И как когда-то Ельцин передал власть Путину - наш Зеленский передаст власть Бойко.
А у нас що, вибори відмінили? Що значить "передаст"? У нас на щастя, владу не передають, ми її вибираємо. На виборах.
Навіть коли один з наших очільників держави трусливо збіг, було прийнято рішення депутатами Верховної Ради загальним голосуванням усіх фракцій призначити тимчасово виконувача обов'язків глави держави, а потім призначили вибори. Держава працювала у правовому полі і ніякої передачі вдади не було. Так і зараз не буде. Якщо наш найвеличніший і прийме рішення (насправді не він його прийме) достроково скласти свої повноваження, то в такому разі буде призначена дата позачергових виборів президента. А в період між складанням повноважень і до виборів, виконувати обов'язки президента буде голова ВР, тобто пан Разумков. І у цьому пас'янсі не знаходиться місця для Бойка.
Може бути варіант з утворенням нової коаліції. Якщо монобільшість раптом перестане нею бути, то "Слугам" прийдеться формувати нову коаліцію. І тут варіант Слуги-опзж найбільш вирогідний на сьогодні. Але і цей випадок не є підставою для відкликання повноважень Голови ВР, тобто Разумкова.
Так що, як не крути, а ніяких законних підстав, окрім виборів, для Бойка не існує.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Warisdeath, Вообще-то в РФ Путин выиграл выборы и стал Президентом совершенно легально. И сначала заменить Разумкова на Бойко - потом ЗЕ подает в отставку - обострение на Донбасе - введение военного положения - и Бойко президент надолго без всяких выборов.
Уж что-то, а умных людей которые за скромный прайс придумают схему как что угодно почти законно провернуть - в Украине ПОЛНО.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Навіть коли один з наших очільників держави трусливо збіг, було прийнято рішення депутатами Верховної Ради загальним голосуванням усіх фракцій призначити тимчасово виконувача обов'язків глави держави, а потім призначили вибори. Держава працювала у правовому полі і ніякої передачі вдади не було.
Небыло там никакого правового поля. Янукович был жив и полномочия Президента Украины за ним сохранялись пока новый президент не принес присягу.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Вообще-то в РФ Путин выиграл выборы и стал Президентом совершенно легально.
Та що Ви кажете. Товариш Єльцин НЕСПОДІВАНО склав з себе повноваження і заявив про це по телевізору у своєму новорічному вітанні. Тоді ж він і призначив приємника. Він це зробив не у ДержДумі, він це зробив одноосібним рішенням, оголошеним по телебаченню, тобто неконституційно. Поставив всіх перед фактом. І суспільство це проковтнуло. А потім вони зробили вибори. І формально все виглядає наче з дотриманням всіх процедур. Ну то таке, там таке проходить.
потом ЗЕ подает в отставку - обострение на Донбасе - введение военного положения - и Бойко президент надолго без всяких выборов.
Ніколи не треба забувати про суспільство. Не пройде такий варіант. Не пройде.
Ми - не росія.
Оооооооооо же ж йоли-пали
До чого ж багата земля наша дегенератами. Матінкорідна Шо вони там курять, їдять, нюхають, п'ють? Не знаю що, але по всьому видно, що щось дуже забористе.
Щоб два рази не підніматись, тоді і я додам перлів від цього ХФілософа, раз вже мова зайшла
Допис у ФБ радника глави ОП з питань стратегічних комунікацій після інтерв'ю найвеличнішого:
Нормальне таке звернення, да? Культурне, з повагою до співвітчизників. Головне, що таке звернення сприяє комунікації. Він же якраз нею і займається. Профі вищого гатунку.
А це теж він. Тільки у серпні 2019 року
Липень 2020
Майстер-клас по перевзуванню у повітрі з сальто - мортале і з забігом у магазин за новими чоботами
Та що ж таке сьогодні?)))) Оце так день.
Вони там, що всі хворі на нарцицизм? Змагаються, чи що?
А до цього чим займались? Це ж наче вже п'ята сесія ВР цього скликання. А він тільки почав працювати.
Готується у президенти?
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков запевняє, що на ролик, присвячений відкриттю 5 сесії парламенту, з держбюджету не було витрачено жодної копійки.
Як передає кореспондент Укрінформу, про це він сказав під час брифінгу після Погоджувальної ради.
«Жодної копійки бюджетних коштів не було використано. У мене достатньо фахова команда, яка часом працює цілодобово. Ви побачили результат її роботи. Витрачати на це кошти з бюджету точно не варто», - зазначив Разумков.
На запитання журналістів, чи варто сприймати ролик як можливість появи нової партії на чолі з ним, Разумков зауважив: «Давайте не займатися конспірологією».
Так, я , бо це не день, а щось))) З такими новинами голова
Ось вам ще новина від цензора. Я аж два рази перечитав)) і ледве очі не повилазили)))) Так і до шапочки з фольги недалеко
Обов'язково читніть коменти
ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРИЗНАЧИВ ДОВІЧНУ СТИПЕНДІЮ ГОЛОБОРОДЬКУ
На запитання журналістів, чи варто сприймати ролик як можливість появи нової партії на чолі з ним, Разумков зауважив: «Давайте не займатися конспірологією».
...как дышит! Вот вам и Бойко
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Вони там, що всі хворі на нарцицизм? Змагаються, чи що?
После этого ролика уже сомнения в словах Bikini
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
В Первомайске Николаевской области горит торговый центр" Эпицентр"
@LyutaUkraina
Десь з місяць тому в місті відкрили Епіцентр. Це сьогодні. Мою вулицю накрило димом так, що наче ніч. Кажуть, що якийсь хлопець підпалив. І при цьому двох охоронців встиг сокирою вдарити. Одного по спині, іншого по голові. Коротше, я в ах...ї.
Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука - "112 Україна", NewsOne, ZIK.
Дослівно: "Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".
Деталі: Санкції ввели проти нардепа Верховної Ради від "Опозиційної платформи - За життя" Тараса Козака терміном на 5 років.
Вони передбачають:
1) блокування активів – тимчасове обмеження права особи користуватися та розпоряджатися належним їй майном;
2) обмеження торговельних операцій;
3) обмеження, часткове чи повне припинення транзиту ресурсів, польотів та перевезень територією України;
4) запобігання виведенню капіталів за межі України;
5) зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань;
6) анулювання або зупинення ліцензій та інших дозволів, одержання (наявність) яких є умовою для здійснення певного виду діяльності;
7) повна або часткова заборона вчинення правочинів щодо цінних паперів, емітентами яких є особи, до яких застосовано санкції згідно з цим Законом;
8) припинення видачі дозволів, ліцензій на ввезення в Україну
з іноземної держави чи вивезення з України валютних цінностей та обмеження видачі готівки за платіжними картками, емітованими резидентами іноземної держави;
9) заборона передання технологій, прав на об'єкти права інтелектуальної власності;
Також на 5 років ввели санкції проти каналів "112-Україна", NewsOne, ZIK – "Новий формат", "Аріадна ТВ", "ТВ Вибір", "Партнер ТВ" та "Лідер ТВ", "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "112-ТВ", "НОВИНИ 24 ГОДИНИ", "Нові комунікації".
Санкції проти телеканалів передбачають:
1) блокування активів;
2) запобігання виведенню капіталів за межі України;
3) зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань;
4) анулювання або зупинення ліцензій та інших дозволів, одержання (наявність) яких є умовою для здійснення певного виду діяльності;
5) заборона користування радіочастотним ресурсом України;
6) припинення надання послуг з ретрансляції/розповсюдження телепрограм/надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування;
та інші.
Пряма мова секретаря РНБО Олексія Данілова: "Відбулося засідання Ради національної безпеки та оборони, де шляхом письмового голосування члени РНБО розглядали питання введення персональних санкцій стосовно юридичних та фізичних осіб, які перебувають на території України. З 19 членів Ради національної безпеки і оборони 17 проголосували за, один утримався, один перебуває у відрядженні"..
Довідково: Відповідно до закону України "Про санкції", їх можна застосовувати до іноземної держави, іноземної юридичної особи, юридичної особи, яка знаходиться під контролем іноземної юридичної особи чи фізичної особи-нерезидента, іноземців, осіб без громадянства, а також суб’єктів, які здійснюють терористичну діяльність.