Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 дек 2020, 22:09

Гоша, Тільки що прочитав цю новину і бігом на форум, щоб сказати Вам , що нарешті це сталося! А Ви вже! Вітаю!!! :hi:
Изображение

А нам все бубочка не такий. Він довгоочікуваний мост запустив, який до нього ніхто так і не зміг цього зробити, а ми все ним незадоволені :wink:
Які ми бякі)))))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 дек 2020, 22:13

ОП після звинувачень у маніпуляції виправив новину про "Велике будівництво"

На сайті президента зазначають, що новина містить виправлення - змінений заголовок, перший і другий абзаци. В ОП вибачаються за неточність.

"За уточненою інформацією від Фонду "Демократичні ініціативи", програму "Велике будівництво" назвали подією року 11,3% опитаних, із них 93% оцінили її як позитивну. "Велике будівництво" - єдиний із пунктів у рейтингу топ-5 подій року, який українці відзначили позитивно", - йдеться в повідомленні.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 24 дек 2020, 22:41

Warisdeath писал(а): А нам все бубочка не такий. Він довгоочікуваний мост запустив, який до нього ніхто так і не зміг цього зробити, а ми все ним незадоволені :wink:
Які ми бякі)))))
Понятно, почему именно сегодня Зеленский с рабочим визитом был именно в Запорожской области ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 25 дек 2020, 09:39

Warisdeath, мост -это прекрасно,больное место Запорожья.Мосты для меня - связь с мамой,сестрами,друзьями,они живут в городе.Чтобы переправиться на правый берег я старался к пяти часам утра быть на мостах Преображенского,которые зияют дырами,до воды метров 35.,мосты в аварийном состоянии.Если опаздывал,переправа на правый берег занимала от 40мин-до 1,5часа.Днепрогэс тоже не справляется с потоком авто. Так что ситуация с переправой отвратительная. Открытие моста проблему не решило,получается так, с трех правобережных мостов съезжаются к одному левобережному,плотину днепрогэса не учитываем.Как Вам такое?
А свое мнение к бубочке я не изменю,даже при такой радости. Да и полдела сделано.Ждем продолжения.

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 25 дек 2020, 11:02

Гоша писал(а):
25 дек 2020, 09:39
А свое мнение к бубочке я не изменю,даже при такой радости.
Тем более не бубочка же мосты строит лично. Что за совковое мышление "он построил" :fp:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 дек 2020, 14:53

Lumen писал(а):
25 дек 2020, 11:02
Тем более не бубочка же мосты строит лично.
А при ньому нічого нового і не будувалось. При ньому добудовувалось і добудовується. І цей міст у тому числі. Вони, навіть на своєму сайті написали, що він запустив, а не побудував. Обіцяють, що у 2021 всі роботи закінчуть. Подивимось.
Гоша писал(а):
25 дек 2020, 09:39
А свое мнение к бубочке я не изменю,даже при такой радости.
Та ну. То я трохи пожартував! Я інколи дуже намагаюсь, аж ругаю себе, що от так я на нього, але все одно не виходить змінити своє відношення до нього. Вже хочу, щоб хоча би не гірше, як є :wink: , а то зовсім буде сумно.

Як тут змінити своє ставлення, коли у нього кажуть одне, а роблять інше?
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 дек 2020, 22:49

Студія "Квартал-95" в програмі Чисто NEWS висміяли протест підприємців, які 22 грудня проводили акцію біля Палацу "Україна", де знімався новорічний концерт "Вечірнього Кварталу".

Чомусь я впевнений, що більшість з цих протестувальників голосували 31 березня, 21 квітня і 21 липня 2019 року під відомими гаслами: "По приколу", "Хоч поржем", "Свій, з народу", "Хуженєбудєт, аби нє...." і так далі.

Я не зловтішаюся, і мені шкода ФОПівців, але карма - вона крута, отвєточка прилетає і інколи з іронією. І щось мені підказує, що багатьом з них було дуже смішно від номерів про ебонітові палички, про жінку з відомих немецьких фільмів і від пісеньки "Горіла хата палала".

Ну що ж, концерт, так концерт.

А 95-й квартал пробиває чергове дно. Тут все стабільно. Єдине, що змінилось, так це сам Степан. Він постарів.
О! І ще важливе зауваження. Вони зараз доторкнулись до самих упоротих своїх глядачів. Так і останніх розгублять. Він же сам каже, що зал був наповнен наполовину. Скоро нікого не буде.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Wseb2net
Полковник
Полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Wseb2net » 25 дек 2020, 23:51

Warisdeath писал(а):
25 дек 2020, 22:49
Він же сам каже, що зал був наповнен наполовину
Из-за коронавируса. Сидели через одного, такие требования.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 дек 2020, 00:57

Wseb2net, Після пандемії будуть сидіти через одного без усяких вимог. Бо та "боротьба" з пандемією, яку демонструє нам чинна влада розкриє очі багатьом. А квартал завжди буде асоціюватися з нинішньою владою.
Карма і тут спрацює.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 дек 2020, 02:23

Заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос пояснив, чому план президента про загальну мобілізацію у разі нападу Росії нереальний: «Ми ж не воюємо м’ясом».

Ідея президента масово мобілізувати жінок і чоловіків в разі нового нападу Росії, яку він озвучив в інтерв‘ю виданню Фокус, — нереалістична, бо більшість українців не готові до цього ідеологічно і не навчені. Про це розповів в інтерв‘ю НВ генерал-майор Сергій Кривонос, заступник секретаря РНБО.

Він стверджує, що оточення президента України Володимира Зеленського переконує голову держави, що мобілізувати жінок та чоловіків у разі нового нападу Росії можливо. Однак якщо це й можна зробити в теорії, то на практиці цього не станеться.

«Це оточення президента розповідають президенту, що вони це спроможні зробити масово мобілізувати жінок і чоловіків в разі нового нападу Росії. А ми, які це пройшли і бачили це в свої реаліях, — ми розуміємо, що навіть якщо теоретично ми зможемо мобілізувати жінок і чоловіків — а чи навчені ці люди тримати зброю в руках? Ні. Чи люди ці хочуть це робити? Ні.

У нас патріотизм не підтримується на рівні держави, і 2014 рік показав, що величезна кількість мобілізованих йшла воювати, але ще більша кількість — тікала від мобілізації. Тікала. І 2018 рік, коли ввели воєнний стан, також показав, що величезна кількість втекла від мобілізації. Тому держава повинна виховувати цей мобілізаційний резерв, і ідеологічно також. Це не за рік досягається. Це по-перше»
, — сказав Кривонос.

«По-друге, ми повинні розуміти, що, навіть мобілізувавши людей, ми їх повинні ще навчити. Тому що ми ж не воюємо м’ясом, не кидаємо людей десятками тисяч. З іншого боку, подивіться на досвід вірменсько-азербайджанської війни. Вона показала, що невелика кількість особового складу у взаємодії з технікою при правильно спланованих операціях дозволяє досягти високих результатів. Тому величезна кількість мобілізованих людей не вирішить питання спроможності протидіяти ворогу», — констатував заступник секретаря РНБО.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 26 дек 2020, 11:00

Зачем вообще комментировать мега-бред, что высрал Зе? Даже в СССР в 41 женщин не призывали.. Мог бы просто сказать, что мы всем народом в случае чего.. станем на защиту.. вы осознаёте всю глубину президентского интеллекта?? )))))) Лично я не перестаю удивляться..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 26 дек 2020, 11:01

И да, именно лохторат Зе так и рвется на фронт )))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sahara
Младший лейтенант
Младший лейтенант
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sahara » 26 дек 2020, 11:10

В Одесской области две шестилетние девочки получили огнестрельные ранения. Как сообщили в Главном управлении Нацполиции в Одесской области, ЧП произошло в Лиманском районе.

Одна девочка получила огнестрельное ранение дробью обеих ног, ее подруга - ранение живота. Обе доставлены в медицинское учреждение, их состояние сейчас удовлетворительное.

По предварительной информации, дети играли во дворе и забежали в сарай, где сработало самодельное устройство, которое отец одной из девочек установил для отпугивания воров. Родители в это время находились в доме.
Полиция решает вопрос о внесении информации о ЧП в Единый реестр досудебных расследований по статье 128 (Неосторожное тяжкое или средней тяжести телесное повреждение) и ч.1 ст. 263 (Незаконное обращение с оружием, боевыми припасами или взрывчатыми веществами) Уголовного кодекса.
Изображение

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 26 дек 2020, 11:18

Отец года!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 26 дек 2020, 12:59

Скверное дело,девочки пострадали.Вопрос; водопроводная труба считается огнестрельным оружием?

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 26 дек 2020, 13:02

Гоша писал(а):
26 дек 2020, 12:59
водопроводная труба считается огнестрельным оружием?
Эксперт определит. В любом случае, папа попал на большие деньги!
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 26 дек 2020, 13:03

За деньги даже разговор не ведется.Шо попал то попал.

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 26 дек 2020, 13:18

Warisdeath писал(а):
25 дек 2020, 22:49
А 95-й квартал пробиває чергове дно.
Зря это они.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 26 дек 2020, 14:20

Lis1980 писал(а):
26 дек 2020, 11:01
И да, именно лохторат Зе так и рвется на фронт )))))
Они не в восторге.
118086 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 дек 2020, 22:24

У Харкові зібрали рекордну ялинку з 1065 автомобілів.
Над створенням автоялинки працювали понад п'ять годин, а автомобілі, що прибували, стояли в довгій черзі на вулиці Плеханівській.
Изображение
Фото і відео тут:
https://gx.net.ua/obshhestvo/region/v-h ... video.html

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»