Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 28 дек 2020, 23:53

Warisdeath писал(а):
28 дек 2020, 23:47
а чому тільки зараз
Есть мнение... что Кривонос возомнил себя политиком :wink: и начал играть в политические игры... а там кидание какашек в оппонентов - мило дело :music: Украина - реалии (с) :hi:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 29 дек 2020, 00:07

Завел на минное поле... какое? старое обозначенное - это одно, поставленное недавно и скрытно - другое... На войне и на минах подрываются, и под обстрел попадают - это не повод обвинять в предательстве и не профессионализме... бывает... играют-то двое, противник тоже может выкинуть какой-нибудь неожиданный сюрприз... Нужны подробности, а не так - вбросил и понеслось гавно по трубам твиттерам...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2020, 00:21

Sanek писал(а):
28 дек 2020, 23:53
Есть мнение...
:rolleyes2: Та щось не схоже :hm:

А мені здається, що терпець урвався. І досить толерантничать та поважно відноситись до інституцій, дивлячись на те, як їх руйнують. Бо поки культурна людина поважає інституції і не виносить сміття з хати, мовчить і намагається всима силами підтримувати порядок всередені і робить все можливе, щоб хоч ззовні здавалося, що все нормально, різні шакали, які захопили ці державні інституції, рвуть їх на шмаття. І прийшов час знімати зелені розові окуляри з суспільства.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 29 дек 2020, 00:28

Warisdeath писал(а):
29 дек 2020, 00:21
А мені здається, що терпець урвався.
Поглядим... но не будем сильно идеализировать "наших" и демонизировать "не наших" :wink: Амбиции дело такое... :hi:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2020, 00:41

Sanek, Я тільки що взяв і прочитав інтерв'ю повністю, а не розірване на цитати. І тепер, після прочитання, кажу, що мені не здається. Бо той свій пост я писав до того, як прочитав інтерв'ю. І тепер, прочитавши, я стверджую, що у кожному слові крик душі. І що там (в інституціях, а може кокретно у С.Кривоноса) повна конфронтація з чинною владою.

«Бариги керують воїнами». Чому в Офісі президента маніпулюють питаннями нацбезпеки — інтерв'ю заступника секретаря Радбезу Сергія Кривоноса
https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/ofis ... 6Pol9TNCxA
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 29 дек 2020, 00:53

Warisdeath писал(а):
29 дек 2020, 00:41
Я тільки що взяв і прочитав інтерв'ю повністю, а не розірване на цитати. І тепер, після прочитання, кажу, що мені не здається.
Годное интервью. Спасибо! :drink:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 29 дек 2020, 01:05

Но чтобы власти согласились с раздачей и хранением оружия дома... :hm:

"В СНБО презентовали законопроект о территориальной обороне, в рамках которого украинцам хотят массово раздать стрелковое оружия для домашнего хранения.

Об этом на пресс-конференции заявил заместитель секретаря СНБО Сергей Кривонос.

По его словам, законопроект №4504 уже обсуждался профильным комитетом Рады и представителями силовых ведомств. В его основу заложена необходимость эффективного реагирования на внешние угрозы.

Согласно нему, членом территориальной обороны для защиты своей земли от врага сможет стать житель любого уголка Украины. Для этого он будет проходить подготовку по выходным, а в будни будет заниматься гражданскими делами.

Для хранения дома членам терробороны предлагается выдать 80 тыс. единиц стрелкового оружия. При этом Сергей Кривонос не видит в этом угрозы, так как у населения уже и так более миллиона единиц оружия.

Предполагается, что законопроект будет вынесен на рассмотрение Рады в феврале-марте."

Ни за что не поверю! :tstop:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2020, 01:32

Sanek писал(а):
29 дек 2020, 01:05
Ни за что не поверю!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2020, 01:39

Пряма мова тут. З 52:10

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 29 дек 2020, 09:52

Это какой-то Кривонос под себя вооруженную армию готовит внутри страны.. логика властей - забалакать, засрать поправками и не разрешить!! Тем более кардинал с гвардейцами у нас уже есть. Аваков ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 29 дек 2020, 16:54

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2020, 21:18

Президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Кривоноса з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Відповідний указ № 604/2020 Глава держави підписав 29 грудня.

Згідно з документом, Сергія Кривоноса направлено у розпорядження Міністерства оборони України.
https://www.president.gov.ua/news/prezi ... sekr-65861
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2020, 21:23

Арестович в комментарии LIGA.net ответил на слова Кривоноса, заявив, что маршрут никто не менял, а сам он не был старшим в группе. "Скажите, как лицо младше по званию и по должности может командовать группой, в которой есть более старшие по званию и должности?" – добавил он.

Арестович заявил, что Кривонос "слепил легенду" и теперь распространяет ее. "Как замсекретаря СНБО он что, работает против Офиса президента, я так понимаю, против самого президента?" – сказал он.

Арестович также заявил, что инцидент произошел 10 ноября, а не 8-го, раненых было двое, а не трое, и это было не минное поле. При этом по его словам, взрывалась мина "ведьма", которая "почти не оставляет неповрежденных".

"Что это за заведение (на минное поле, – ред.), когда человек остается там же и подрывается? Это как? Погубить лучших снайперов ВСУ ценой собственной смерти? Это очень большое исключение, что я остался цел", – добавил он.

По словам Арестовича, у него есть вопросы к Кривоносу о его роли в "попытке госпереворота 2017 года", снятии его кандидатуры на выборах президента 2019 года в пользу Порошенко и раскрытии им служебной принадлежности погибших снайперов.
https://news.liga.net/politics/news/kri ... -otritsaet

А що за переворот у 2017 році? :rolleyes2: Хтось може нагадати?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2020, 21:32

Warisdeath писал(а):
29 дек 2020, 21:23
"Как замсекретаря СНБО он что, работает против Офиса президента, я так понимаю, против самого президента?" – сказал он.
А у Льохи зовсім дах поїхав? Він, що геть зкурвився і забувся, що військові присягають служити Батьківщині, а не офісам і президентам.
Пипець.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 29 дек 2020, 21:35

Warisdeath писал(а):
29 дек 2020, 21:18
Президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Кривоноса
О, какие мы мстительные... :yahoo:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2020, 21:45

Sanek, Він дрібна, мстива, закомплексована, марнославна людина.
Марнославство

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 дек 2020, 21:56

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 29 дек 2020, 22:48

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 29 дек 2020, 23:26

Якщо говорити прямо, то все-таки, держава - це правила і відповідальність. Не можна бути при посаді в державі й водночас відверто руйнувати зсередини саму суть держави. РНБО - це ж не місце для політики. Там треба займатися конкретною командною роботою, заради якої і створювався цей орган. Давати конкретну експертизу, оцінювати ризики, пропонувати рішення і виходити з відпрацьованим підсумковим рішенням на публіку. Це ж безпека. Але це точно не місце для реалізації своїх бажань. На жаль, генерал Кривонос протягом тривалого часу не хотів або не міг цього робити - не пропонував свої якісні експертні оцінки і не працював в команді.

Нагадаю про одну особливість чинного президента. Він щиро цінує професіоналізм і абсолютно готовий не звертати уваги на традиційні в нашій політичній традиції практики "свій / чужий". Професіонал? Розумієш галузь? Готовий дати якісний аналіз? Працюй. Беручи до уваги бойовий досвід Сергія Кривоноса, Володимир Олександрович залишив його на роботі в РНБО. Навіть попри дивну історію з його призначенням в апарат РНБО паном Порошенко в обмін на "зняття з виборної дистанції" у 2019 році. Президент Зеленський сподівався, що Кривонос зможе працювати разом з новою командою в інтересах України й в рамках сучасних концепцій національної безпеки.

Проте, на превеликий жаль, з кожним місяцем ставало все більш очевидним, що Кривоноса не цікавить командна робота на позиції заступника секретаря РНБО. Йому явно подобалося робити гучні політичні заяви, вступати в політичні суперечки. Причини розставання більш ніж закономірні.

(c) радник глав Офісу президента Михайло Подоляк

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 29 дек 2020, 23:36

Изображение

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»