Я в шоці.
При всій моїй нелюбові до Бігуса за це відео аж лайкнув йому. Я не знаю як себе почувають прихильники зеленої команди, а от їх опоненти дуже кепсько. Не знаю, чи є у них дисонанс, а от у мене є. Кива - кандидат наук, Кива захистив дисертацію. В моїй голові все поламалось і такі факти туди не влазять. Я на межі якогось розпачу, чесно.
А з іншого боку що я міг чекати, коли у нас міністр освіти плагіатор? І всі про це знають, і всі про це казали і кажуть, а він все одно міністр освіти.
Орвел, яким я захоплювався, коли його читав, прийшов у реальне життя. І нічого не можеш зробити. І змиритися з цим неможливо, і змінити це майже неможливо. Одна надія на оце "майже"!
Коли весь цей треш закінчиться, а він обов'язково закінчиться, то цю комісію, яка сьогодні одноголосно у складі 13 осіб проголосувала за нового науковця Ківу, гнати з займаних ними посад з позбавленням всіх звань і регалій, якщо вони у них є. До речі, список комісіантів так і не оголосили. Чому?
Може це все фейк і Ківа не науковець?
Професор у нас вже був, науковець у нас є, юрист з дипломом, який ні в зуб ногою у юриспруденції, у нас є. Що ще нам потрібно, щоб досягти дна?