Гоша, Я знаю про всі його промахи. Я про них і за часи його каденції говорив, і зараз можу сказати. І знаю, що
Sanek, мав на увазі і про що не хоче говорити.
Але тоді, за попередні п'ять років, майже всі досягнення нівелювали цими промахами. І у багатьох склалося враження, що промахів набагато більше, а ті досягнення, які були так важко здобуті, взагалі нам не потрібні. В результаті маємо зелену монобільшість. І тепер, через два роки їх володарювання, настав час коли можна казати про досягнення минулої команди на тлі порівняння з сьогоднішнім безладом. Так тепер відніше і зрозуміліше. Я же не конкретно камрадам форуму це кажу, на щастя у нас тут люди думаючі зібралися, але нас же читають.
Я не співаю діфірамби ПП і не відстоюю особисто його (ніколи не мав кумирів і не збираюся їх мати), я відстоюю ті дії, які були здійснені особисто ним і його командою. І повірте, що з великою радістю (насправді не з великою

і не з радістю

, але все одно) погодився б аж бігом, якби хтось ще, хтось інший, а краще іншІ, міг би впроваджувати з таким напором все, що наближає нас до перемоги, відстоювати все, що потрібно нам на міжнародній арені для придушення путіна, щоб пер, як танк, тиснув і тикав носом у ті европейські цінності, які вони декларують, а в справжнє життя втілюють зі скрипом і тільки зі стусанами. Про армію, думаю, можна і не казати, всім вже все зрозуміло. І повірте, що мені дуже прикро, що на нашій політичній арені таких, як Порох шукати і шукати і чи знайдемо, а от таких, як Зеленський, більше, ніж багато. Сподіваємось, що все ж таки професіоналів буде більше і більше. Я не кажу, що їх у нас немає. Вони є і їх у нас багато, але багато з них не хочуть іти в політику, а в зелену політику тим більше.
А якщо ми будемо мовчати і тихо злитися, то зелену навалу позбутися бути ой як нелегко.
Друже, я вибачаюсь за емоційність, за багато букв і приймаю зауваження.

Все це від злості, а іноді і від безвиході.
Буду тримати себе у руках і намагатимусь стримуватись
П.С. Я там вчора казав, що ПП не з кола *андонів і від злості не сказав, що Зеленський теж не з цього кола. Якби там не було, але він наш президент. Тому він не належить до *андонів. От коли закінчить свою каденцію, тоді подивимось, а поки що ні.