Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Офігєваю від заголовка, але ж відкриваю і читаю. Витратив деякий час, щоб знайти сторінку Примакова у телеграмі. (Скажу чесно, що до цього моменту я не знав, що він онук того Примакова, який ще з СРСР, та і багато чого не знав)))) прийшлося читати, щоб переконатися, що це саме його сторінка). Знайшов оригінал його допису, на який посилається кавказцентр. Ось він:
Перейдіть ще на сторінку "Адекват", що внизу у дописі. Вони спокійно так обговорюють які вулиці Києва бомбити, а які треба залишити. Гадаю, що тут буде влучно вставити хештег #никогдамынебудембратьями
Але цей довгий свій пост я пишу не заради Примакова, якогось Адеквата і того, як вони будуть нас бомбити. Бомбилка відбомбиться. Але це теж важливо для інформації і порозуміння, бо серед нас же ще досі є ті, кому росіянці хАрошиє люді.
Мене здивувало інше. У пошуках першоджерела, я спочатку тицнув зі статті, що на кавказцентрі, там де вони посилаються на слова Примакова і попав сюди: https://argumenti.ru/world/2021/03/712808.
А наприкінці вони згадують Гордона і посилаються на його слова. До чого це? Як правило, у всіх новинах, після слів: "Як повідомлялося раніше", або "Нагадуємо" завжди йдуть тісно пов'язані події, або прізвища, або джерела, або аналогічні події. До чого тут прив'язали Гордона?
Нє-а. Можна звичайно припустити, що на робочому, або тому, що на компі, бо перемовини ж проходять в он-лайні, або на тому, що стоїть у кабінеті. Тільки ж від цього все одно не зрозуміло на чиєму))))
Кремль не получал от Украины нового плана урегулирования конфликта в Донбассе, сообщил пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков, передает корреспондент РБК.
«Я не имею никакой информации о существовании такого плана», — сказал Песков.
Щодо зустрічі:
«Вы знаете, что президент Путин никогда не опровергает априори какие-либо встречи, тем более когда встречи могут быть результативными и принести пользу всем», — сказал он.
Однако Песков подчеркнул, что любая встреча должна быть хорошо подготовлена. По его словам, в данном случае подготовка заключается в выполнении договоренностей.
«Любая встреча, тем более на высшем уровне, должна быть хорошо подготовлена, в данном случае лучшей подготовкой может и должно быть выполнение ранее достигнутых договоренностей, в первую очередь мы говорим о минском комплексе мер, во вторую очередь говорим о тех договоренностях, которые были достигнуты в Париже», — объяснил пресс-секретарь президента РФ.
Warisdeath, только вдумайтесь в этот сюр "Написал вопросы для журналистов Беллингкэт и Христо Грозев по провалу спецопераций ГУР МО... надеюсь, хотя бы им Офис президента даст ответы на эти вопросы"...
Разведка, контрразведка, депутатские комиссии, государственные инстанции, МВД, СБУ, режим секретности... - все херня на постном масле!!! Беллингкэт рулит!!! Его ждут как манну небесную... Как папуасы ждут чуда от белых богов, строя самолеты из соломы...