Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував заяву секретаря Радбезу РФ Олексія Патрушева стосовно державного статусу української мови. (А в России чудеса! (Пост Warisdeath #154635))
Реакція Данілова з’явилася на його сторінці у Facebook.
Здається що цей Данілов серед цієї зеленої зграї, один з тих небагатьох, хто є притомний.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Имхо этого п%дараса нужно уже в тему к шарику переселить!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Коли собаці нічого робити, вона ... самі знаєте чим займається. Так що ця потвора якраз саме це і робе.
А це так обов'язково, робити анонс по кейсам? Я про Нескоромного кажу. Невже не можна зробити просто анонс, що буде прес-конференція? Він зараз в топі новин, тому увага все одно буде до цієї події. А з таким анонсом можна раптово захворіти чимось невилікованим. Чи він піднімає ставки, щоб домовитись з зацікавленими особами про що він промовчить? Чи, навпаки, про що розповість?
Консерва не тільки вибухнула, вона вже так смердить, що дихати нічим
Для держслужбовця Арестовича українська мова не державна? Чи на яку державу він працює?
Щось боюся я за нашого найвеличнішого. Вірноподдані пси так залижуть одне місце , що аж проблеми можуть бути.
Очільниця партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала своє листування з главою Офісу Президента Андрієм Єрмаком, в якому вона запросила його в гості.
Під час брифінгу, відповідаючи на питання журналістів про її стосунки з Єрмаком, Тимошенко сказала:
"Я, як лідерка опозиційної фракції, буду всі сили докладати для того, щоб і владних чиновників переорієнтувати для того, щоб працювати для країни. Буду використовувати всі можливості, щоб переконати змінити тактику, яка сьогодні ведеться в державі, віддає всі наші ресурси, можливості, землю, фінанси глобальним фінансовим спекулянтам, а Україні залишають тільки бідність. Тому я буду говорити з усіма чиновниками, в тому числі при влади".
А з трибуни, у комітетах, чи в кулуарах ВР ні? Ніяк переорієнтувати не виходить?
Коменти:
Sharl
йуля конечно хитрая, сейчас тысячу причин придумает - зачем она с ермаком встречается.... будет рассказывать как она за нарид переживает и т.д. но кажется мне, что предала она пашу лазаренко и запала на ермака! а чего- еврей здоровый бугай, видный, мордатый , богатый , с властью, как раз для йули. косвенные признаки - ботокс ,пластика, новый образ, новые плаття , нрвая косметика и т.д. т.е. последнее "бабье лето"!
Danilo Kosmina 10be22a1
стрёмная вечная невеста-старушка, теперь уже с новой, силиконовой маской путенга, тешит себя надеждой, в который уже раз, "удачно выйти замуж"..
уже даже не смешно, а совсем уже тупо, грустно и жалко.. бабйуля тупо тратит ворованое несметное бабло куда попало: на партию, на коханцив, на беса в ребро, на фарбу, на зубо-жылых.....
vigo
Мне интересно, а возможность убеждать зеленую плесень в ошибочности курса публично, с трибуны Рады, для Йули не кошерная?
Или эта возможность себя как-то уже исчерпала?
Остались только кулуарные беседы и встречи "в гостях" после сладенького "обнимаю"?
И с кем, с Ермаком, завхозом цирка?!
Йуля, с каких радостей бывший премьер-министр Украины пишет "обнимаю" продюсеру?!
Светлана Науменко
Юлька никогда ничего не делает без выгоды для себя. А чтобы получить власть и большие деньги она будет договариваться и с врагами Украины, у нее нет моральных принципов, нужно будет сдать страну - сдаст.
Депутатів фракції монобільшості, які не проголосували би за законопроєкт про народовладдя через референдум, могли би виключити з фракції «Слуга народу».
Про це в коментарі журналістам заявив лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.
Він підтвердив оприлюднені у ЗМІ повідомлення про можливе виключення із фракції депутатів, які не згодні з законом про референдум.
«Ми би піднімали питання про виключення, бо це програмна обіцянка партії «Слуга народу». Якщо людина, яка знаходиться у фракції, не хоче виконувати програмну обіцянку, то навіщо нам така людина", - сказав Арахамія.
А з Дубінським так слабо?
Консерва не тільки вибухнула, вона вже так смердить, що дихати нічим
Для держслужбовця Арестовича українська мова не державна? Чи на яку державу він працює?
Щось боюся я за нашого найвеличнішого. Вірноподдані пси так залижуть одне місце , що аж проблеми можуть бути.
Арестович этот или психбольной или наркоман. Текст полный бред. Тихо шифером шурша крыша едет неспеша.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Lumen, 350 тисяч підписників.
Його ж хтось і в депутати ВР обрав, а Ви питаєте про те, що дивились. Та немає сумніву, що дивились і всю його мачню собі на вуха навішували.
А воно таке борзе було, а адресу змінювало.
"Раніше нардеп змінив URL свого YouTube-каналу з youtube.com/c/DubinskyPro на youtube.com/channel/UCkSEiqZZeAGyADNJwLd-Wjg. Швидше за все, політик готувався до того, щоб юридично доводити, що тепер це не його канал, а просто канал, на якому виходять відео з ним. Але канал все одно заблокували", - пише видання "ДС".