Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 26 окт 2020, 11:20

:wink:
Изображение
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

rvyt
Лейтенант
Лейтенант

Президент Зеленский

Где rvyt » 01 ноя 2020, 19:13

Про що Ви тут говорите ні за одного такого не було,підпис форумчанина на одному із ресурсів,думаю на те е причина
113829 - Президент Зеленский

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 01 ноя 2020, 19:19

Народная любовь и признание :fk:
Причем этот форумчанин в политических темах никогда не участвовал. Он, к слову, и здесь присутствует, правда без подписи :wink:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Влад Бевх » 03 ноя 2020, 18:02

Зеленский и конституционный суд.
Сношала жаба гадюку.
Искренне болею за обе стороны.

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 04 ноя 2020, 23:36

Конфлікт президента України із Конституційним судом стрімко переростає у повномасштабну політичну кризу. Президент наполягає на своєму праві розігнати суд, але не знаходить підтримки не тільки у парламенті в цілому, але навіть у власній фракції

З ситуації немає хорошого виходу. Розгін суду відкриває дорогу до авторитаризму. Поразка президента тільки підкреслить його безпорадність, і так вже продемонстровану результатами місцевих виборів. Розгін парламенту тільки каталізує політичні процеси, бо у Зеленського більше ніколи не буде можливості отримати не те що монобольшість у вищому законодавчому органі, а й взагалі більшість.

З іншого боку, в усьому цьому немає нічого нового. Такий шлях - від конфлікту з попередньою владою до конфлікту з законодавцями і судовою владою проходить будь-який політик-популіст. Не складно пригадати, як після перемоги революції у Вірменії її новий прем'єр-міністр Нікола Пашинян домагався дострокових парламентських виборів, вступив у конфлікт з судовою системою, провів через парламент поправки про переформатування Конституційного суду ... Чим відрізняється Зеленський?

А тим, що Зеленський - дутий, картонний популіст. До того ж він здувається. На боці справжнього популіста повинен бути не тільки виборець, але й вулиця. Коли Пашинян домагався проведення дострокових парламентських виборів, на вулиці протестували його прихильники. Коли Пашинян домагався переформатування судової системи, суди блокували його прихильники. А де вулиця у Зеленського? Немає у нього ніякої вулиці. Вулицю контролюють його опоненти.

Саме тому його ніхто не боїться і поразки йому не уникнути. Справжній популіст - коли він йде на свідоме порушення закону і Конституції країни - повинен бути впевнений в тому, що його підтримає народ. Але сила Зеленського – це  виключно підтримка олігархічних еліт. Саме вони придумали проект "Слуга народу" і заморочили голову недосвідченому телевізійному коміку. Саме вони забезпечили йому підтримку на виборах. Саме вони забезпечили безправне рішення Конституційного суду, яке дозволило провести дострокові парламентські вибори. І без підтримки цих еліт немає ніякого президента Зеленського. Тому що прихильники Зеленського ніколи не вийдуть на вулиці. Навіть прихильники Януковича виходили - нехай і за невеликі гроші. У Зеленського і таких прихильників немає. У нього є тільки глядачі.

Тому навіть якщо Зеленський доб'ється успіху у своєму протистоянні з Конституційним судом і у тиску на парламент, це буде лише тимчасовий, позиційний успіх. Потрібно думати не про те, що зробить Зеленський, а що буде після Зеленського і якого нового дутого популіста олігархи спробують підсунути українцям замість того, хто здувається. 

(с) В. Портников
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 04 ноя 2020, 23:48

Lis1980 писал(а):
04 ноя 2020, 23:36
а що буде після Зеленського і якого нового дутого популіста олігархи спробують підсунути українцям замість того, хто здувається.
З язика зняв)))))
Тількі що з друзями говорили, що цікаво кого ж нам підсунуть нового і на кого тепер наш мудрий нарід клюне? Цікаво ми його вже бачим, знаєм, чи ще ні?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 09 ноя 2020, 11:37

Я завидую Зеленскому

Я долго сдерживал себя, но в этот прекрасный вечер хочу совершить каминг-аут.

Итак: я завидую Зеленскому.

Да, я от души и совершенно искренне завидую Зеленскому. Белой или чёрной завистью, трудно сказать. Короче, лютой завистью.

И отнюдь не тому, что судьба неожиданно вознесла его на самую вершину власти в самой большой стране Европы.

И совершенно не тому, что об этом недолугом клоуне враз узнал весь мир от Исландии до Новой Зеландии.

И вовсе не тому, что благодаря этому повороту судьбы он скоро может пополнить список украинских миллиардеров.

Нет, на всё это мне абсолютно похрен. Я никогда в жизни не мечтал о славе, власти и больших деньгах. Мои мечты и желания гораздо скромнее

Но я жутко завидую тому, что этот дурачок до сих пор не понимает, в какую халепу он в результате вляпался. Завидую тому, что он, судя по всему, сладко ест, крепко спит, вкусно пьёт-нюхает-ширяется-оттягивается-колбасится и т.д. и т.п.

Что спустя полтора года в его куриные мозги до сих пор даже не постучалась мысль о том, какой хреновый 3,14дец ожидает его впереди. Через месяц-через год-через пять, не знаю, но ждёт – сто процентов. Это абсолютно неизбежно.

Я чертовски и по-чёрному завидую тому, что это существо с отрицательным ай-кю абсолютно не рефлексирует! Не комплексует! Ни в чём не сомневается! Не испытывает угрызений совести, абсолютно ни о чём не сожалеет и считает, что земной шарик 24 часа в сутки крутится исключительно в его сторону!

Это просто поразительно. Для меня это совершенно необъяснимый феномен. Уникальный клинический случай. За этих полтора сраных года я ни разу не почувствовал в его словах, жестах, мимике, гримасах и кривляниях ни грана сомнений, внутренних терзаний, переходящих в потерю аппетита и хроническую бессонницу

Я, блять, скромный частный (и честный) предприниматель с объемом забот в несколько миллионов раз меньше, чем у президента, всю свою жизнь с рассвета и до заката мучаюсь бесконечными вопросами бытия (значительными и не очень), по тысяче раз перевариваю сделанное и несделанное, сожалею о прошлом, переживаю о будущем…

Это же йопаное ничто ни о чём, ssука, не парится. Не думает, не переживает и не жалеет. Оно абсолютно уверено в своей правоте. Хотя у президента в разграбленной и воюющей стране, с оторванными кусками территорий, десятками тысяч погибших и сотнями тысяч бежавших по определению не может быть ни одной спокойной секунды!

Но оно, блять, спокойно, как гагарин перед стартом. Оно, блять, лыбится, несёт дичайшую ахинею в прямом эфире, даже не подозревая, какую дичайшую ахинею оно несёт! И его абсолютно не коробит тот факт, что эту дичайшую ахинею наблюдают сотни миллионов людей по всему земному шару!

Это 3,14дец, товарищи. Это просто какой-то йопаный 3,14дец. Я бы полжизни отдал за то, чтобы стать таким же вусмерть отмороженным, отморозком. Это же так охрененно. Я так замучился думать, переживать и рефлексировать. Но, увы…

P.S. Всё, выговорился. Наконец сподобился сформулировать свои сумбурные и бессвязные мысли. Не судите строго за один из семи смертных грехов – зависть. Всё же подобное признание, мне кажется, должно облегчить мою участь на страшном суде.

Отто Йорк

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 09 ноя 2020, 18:27

Президент Володимир Зеленський отримав позитивний результат тесту на Covid-19.

Джерело: його повідомлення у Facebook, Facebook-сторінка Офісу президента

Пряма мова: "Немає у світі щасливчиків, для кого б COVID-19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав + результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID-19. І я теж це пройду. Все буде добре!"

Деталі: За даними ОП, Зеленський продовжуватиме виконувати свої обов’язки в дистанційному режимі на самоізоляції.

В Офісі також повідомили, що голова ОП Андрій Єрмак, його заступники та працівники Офісу постійно здають ПЛР-тести. Заступниця голови ОП Юлія Ковалів вже отримала негативний результат тесту.

А от Єрмак написав у Facebook, що теж захворів на COVID-19 і йде на самоізоляцію.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 09 ноя 2020, 18:54

Ю.Мендель поширюючи на особистій сторінці у Facebook інформацію від ОПУ про те, що у президента виявили COVID-19 написала:

"На жаль ... Президент почувається добре ..."

Такий допис провисів на її сторінці 25 хв. Згодом Мендель його відредагувала
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 09 ноя 2020, 23:00

А ще міністр фінансів Марченко отримав позитивний тест.

У Шмигаля негативний. Поки що...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 09 ноя 2020, 23:07

Lis1980 писал(а):
09 ноя 2020, 18:27
Немає у світі щасливчиків, для кого б COVID-19 не становив загрози.
А мрії здійснюються!

Бажаю йому одужання! :yes:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 12 ноя 2020, 21:05

Это уже видеоблог или еще просто видосик??? :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 13 ноя 2020, 00:00

Коменти на його відосик вогонь)))
Изображение
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 13 ноя 2020, 00:11

Валерій Калниш.
Дуже толерантно
Изображение Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 13 ноя 2020, 07:48

Sanek писал(а):Это уже видеоблог или еще просто видосик???
Фу, какой противный голос!! И этот слащавый тон как у старого ловеласа!! Не смог послушать.. просто бесит этот поц!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Гоша » 13 ноя 2020, 08:05

А шо,этот кухонный предмет еще обсуждают.Думал от него все уже отвернулись.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 15 ноя 2020, 01:31

Кажуть наш ковідохворий, який зовсім не хворий, тому що він сам сказав у відосику, що почувається добре, записав другий відосик з Феофанії. Я не слухав, як і перший теж. Здається мені, що ніхто з камрадів не слухав :yes: . Знайшов резюме і приніс всім нам.
Изображение

Мене з його відосиків цікавить лише одне: він що, у палату приніс державний прапор? Навіщо? Чи це така декорація? І знову-таки, навіщо? Навіщо у палаті державна символіка?
Окрім того, що він знущається над державними символами, інших думок у мене немає. Півроку носився по всій Україні з симвлолікою своєї партії, на якій жодного символу держави, а у палаті він вирішив, що так можна. Ну, не покидьок?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 15 ноя 2020, 01:58

Warisdeath писал(а):
15 ноя 2020, 01:31
Мене з його відосиків цікавить лише одне: він що, у палату приніс державний прапор?
Где президент там президентский штандарт... :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 15 ноя 2020, 02:09

Sanek писал(а):
15 ноя 2020, 01:58
Где президент там президентский штандарт...
Так нехай тоді і костюм надіне, а не в светрі домашньому.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 15 ноя 2020, 03:49

Він тренується у новій професії? Буде диктором на телебаченні?

Оооооооо :fp: Я сьогодні зміг аж 5 хвилин послухати. :fp: Все-таки правду кажуть мудрі люди, що мовчання - золото. Краще б він мовчав.

Не знаю що він там ще натеревенів, але достатньо про двопалатну підтримку :fp: і я далі не зміг слухати. Вова, Вова, та коли ж вже це позорище закінчиться? Твоя Мендель геть ніхєра не знає. І не вчиться.
Вона написала текст, він його прочитав, і не помітив помилки, бо сам не знає, і вона, чи це вже не вона ще й на сайті ОПи це написали:
Изображение
Правда ОПа вже виправила. Вони ж слідкують за притомними людьми і за іншими опонентами. А людей підірвало від чергового зашквару, от вони бігом і виправили. Але ж скріни не горять, і з тексту, що він записав, слів не викинеш, бо всі почули.
А зараз вже так:
«Наша позиція була правильною, вона показала невтручання у вибори іншої держави, а отже, найголовніше – Україна була й залишається партнером і другом як для демократів, так і для республіканців», – додав Володимир Зеленський.
https://www.president.gov.ua/news/ukray ... chno-65093

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»