Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 дек 2020, 12:53

Огидно це читати. У кого вистачить сил і буде час, то рекомендую. Нічого нового, все це нам відомо, але от так відкрито, з цифрами, прізвищами не дуже часто розказують самі учасники корупційних схем. Звісно, що якби вони один одного не підставили, то нічого і не вийшло на поверхню і він би був і далі учасником всього цього і радів би життю своєму.

Процитую один з коментів, хтось краще сказав мої думки про прочитане:
Олександр Голубенко
"Як огидно це все читати! Хоча й так зрозуміло, як у нас "робляться справи" в країні, але коли це ось так все, прямим текстом - наче в лайно якесь вступаєш. Усі ці "топи" від нашого "бізнесу" та зграя силовиків та привладних політиків, які їх чи-то доять, чи-то кришують, - це просто зграя якихось збочених безпринципних моральних потвор!"

Со временем я решил принять участие в жилищном строительстве. К сожалению, когда ты начинаешь входить в топ крупнейших любой отрасли, и строительная здесь не исключение, ты начинаешь по тем или иным причинам попадать в поле зрения органов государственной власти…

- И начинаешь раздавать взятки за подряды и за разрешения…

- Рано или поздно, став крупным бизнесменом, тебе необходимо контактировать с правящей властью, чтобы сохранить позиции на рынке. Но здесь есть вторая сторона медали: при смене власти тебе необходимо для сохранения бизнеса успеть переориентироваться на новую власть. Если ты не успел или не смог, скорее всего, твой бизнес ждут очень тяжелые времена либо крах. В моем случае смена власти и предательство изнутри привели к потере бизнеса.

Интервью с Максимом Микитасем - депутатом Верховной Рады VIII созыва, бывшим президентом скандальной строительной компании "Укрбуд", подозреваемым по делу о завладении имуществом при строительстве квартир для военнослужащих Нацгвардии. Он был задержан и находился в СИЗО, но вышел под залог после признательных показаний против экс-командующего Нацгвардией Юрия Аллерова.

"Мы с Татаровым все делали вместе, так почему он сидит в Офисе Президента, а я должен сидеть в тюрьме?"
https://censor.net/ru/r3238524
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 23 дек 2020, 13:50

Warisdeath писал(а):
23 дек 2020, 12:53
Огидно це читати.
Украина-реалии. И так снизу доверху.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 дек 2020, 15:19

Кабмін встановив вартість проїзду платними дорогами України.

Кабінет Міністрів встановив максимальний розмір плати за разовий проїзд автомобільною дорогою загального користування, побудованою на умовах концесії.
Вартість коливатиметься від 80 копійок до 4,6 гривень за км.
Изображение Изображение
Зазначимо, Національний банк України (НБУ) на 23 грудня 2020 року встановив курс євро на рівні 34,56 гривень за євро. Таким чином, для легкових автомобілів вартість сьогодні становитиме 80 копійок за кілометр, для вантажних автомобілів понад 12 тонн - 4,6 гривень за кілометр.

Раніше в Укравтодорі заявляли, що під час розрахунку вартості проїзду першою платною дорогою від Львова до Краковця за орієнтир візьмуть європейські норми.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 23 дек 2020, 20:23

Ну теперь наездимся за деньги по автобанам!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 23 дек 2020, 22:47

Пресс-секретарь президента Владимира Зеленского Юлия Мендель рассказала, как два ее сообщения в Twitter помогли укрепить гривну. Об этом она заявила во время онлайн-встречи, организованной Американской торговой палатой в Украине.

Мендель вспомнила, как в июне 2019 года, во время поездки Зеленского в Брюссель, в Украине появлялись сообщения, которые уже «переходили на Евросоюз», о том, что он пророссийский президент и за ним стоит олигарх.

Тогда, по ее словам, они поняли, что нужно развивать Twitter-аккаунт как аккаунт, который будет работать на международную аудиторию. Изображение
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 дек 2020, 23:04

Так, а про гривню що?
Які повідомлення укріпили національну валюту?

О, найвеличніший! Один допис секретарки і економіка стрімко зростає і рве на шматки конкурентів :blum2:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 23 дек 2020, 23:50

Warisdeath писал(а):
23 дек 2020, 23:04
О, найвеличніший! Один допис секретарки і економіка стрімко зростає і рве на шматки конкурентів
Патамушто Президентов в мире много, а Мендель такая одна!!! :music:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 дек 2020, 00:42

Про карму Путіна, яка обов’язково його наздожене. Про міфи довкола Римського статуту, який Україна намагається ратифікувати вже 20 років і чому цей процес свого часу блокував Саакашвілі? Наскільки реально побачити президента Росії на лаві підсудних у Гаазі? І чи не опиняться на тій самій лаві Герої України? Про стратегію нової адміністрації Байдена, російський блеф щодо «Північного потоку-2», подвійну позицію Німеччини та ексклюзивні подробиці про власні майбутні проєкти

А я і не знав, що Україна досі не ратифікувала Римський статут. :rolleyes2: Для мене це новина, :blush: про яку я от тількі що дізнався, завдяки цьому відео. :blush:
Якась ми дивна країна. 20 років тому підписати документ і не ратифікувати його через розповсюдження міфів, на таке здатні, мабуть, тільки ми.

Дуже корисна бесіда. І не тільки в області римського статуту, а в області всих питаннь, які вони тут обговорюють.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 24 дек 2020, 12:21

Warisdeath, для кого корысна?У нас на форуми,вси камрады мають свитли головы.....Нервови нас залышылы,Днепр7 ризко зминыв погляды.Так для кого?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 дек 2020, 12:32

Гоша, Та то я мав на увазі взагалі, не форумчан конкретно.
Да, на щастя, у нас тут всі з головою. Добра компанія, гарні люди :hi: :drink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 24 дек 2020, 12:38

А взагали у нас пив села за опзж.Донесты до ных взагали ничого неможлыво.

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 24 дек 2020, 12:40

Гоша писал(а):
24 дек 2020, 12:21
У нас на форуми,вси камрады мають свитли головы...
Не забываем о гостях. По статистике на каждого пишущего зарегистрированного приходится 10-15 просто читающих в режиме гостя.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 24 дек 2020, 12:42

Lumen, напысав выще.

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 24 дек 2020, 14:10

Олег Землянский
@OlegZemliansky

небольшой штрих к тому кто такой Кернес и Добкин от гиркина (хотя в принципе мы об этом и так знали) . И вот в честь этих людей они хотят называть улицы, проспекты и что бы наши военные хоронили его с почестями ???

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 24 дек 2020, 14:30

Смэрдючый псюга.Туды йому й дорога.Герой ху.в.Балабас конячый йому на труну.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 дек 2020, 14:31

Lumen писал(а):
24 дек 2020, 14:10
И вот в честь этих людей они хотят называть улицы, проспекты и что бы наши военные хоронили его с почестями ???
Да. Вони щиро цього хотять. Це точно такі люди, як і з села, про яких пише вище Гоша. І їх по всій Україні ще дуже багато.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 дек 2020, 15:50

Офіс Президента збрехав про результати соцопитування та інтерес громадян до президентських будівництв, - Гарань
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 дек 2020, 16:17

І тут з'являється Олексій і груддю падає на амбразуру:
Изображение

А нічо, що суд по МН-17 опирається на розслідування Bellingcat? І тут речник ОПи ставить під сумнів їх показання. Так на чиєму боці працюємо? Щось Арестович загрався. Треба йому нагадати, що Єрмак з Зеленським це ще не вся Україна.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 24 дек 2020, 17:49

Ну когда же ,Клоун и вся камарилия,ответят за такое издевательство над страной.

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Гоша » 24 дек 2020, 20:04

Камрады!Радость то какая!В Запорожье открыли первую очередь моста-долгостроя через Старый Днепр.Урааааааа.....Я даже не верил.Но случилось чудо.

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»