Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Мамарідна Шо це?
Оце навколо цього стільки галасу?
А як же ж скрєпи, не тріщать, нє?
Оце це щось незрозуміле хоче судитися з Україною? Десь днями прочитав про це, якщо не помиляюся.
П.С.
Є у нас один, який журналістом себе називає, причому українським журналістом. Гонрдоном зветься. Так от він завжди виступає за те, що політики там погані, а от люди і особливо культура такі, що нам потрібні. Я стидаюся спитати, це він про цю культуру каже, що нам потрібна?
П.С.П.С.
Фу, яка деградація.
А може це стьоб такий?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
«Моргенштерн сыграл на том, что русский YouTube — очень плодородная среда для разного хэйта, ненависти, короче, для отрицательных эмоций. На YouTube если дружат и объединяются, то против кого-то, — рассуждает он.
Н-да. Нічого додати.
П.С.
А хто такі, ці покоління Z, чи зумери?
Проясніть, будь ласка, хто знає.
Дуже не хочетьс гуглити про це
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Родившиеся с 1995 по 2010 годы...
Американские теории... пиндосы выделели четыре ныне живущих поколения: беби-бумеры (1944–1963), Х (1964–1980), Y или миллениалы (1981–1995) и Z или зумеры (1995–2010) https://tjournal.ru/internet/125215-bum ... esti-sebya
Sanek, Дякую
Не знав. Звичайно ж чув, але не звертав уваги. Цікаво
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
С козломордой да все OK. Но вот именно гомосятины я в клипах не заметил совсем - он везде нагоняет кучу телок в бикини и трется об них. Я нашел его канал на Ютубпересомотрел вчера все видеоклипы - отсортировал то что не канает оставил пока что присерно 7 штук разных - закинул на флешку в телек в папку KLIPI найду время посмотрю послушаю более внимательно. Вообще изначально у него песни были более лирично-депресивные я бы такое не слушал
а сейчас более веселые.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
А ще кажуть, що він сам просить, щоб таке кричали
Оце визнання
dnepr7, Та я вже зрозумів, що культура тепер по-іншому тлумачеться