Украина-реалии New
- 
				 Lis1980 Lis1980

- Полковник 
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост | 
- 
				 Warisdeath Warisdeath

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Украина-реалии New
Ой, та лана)))) Аж погоджуся з відомим висловом "какаяразница". Бо в даному випадку це дійсно немає значення то був план, чи просто повідомлення з порадами.
Якщо вже бути такими прискіпливими, то тоді треба розбирати з самого початку. А в самому початку Саакашвілі каже, що Петреус діючий генерал. А це не так. Петреус у відставці з 2012 року, він пенсіонер. Так що тут мова зовсім не про це.
Всі ж розуміють, що головне в цьому оповіданні те, що Порошенко відмовився визволяти Донецьк. А хто там що і кому писав, то все другорядне.
І ще. Глибоко переконаний у тому, що про визволення може казати хто завгодно, але точно не пан Саакашвілі. Йому краще взагалі цю тему оминати. У нього немає ні морального, ні політичного права на це. От якби за його каденцію були визволені окуповані землі Грузії, тоді да. А так це дурний тон, нахабство і здебільшого наклеп.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
- 
				 Bikini Bikini

- Полковник 
Украина-реалии New
Будапештский меморандум - часть 2   

США и Германия достигли соглашения по российскому газопроводу «Северный поток-2», все подробности о нем стороны намерены объявить позднее, но часть из них перечислила заместитель госсекретаря США Виктория Нуланд, выступая перед комитетом сената по международным отношениям.
Нуланд добавила, что соглашение также предусматривает, что США и ФРГ будут стремиться снизить «как экономическую зависимость Украины от транзита российского газа, так и зависимость Украины от поставок на ее территорию газа из России». «Украина — это суверенная страна, она говорит сама за себя», — подчеркнула замглавы Госдепа.
По пунктам 1 и 2 - а если не добьется, то что? Пункт 3 вообще шикарен - нате немного денюжек и заткнитесь!
С большей вероятностью уже можно утверждать, что Запад кинул Украину. Не удивительно, так как за пару пфенингов немцы продадут кого угодно, а Байден оказался чмом! Интересно, куда пропали из информпространства наши любители США?
 Интересно, куда пропали из информпространства наши любители США?   

США и Германия достигли соглашения по российскому газопроводу «Северный поток-2», все подробности о нем стороны намерены объявить позднее, но часть из них перечислила заместитель госсекретаря США Виктория Нуланд, выступая перед комитетом сената по международным отношениям.
- Германия будет обязана добиваться продления контракта на транзит российского газа через Украину еще на десять лет после 2024 года.
- ФРГ будет добиваться санкций против России, если Москва начнет использовать энергоресурсы для давления на другие страны.
- Германия и США вместе помогут Украине с диверсификацией источников энергоресурсов, Вашингтон и Берлин выделят Киеву на это финансовую поддержку.
Нуланд добавила, что соглашение также предусматривает, что США и ФРГ будут стремиться снизить «как экономическую зависимость Украины от транзита российского газа, так и зависимость Украины от поставок на ее территорию газа из России». «Украина — это суверенная страна, она говорит сама за себя», — подчеркнула замглавы Госдепа.
По пунктам 1 и 2 - а если не добьется, то что? Пункт 3 вообще шикарен - нате немного денюжек и заткнитесь!
С большей вероятностью уже можно утверждать, что Запад кинул Украину. Не удивительно, так как за пару пфенингов немцы продадут кого угодно, а Байден оказался чмом!

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
- 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
- 
				 Warisdeath Warisdeath

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Украина-реалии New
Цікаво, а хто автор цього блокбастеру? У нас же зараз одні режисери та сценарісти.
Це крутіше, ніж Луцький терорист, після захвату якого нам сказали: "Фильм "Земляне" смотреть всем".
Йопсель-мопсель

Хочеться невеличкого уточнення.
 А от коли судно покинуло нейтральні води, то наш "пірат" покинув судно, так? І вплав добирався до Миколаєва? Чи він на парашуті десантувався? А, ні. Він, мабуть підземним тунелем пробрався, щоб точно залишитися непоміченим.
 А от коли судно покинуло нейтральні води, то наш "пірат" покинув судно, так? І вплав добирався до Миколаєва? Чи він на парашуті десантувався? А, ні. Він, мабуть підземним тунелем пробрався, щоб точно залишитися непоміченим.А паспорти він міняв. Тож треба заодно і накрити контору, яка штампувала йому липові документи, чи ні, не треба, то зайве, да?
Про сам захват судна наодинці, а потім ще про один терористичний акт, здається і питань не треба ставити
 Там нам все детально повідомили.
 Там нам все детально повідомили.Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
- 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
- 
				 Warisdeath Warisdeath

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
- 
				 Warisdeath Warisdeath

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
- 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Украина-реалии New
Сцуко! Я уже об этои и подзабыл...

- 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Украина-реалии New
Куда вы денетесь, соросята-порохоботы!... небось строчите из Нью-Йорка, грантоеды...

- 
				 Warisdeath Warisdeath

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Украина-реалии New
Ми багато чого позабували. В цьому турботрешу пам'ять не встигає все тримати! Сподіваюся, що є люди, які ведуть конспекти всих цих постанов від великих режисерів.
Чесно скажу, що я випадково згадав про луцького терориста. Просто мене так вразила росповідь про пірата, що мені пам'ять видала сама, що щось вже було. Я аж два рази послухав відео, намагаючись зрозуміти хоч щось і тут мені аж із самої глибини підсвідомості виплили ці "Земляне"

- 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
- 
				 Warisdeath Warisdeath

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
- 
				 Warisdeath Warisdeath

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Украина-реалии New
А ХЗ?
Зараз гуляє по мережі це. Я гуглив і знайшов першоджерело. Це сайт
Чесно скажу, що у них напівправда. Інколи вони точно, точно все пишуть, а інколи і накидують. Так що

А якщо добре поміркувати, то, а чому б і ні? Чому б Санду так не зробити? У неї для цього всі аргументи є.
Залишається одне питання: хто злив цю інформацію, якщо це і було насправді?
- 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Украина-реалии New
Есть этикет политических реверансов...
"Ты министр или ты тряпка", якобы брошенное Кулебе... это вообще ни в какие ворота... не верю!
Это реально Чорновил пишет в своей телеге?

Я так понимаю оттуда скрины...
- 
				 Warisdeath Warisdeath

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
- 
				 Sanek Sanek

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
- 
				 Warisdeath Warisdeath

- Генерал-полковник 
- Спонсор форума 
Украина-реалии New
А я все-таки стверджую, що цю партію програли ми. І ніхто нам не винен.
І на мою думку, що навіть в цій ситуації, коли вже можна сприйняти СП-2 як завершений факт, все-одно треба намагатися того, щоб він не був запущений, принаймні, робити все можливе, щоб відттермінувати дату його запущення. І обов'язково намагатися внести корективи в цю угоду в питанні, а якщо росія не виконає, то... І навіть, якщо вони не захотять слухати, все одно трубити про це на всих майданчиках. І мова не в грошах, які ми втрачаємо. А мова в тому, що для росії газ це така сама зброя і елемент шантажу, як і все інше, що стосується росії. І це треба доносити постійно. Бо на Заході, а особливо в Німеччині, є багато тих, хто цього не те, що не розуміє, а навіть не знає.
Але не будуть наші найвеличніші цього робити. Вони будуть і надалі займатися шантажем і розкидуватися своїми незадоволеннями
- 
				 Lis1980 Lis1980

- Полковник 
Украина-реалии New
СП-2 начали строить не при нынешних, а в 2015 году, аккурат после горячих событий у нас.. Это как назвать? 
Геополитика, епта!! Бизнес. Пора уже снимать розовые очки и переставать верить словоблудию Запада. Сильно нам помогли США и Европа, например, в военной сфере?? Реформ им не хватает? Миллионы военной помощи Ираку, что потом ИГИЛ на "хаммерах" рассекал.. Афганистан?? Техника в прошлые годы, идущая вагонными нормами в Южный Вьетнам и Южную Корею. Везде реформы требовались?? Хрен на постном масле!!
Пшлионинах со своими ценностями!! Украина оказалась в опасной ситуации. Будущая вилка событий может быть очень печальной.. а может и не быть ;)
Вообще мне все больше кажется, что наши "приключения" с РФ вращались и вращаются вокруг трубы и денег, а российская идея "восстановления империи" - это все ширма или сопутствующий бонус..
                                                Геополитика, епта!! Бизнес. Пора уже снимать розовые очки и переставать верить словоблудию Запада. Сильно нам помогли США и Европа, например, в военной сфере?? Реформ им не хватает? Миллионы военной помощи Ираку, что потом ИГИЛ на "хаммерах" рассекал.. Афганистан?? Техника в прошлые годы, идущая вагонными нормами в Южный Вьетнам и Южную Корею. Везде реформы требовались?? Хрен на постном масле!!
Пшлионинах со своими ценностями!! Украина оказалась в опасной ситуации. Будущая вилка событий может быть очень печальной.. а может и не быть ;)
Вообще мне все больше кажется, что наши "приключения" с РФ вращались и вращаются вокруг трубы и денег, а российская идея "восстановления империи" - это все ширма или сопутствующий бонус..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
- 
				 Lis1980 Lis1980

- Полковник