Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 май 2021, 17:49

Дубінський привітав Шевченка з виключенням зі "СН":

Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 май 2021, 22:51

Президент доручив уряду підготувати рішення щодо припинення авіасполучення між Україною та Білоруссю
https://www.president.gov.ua/news/prezi ... ipin-68645
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 май 2021, 00:21

Хто підкаже, про кого мова? Хто це такий?
Артем Скоропадський :hz:
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 25 май 2021, 00:35

Warisdeath писал(а):
25 май 2021, 00:21
Хто це такий?
Вас в гугле забанили? :wink:
Бывший мацковский журналист https://genshtab.info/%D0%A1%D0%BA%D0%B ... 0%B5%D0%BC

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 май 2021, 00:50

Sanek писал(а):
25 май 2021, 00:35
Вас в гугле забанили?
Трошки ліньки гуглити))) :yes: Тому і звернувся, що хтось із камрадів підкаже. Дякую Вам :hi:

А нафіг йому громадянство? Він стільки років тут жив і що у нього не було громадянства, а тепер раптом захотілось?
Батьки його привезли в Україну, коли йому було 12 років. А повернувся він до москви, коли йому було 18 років. Тобто, у 16 років, у 1997 році він повинен був отримати паспорт. Виходить, що він його не отримав. Йдемо далі. У 2005 році він знову повертається в Україну. І за 16 років він не отримував громадянства, а тут раптом захотілось. Що за фігня?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 май 2021, 02:00

Но Банковая, похоже, хочет другого. Она хочет назначать фейком любую информацию, которая дискредитирует Банковую. Короче, на Банковой заботятся не об Украине, а о себе. Причем решать, какую информацию считать фейковой, а какую нет, будут именно на Банковой, а новосозданному центру придется лишь озвучивать эти вердикты.

Насколько это болезненный вопрос для Зеленского и Ермака, можно понять из двух примеров. Первый — как была сорвана спецоперация по поимке «вагнеровцев», воевавших против нас на Донбассе. Второй — как был похищен и вывезен из Молдовы в Украину судья Чаус. По идее, на сайте ЦПД должны были бы висеть подробные и, главное, очень убедительно аргументированные разъяснения по обоим этим случаям: фейк это или нет. Но Зеленский этого испугался.

Понятно, что сайт когда-нибудь появится (может, и скоро). Вопрос не в этом. Вопрос в том, будут ли журналисты получать в ЦПД оперативную информацию о любых информационных вбросах: фейк это или правда. Если ЦПД — это суперспециалисты, то они смогут давать такие заключения буквально за несколько часов. А вот если они будут сначала обращаться на Банковую, чтобы там приняли решение, — тогда, конечно, нас ждет много нового стыда за свою власть.

Парадокс эпохи постправды. Почему Зеленский испугался собственного Центра противодействия дезинформации

https://www.dsnews.ua/politics/paradoks ... 021-426021

:fp: Вони хоть щось можуть організувати нормально?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 25 май 2021, 02:04

Warisdeath писал(а):
25 май 2021, 02:00
Вони хоть щось можуть організувати нормально?
Могут. Корпаративчик! :fx: :biggrin:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 май 2021, 02:12

Sanek, Нє-а, і це не можуть. Вже скільки було в мережі зашкварів з їхніми корпоративами за два роки? Так це, ще зараз заборонено збиратися. А так, якби не пандемія, то ми б те їхнє кіно дивились би частіше. І корпоративи вони не можуть організувати. Нічого вони не можуть.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 май 2021, 02:16

На тлі різних подій, які у нас, як калейдоскоп і слідуюча гірша за попередню, якось тихо пройшла новина. А це ж приємна, класна і крута новина. От не хочуть наші ЗМІ приємності подавати.

На чемпіонаті Європи паралімпійська збірна України посіла 1-е місце, завоювавши 37 золотих медалей. Уявляєте, яка це круть. :happy:

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 май 2021, 02:42

Та йо-пе-ре-се-те
Не полінитесь перейти за посиланням і почитати.
Автор поста знає про шо пише.
Костянтин Корсун. Фахівець з інформаційної безпеки, організатор щорічної конференції з кібербезпеки UISGCON
Изображение
Багато літер.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 25 май 2021, 09:57

Артем Скоропадський, який в Росії заочно підлягає взяттю під варту, став володарем українського паспорта. Спікер "Правого Сектора" може починати оформлення документів на громадянство та отримання паспорта.

Про це Скоропадський повідомив у Facebook у понеділок, 23 травня. "Президент підписав указ про надання мені громадянства України. Слава Україні!",- член "Правого Сектора".
Відомо, що Артем Скоропадський народився в Москві, де закінчив МДУ і працював у російському виданні "Комерсанті". З 2013 року він виконує функції прессекретаря в "Правому секторі".
В Україні отримання українського громадянства для Скоропадського було спрощено через переслідування з боку РФ з політичних мотивів. Зазвичай іноземці можуть отримати громадянство України, якщо доведуть свою участь в АТО/ООС на Донбасі.
Варто відзначити, що в треді порадили Скоропадському передчасно не розслаблятися, тому, що для оформлення документів по громадянству потрібна буде спеціальна довідка з посольства РФ. З цим можуть якраз бути проблеми, через те, що російська влада прагне укласти члена "ПС" у в'язницю.

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 25 май 2021, 09:59

Через Беларусь больше не летаем. Ну их нахер с их усатым психопатом, раз такое творится. Примерно так высказался секретарь СНБО Александр Данилов. По крайней мере, подумал точно так. Но вслух сказал следующее:

"Учитывая уровень опасности и наглости вызовов демократическим ценностям, которые создают своей деятельностью власти Беларуси в непосредственной близости от границ Украины, президент Владимир Зеленский инициировал решение о полном прекращении авиасообщения с Республикой Беларусь и перенаправлении всех авиарейсов в обход ее воздушного пространства. Глава государства поручил правительству проработать соответствующий вопрос".

В этом отношение прикольно еще и то, что несознательные украинцы-ватники в Москву все эти годы шастали как раз через Минск. Теперь и эта лавочка прикрыта. Смогут летать через Турцию, конечно, но это в разы дороже.
131050 - Украина-реалии New
Президент Украины дал поручение закрыть авиасообщение с Беларусью

Президент Владимир Зеленский поручил подготовить решение о закрытии воздушного пространства Беларуси для осуществления авиарейсов из/в Украину. Это означает прекращение прямых рейсов между двумя странами.

Причиной стали события вокруг пассажирского самолета компании Ryanair, который 23 мая принудительно совершил посадку в аэропорту Минска.
🇺🇦 Вестник Украина.

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 25 май 2021, 12:21

131071 - Украина-реалии New
Красиво работает команда Бигуса. Бомбит по площадям, накрывая своим расследованием сразу нескольких опасных врагов Украины. Вторая серия фильма - о том, как Медведчуку разрешили стать олигархом и помогли это сделать меньше чем за два года. Вместо того, чтоб на корню прибить этого пророссийского таракана, ему буквально подарили неограниченное количество денег для финансирования ОПЗЖ, ватных каналов и армии титушек-диверсантов.

Вторую серию тоже смотреть нужно обязательно (фильм по ссылке ниже). Следующая часть, думаю, станет окончательной бомбой. Ведь самое вкусное обычно приберегают на финал.

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 25 май 2021, 14:32

​​Владимир Зеленский подал в Верховную Раду законопроект номер 5557 о национальном сопротивлении. Другими словами, о территориальной обороне. Документ определен как неотложный.

Предполагается, что территориальная оборона охватит все слои населения. Ожидается, что парламент может принять закон за основу до конца этой сессии парламента, которая завершается 16 июля.

Напомню, что на правильную мысль Зеленского натолкнули самоорганизовывающиеся штабы территориальной обороны по всей Украине при участии ветеранов российско-украинской войны. В Днепропетровской области такой штаб мы создали пару дней назад - в воскресенье 23 мая.
Відео теж цікаве з ютуба :wink: .

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 май 2021, 14:57

Рост76 писал(а):
25 май 2021, 12:21
Красиво работает команда Бигуса. Бомбит по площадям, накрывая своим расследованием сразу нескольких опасных врагов Украины.
Сам Бігус і його команда працюють огидно. Вони знімають кіно, в якому немає фактів, а лише припущення і бажання авторів подати інформацію в вигідному для них ракурсі. Це не розслідування, це суцільні домисли, все у них притягнуто за вуха. Вони роблять сенсацію і піаряться.

Другу частину не дивився і дивитись не буду. Хто подивиться може розкажуть, що там з трубою. Хоча можу і не дивлячись сказати: її особисто передав Порошенко. Зуб даю. Сам бачив, як він її передавав :yes:

А ще в мережах подейкують, що ця труба завжди належала Медведчуку. Тобто, люди кажуть, що не відомо як там було на папері, а по факту Медведчук з перших днів незалежності на ній заробляв.

Щоб не бути схожим на тих, хто не дивився, а засуджує, то скажу за першу частину цього "розслідування". Першу частину я дивився. Вже писав тут про це.

Бігус заявив, що плівки йому дала СБУ.
СБУ заявила, що перевірить плівки, оприлюднені Бігусом. Упс, як невдобно вийшло))
Питання: хто з них бреше?
Або: чому вони не домовились ЩО брехати?

А, якщо чесно, то є у мене підозра, що плівки передали Бігусу не СБУ, а передали їх Бігусу ФСБ. Так само, як колись по Свінарчуку-Гладковському Бігусу інфу злили ФСБ.

І з Бігуса такий журналіст, як з Ківи науковець, а з Сирожи Лєщенка залізничник.

І що по самому Медведчуку. Він ніколи не був бідною людиною. Просто вся його діяльність була така, яка не потребувала декларування. А в 2019 році він став депутатом. А по закону депутати декларують свої статки, от і стали відомі його активи з пасивами. Тому, якщо вже і вести розслідування по ньому, то треба починати з того часу як йому вручили свідоцтво за номером 1 і він очолив спілку адвокатів України і як він став головою АП у Кучми (як Єрмак зараз у Зеленського), а не з 2015 року.

А ще було б непогано відстежити статки самого Бігуса. Як вони у нього змінилися з тих пір, як він став "розслідувачем".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 25 май 2021, 15:08

Warisdeath писал(а):
25 май 2021, 14:57
бажання авторів подати інформацію в вигідному для них ракурсі
Не для них, а для заказчика :wink:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 25 май 2021, 16:15

ХАМАС? :wink:

Поліція перевіряє повідомлення про мінування низки найбільших супермаркетів і торгових центрів у Запоріжжі.

Джерело: "Інтерфакс-Україна" з посиланням на відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Запорізькій області

Деталі: Анонімного електронного листа про мінування ряду торгових центрів Запоріжжя, серед яких "Citi Mall", ТЦ "Україна", ТЦ "Афіна", мережі "Varus", отримав 25 травня о 13.34 директор ТЦ "Citi Mall". Про це він повідомив у поліцію.

Відвідувачів торгових центрів і супермаркетів евакуювали.

На місце прибули слідчо-оперативні групи, співробітники вибухотехнічної та кінологічної служби Нацполіції.

Вони проводять огляд торгових приміщень.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 май 2021, 16:43

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 25 май 2021, 19:52

Warisdeath писал(а):
25 май 2021, 14:57
А, якщо чесно, то є у мене підозра, що плівки передали Бігусу не СБУ, а передали їх Бігусу ФСБ. Так само, як колись по Свінарчуку-Гладковському Бігусу інфу злили ФСБ.
Инфа у Бигуса точно не от СБУ. А кроме ФСБ больше неоткуда ей взяться.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 25 май 2021, 20:06

Имея парочку нужных программ в наше время нетрудно и самому "переговоры" смастерить..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»