Sanek писал(а): ↑29 июл 2021, 00:52
Ну извинится он... и что дальше?
Ну, знаєте. Що далі? А далі виправлення помилок.
Ладно, раз ми не про реалії, а про фантазії, тоді можна і помріяти)) Тим більше, що нам же всім президент обіцяв мрію, тому можна і Портникову, і мені помріяти

Президент же не уточнював яку мрію він мав на увазі, це раз. А я ще не мріяв - це два))
Якщо коротко, то саме найкраще для нього особисто, для кожного із слуг і для країни в цілому, було б вибачитися за всю ту брехню, з якої вони почали і якою продовжують займатися. Тобто вийти к своїм виборцям і чесно сказати, що ми провели експеримент по таргетуванню і, як виявилося, доволі вдало, але наслідки руйнівні. А по простому, треба зізнатися, що ми брехали, оббріхували, придумували фейки. Що війну не закінчити, якщо просто "перестать стрелять", і що зійтись десь посередені, це погубить Україну. Що армія, мова, віра - це не гасло мого опонента, а це базіс, фундамент нашої спільної, рідної держави. Що я вам продемонстрував, що кожен має займатися тим, чим він уміє і тим, що йому близько, але обов'язково професійно. Що реформи це дуже боляче, але вони нам конче необхідні для того, щоб жити хорошо і щоб життя в нашій країні стало якісним. Що популізм - це самогубство. Що ми не справилися і що ваші мрії здійснити ми не можемо, тому нам треба провести нові вибори і підійти до цих виборів відповідально кожному. Що нам всим, хто любить Україну, треба об'єднатися. І що, чим скоріше ми зробимо геть від москви, тим краще буде як кожному окремо, так і всій нашій державі.
Здається досить, бо я загрався

Цього ніколи не буде. Але мріяти мені все одно ніхто не заборонить))) Тільки сувора реальність, навіть, мріяти не дозволяє.