуге" и памяти ликвидатора аварии Владимира Правика) и реконструирован КПП "Дитятки".

После этого планируется проведение полного аудита Зоны отчуждения.

🇺🇦 Вестник Украина.

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 14 авг 2021, 10:56

Рост76 писал(а):
14 авг 2021, 10:35
и одной из заброшенных 16-этажек.
Не понял? :shok: Квартиры будут продавать? :wink:

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 14 авг 2021, 11:07

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 14 авг 2021, 13:27

Sanek,
Хочу у відпусці з'їздити подивитися на власні очі :hm: потім розкажу. І да там можуть і продати :hz:

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 14 авг 2021, 14:56

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 14 авг 2021, 15:43

:shok:
Поліції багато :hm:
Влада боїться свого народу? Навіщо така кількість поліціянтів?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 14 авг 2021, 16:42

Речник МВС Артем Шевченко пояснив у Фейсбуці, що учасників акції не пропустили на Банкову у зв’язку з тим, що вони не захотіли пройти перевірку на вміст небезпечних предметів і спровокували сутички із силами правопорядку.

«Учасники акцій протесту на Банковій не захотіли пройти перевірку на відсутність небезпечних предметів перед допуском до ОПУ і спровокували сутички із силами правопорядку», - написав Шевченко.

За його словами, правоохоронці були змушені застосувати поліцейські заходи примусу.

:hm: Якщо це правда, то чому вони не захотіли проходити перевірку? Щоби, що? :hm:

А пізніше Шевченко повідомив, що під час сутичок із представниками Нацкорпусу під Офісом Президента семеро поліцейських зазнали опіків очей, ще декілька нацгвардійців дістали травми.

«Внаслідок сутички 7 поліцейських отримали опіки очей, декілька нацгвардійців отримали травми», - написав він.

Шевченко нагадав, що сутички на Банковій спричинив опір учасників акції, які не захотіли, щоб правоохоронці перевіряли їхні речі.

“Учасники акцій протесту на Банковій не підкорилися законній вимозі поліції пройти перевірку на вміст небезпечних предметів перед допуском до ОПУ і спровокували сутички із силами правопорядку, використовуючи сльозогінний газ, шини та інші предмети”, - зазначив він.

Водночас нині, за даними Шевченка, «ситуація спокійна» під ОП.

:mail:
Це емоції? Провокація? Чи це спланована дискредитація мирних акцій і протестів? :hm:
Що нам відомо?
Сьогодні на півтори тисячі протестуючих задіяли тисячу поліцейських. Дехто з протестуючих не захотіли проходити перевірку. Це порушення закону. Хто в цій ситуації правий? Звичайно, що поліція. Йдемо далі. Серед поліції є постраждалі? Які наслідки можуть бути від влади? Правильно, посилення охорони, а може і заборона протестів.

Чекаємо пояснень від організаторів сьогоднішнього мітингу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 14 авг 2021, 18:29

Репетиция Великого Октября ))))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 14 авг 2021, 18:35

Когда начинается массовый движ, ситуация обычно выходит из-под контроля и потом понять кто прав и кто виноват уже невозможно.. Кацапы радуются новостям из Киева ;) Во всех их пабликах комментарии, что кастрюли без майдана жить не могут!! Ха-ха, хи-хи и запасаемся попкорном..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 14 авг 2021, 18:41

Понятно, что мнение кацапов нам до одного места.. Но зачем повторять то, что уже было?? Поэтому предлагаю быстрый военный переворот!!))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 14 авг 2021, 22:50

Lis1980 писал(а):
14 авг 2021, 18:41
Поэтому предлагаю быстрый военный переворот!!))))
:ys: :biggrin:
137343 - Украина-реалии New

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 14 авг 2021, 22:55

Картинка устарела.. этот "Пиночет" на П уже на пенсии ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 14 авг 2021, 23:18

Після акції "Зупинимо капітуляцію", яка відбулася під Офісом президента в суботу, 14 серпня, на кореспондента видання #Букви Олександра Кужельного було скоєно напад.

Під час акції, за словами Олександра Кужельного, невідомий у балаклаві підійшов до нього, спитав, що він тут робить, та в імперативній формі переконував піти.

Після цього інциденту кореспондент вирішив поводитися обережніше і швидко залишити місце після того, як акція завершиться. Однак після завершення акції його наздогнала група осіб, що в агресивній формі вимагала видалення фотографій, зроблених кореспондентом #Букви, та застосувала проти нього силу.

“Я не встиг пройти і метрів сто, мене покликали. Я повернувся, якийсь хлопець наздогнав мене. Він спитав, що я фотографував, щоб я видалив ці фотографії. Тоді підійшли інші хлопці, вони оточили мене. Я намагався відійти, вони за мною. Вимагали, аби я дістав телефон і видалив фотографії. Я сказав, що я журналіст, прийшов, аби вести зйомку. Спитали, з якого видання, я показав “корочку”. Але вони не відчепилися, почали казати, що я “лівак”. Я запропонував їм підійти до Андрія Білецького, він підтвердить, що я журналіст. Вони не були згодні нікуди йти. Один почав мене бити по нозі, інший кудись в голову, і я впав”, — розповів Олександр Кужельний.

Внаслідок нападу фотокореспондент #Букви зазнав тілесних ушкоджень — численні синці, подряпини, садна.

Олександр Кужельний також зазначив, що один з нападників перед тим, як застосувати проти нього силу, згадував про напад, який стався 21 липня під судом, де відбувалося засідання у справі анархіста Олексія Боленкова, та нападника — російського неонациста Михайла Шаланкевича на прізвисько “Ганс”.

“Коли це все починалося, підтягувалися ще хлопці, і один з них вигукнув: “А, це той, котрому Ганс дав п****!”. На фото видно, що ця ж людина б’є мене ногою по голові”, — розповів Олександр Кужельний.
Изображение
Напад, за його словами, завершився після того, як до місця почали підходити інші журналісти, що були присутні на акції.

Фотокореспондент написав заяву в поліцію про вчинення злочину, на місце було викликано “швидку” для фіксації отримання тілесних ушкоджень. Свій стан Олександр Кужельний оцінює як задовільний.

Після нападу до Олександра Кужельного підійшов Андрій Білецький. Він засудив напад та пообіцяв допомогти ідентифікувати причетних до нього.

Нападники фільмували все, що відбувається, і згодом опублікували відеозапис нападу.
На фото з місця події, яке отримала редакція #Букв, можна помітити, що нападники фільмували все, що відбувається, на телефон.
Изображение

Згодом ролик, зроблений під час нападу, було опубліковано в одному з закритих Telegram-каналів.

Потім з‘явилось ще одне відео, на якому група нападників б‘є ногами вже лежачого кореспондента #Букв Олександра Кужельного.

За фактом нанесення у суботу тілесних ушкоджень журналісту на столичному Печерську відкрили кримінальне провадження, інформує поліція Києва.

"Під час сьогоднішньої акції на вулиці Банковій група чоловіків перешкоджала професійній діяльності одного із представників ЗМІ та побили його. Наразі поліцейські встановлюють осіб зловмисників", - йдеться у повідомленні.
Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту, а також свідків та очевидців події.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345-1 (Погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення причетних осіб.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 авг 2021, 00:49

Нападники на кореспондента видання #Букви Олександра Кужельного стверджують, що побили його, тому що "отримали неправдиву інформацію". Вони перепросили за "негероїчну поведінку".

Звук поганий

За їх словами, до них підійшли двоє невідомих молодиків, які сказали, що кореспондент #Букви нібито фотографує учасників акції “Зупинимо капітуляцію”, а потім “зливає інформацію” людям, які погрожують націоналістам.

“Просто нам так донесли інформацію Це були не наші. А я просто повівся на цю інформацію… Була інформація, що він зливає активістів-націоналістів. Робить фото і потім зливає інформацію… До мене підійшли хлопці вже під кінець акції і сказали, що конкретно ти робиш фотографії й зливаєш їх. (Фото) Саме активістів, які були на акції”, – пояснив нападник.

Кужельний нагадав, що спочатку показав журналістське посвідчення, а вже після цього його почали бити.

“Після того, як я показав посвідчення, мене почали бити. Ви розумієте, що це був напад?”, – запитав він.

Нападники, яким 18 та 19 років відповідно, перепросили кореспондента #Букви.

“Хочу вибачитися за дану ситуацію і свої дії… Нам просто сказали неправдиву інформацію щодо того, що ти робив погані справи по відношенню до наших людей… Тому я щиро вибачаюсь за це. Якщо зможеш вибачити, то вибачиш. Якщо не зможеш вибачити – то є твоє право”, – пояснив один з нападників.

Андрій Білецький, який був при розмові, назвав такі вибачення “не дуже щирими” за “не героїчну поведінку”.

:ck:
Вони з такою люттю били, що тепер просто вибачаться і все? А якби вони його покалічили?
І взагалі склалося враження, що вони вибачаються не через те, що напали на людину і били її, (до речі били ногами по голові), а через те, що били не ту людину. Тобто сам факт нападу і побиття їх зовсім не засмучує. Це все норм, просто так вийшло, що об'єктом помилилися.

Що відбувається?
Суцільне свавілля

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 авг 2021, 00:52

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 15 авг 2021, 00:55

Warisdeath писал(а):
15 авг 2021, 00:49
Що відбувається?
Крутое пике :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 авг 2021, 18:41

:shok:
Невідомі вбили мера Кривого Рогу
https://bykvu.com/ua/bukvy/nevidomi-vbi ... rogu-foto/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 15 авг 2021, 21:42

Warisdeath писал(а):
15 авг 2021, 18:41
Невідомі вбили мера Кривого Рогу
Нда уж... :hm:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 авг 2021, 23:19

Кандидат наук з державного управління, народний депутат від партії ОПЗЖ Ілля Кива після появи новини про смерть його однопартійця, мера Кривого Рогу Костянтина Павлова оприлюднив пост на фейсбуці:
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 16 авг 2021, 10:50

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»