У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Вынужден назвать вещи своими именами - операция по освобождению пленных в ОРДЛО была сорвана руководством Украины. Многих людей тем самым лишили, на мой взгляд, всяких шансов выйти на свободу. И более того – нас, участников, задержали, нам предъявили обвинения, и мы теперь проходим по обвинениям в нарушении законов Украины. Уголовные дела возбуждены против всей группы – и это несмотря на то, что Минобороны подало в СБУ доклад о нас, подтвердило наши полномочия, выдачу нам оружия.
Уголовное дело против нас открыто по статьям "терроризм" и "создание организованной преступной группы". https://censor.net/ua/r3229919
Відповідна постанова розміщена на сайті Харківської міської ради.
Згідно з документом, до Харківської міської територіальної виборчої комісії надійшла заява "про відмову від депутатського мандата міської ради" від Кернеса, обраного депутатом Харківської міської ради 25 жовтня.
Розглянувши заяву, Харківська міська ТВК постановила визнати Кернеса таким, який не набув мандата депутата міськради.
Водночас комісія замість Кернеса визнала обраним депутатом Харківської міської ради від партії "Блок Кернеса - Успішний Харків" Ілону Хачатурян, яка нині працює заступником керівника апарату Харківської ОДА - начальником управління забезпечення діяльності керівництва ХОДА.
Последний раз редактировалось Warisdeath 09 ноя 2020, 17:12, всего редактировалось 1 раз.
Вынужден назвать вещи своими именами - операция по освобождению пленных в ОРДЛО была сорвана руководством Украины. Многих людей тем самым лишили, на мой взгляд, всяких шансов выйти на свободу. И более того – нас, участников, задержали, нам предъявили обвинения, и мы теперь проходим по обвинениям в нарушении законов Украины. Уголовные дела возбуждены против всей группы – и это несмотря на то, что Минобороны подало в СБУ доклад о нас, подтвердило наши полномочия, выдачу нам оружия.
Уголовное дело против нас открыто по статьям "терроризм" и "создание организованной преступной группы". https://censor.net/ua/r3229919
задаю себе вопрос: доживу ли я то того времени,когда такого кощунства не будет в принципе в нашей стране?
Какой-то бред. Такие операции в глубоком тылу противника не проводятся. Тайно выкрасть по типу Цемаха это одно, но штурмовать, освобождать. Американцы попробовали, с вертолетами, с превосходством в воздухе, против "папуасов" и чем закончилось.. Сражение в Могадишо (1993)
Боже, какое гавно нам льют в уши с обеих сторон
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
доживу ли я то того времени,когда такого кощунства не будет в принципе в нашей стране?
Обов'язково. Цей зелений треш обов'язково закінчиться. І це станеться при нашому житті.
Такие операции в глубоком тылу противника не проводятся.
Я би не був настільки категоричним. Всю операцію розповісти, по відомим причинам, нам не можуть. Скільки людей (одного чи більше) повинні були викрасти звідти ми не знаємо. Про операцію з вагнерівцями ми теж спочатку не повірили.
А те, що останнім часом про обмін заручників з ОПи нічого не чутно - це факт. Вони так бравурно починали, так хизувались цією темою, а тепер тиша.
Поліцейські Харкова відкрили кримінальне провадження за фактом зникнення міського голови.
Джерело: сайт поліції Харківської області
Деталі: Зазначається, що із відповідною заявою до поліції звернувся керівник однієї з громадських організацій. Він зазначив, що з 61-річним чоловіком відсутній зв’язок та його місцезнаходження невідоме.
Дослівно поліція: "9 листопада слідчим Шевченківського відділу поліції відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою "безвісти зниклий" Кримінального кодексу України.
Наразі інформація перевіряється, встановлюються всі обставини події".
Поліцейські Харкова відкрили кримінальне провадження за фактом зникнення міського голови.
Фігасє
Ну, це вже якось за межою
А з іншого боку такі да. Ніхто ж не знає де він. Може, насправді, з людиною щось трапилось зловмисне? Оце так справи
Український бізнесмен сирійського походження Харес Юсеф зізнався британській газеті The Times, що його попросили збрехати про бізнес-угоди Хантера Байдена для нанесення шкоди репутації його батькові — обраному президенту Джо Байдену.
Так це, ще триває підрахунок голосів і новообраний президент не вступив на свою посаду.
Далі буде...
Как знали...
Национальная полиция еще 23 сентября закрыла уголовное производство в отношении Джозефа Байдена, которое было возбуждено по заявлению ексгенпрокурора Виктора Шокина...
Увечері 10 листопада з'явилося перше з моменту госпіталізації в вересні фото Геннадія Кернеса, втретє обраного на посаду харківського міського голови.
На фото, опублікованому в Telegram другом Кернеса Павлом Фуксом, - мер з його пасинком Родіоном Гайсинським. Кернес, очевидно, перебуває в лікарняній палаті і підключений до апарата.
Водночас, дружина Кернеса Оксана Гайсинська і сам Родіон на своїх сторінках у соцмережах цією фотографією не поділилися.
Народ в сетях пишет, что на лицо все признаки инсульта.
Я з пів-погляду це побачив. (Маю сумний досвід спостереження за хворими цією жахливою хворобою, тому можу визначити відразу ж.)
Тому мені абсолютно незрозуміло навіщо його оточення замовчує про це і на що вони сподіваються? З боку близьких людей це злочин по відношенню до нього. Користатися його ім'ям заради утримання політичного впливу в той час, коли він, майже, мумія, це знущання. Люди нічим не гербують, щоб утримати владу.
Тут така підбірка приколів "кровосісі", "йолка", "кішчачі магазини" і не лише.