Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 20 авг 2020, 16:53

:shok: Це що, правда?
Він, що з глузду з'їхав?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 20 авг 2020, 17:08

Warisdeath писал(а):
20 авг 2020, 16:53
Він, що з глузду з'їхав?
Просто агитационная поездка перед местными выборами. Впереди и не такие сюжеты увидим. "А хуле вы хотите, если нариду заходит, то почему бы и нет? Оглянитесь, вокруг долбоебы." (с)
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 20 авг 2020, 17:17

Яке дешеве і жалюгідне загравання. Ой, люди, люди, чи ви подуріли? :sad: :fp:

Але дехто цю листоношу вважає "Воїном світла"

Екслідер гурту "Ляпис Трубецькой" Сергій Міхалок назвав Зеленського "воїном світла"

Президент України Володимир Зеленський сфотографувався з фронтменом білоруських груп "Ляпіс 98" і Brutto Сергієм Міхалком.
Відповідне фото Міхалок опублікував у Facebook.
"Воїни світла!" – підписав сівітлини Міхалок.
На одному фото Зеленський тримає в руках диск The Best групи "Ляпіс 98".
Изображение
Изображение
Изображение

А ми всі такі питаємо, а яка реакція у Міхалка на подіїї у його країні? Та ніколи йому реагувати. Він з концертами у нас.

А нашій листоноші в самий раз ці фоточки. Бо дешевшого загравання зі своїм лохторатом і не придумаєш. Лохторат хаває. Листоноша радіє від безмежного задоволення. Всім добре.

Птфу, мммммля
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 20 авг 2020, 17:51

Warisdeath писал(а):
20 авг 2020, 17:17
Екслідер гурту "Ляпис Трубецькой" Сергій Міхалок назвав Зеленського "воїном світла"
Срочно нужно присвоить Михалку Героя Украины!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 20 авг 2020, 17:53

110653 - Президент Зеленский
Зеленський-громадянин може робити все, що завгодно, розносити пенсії, гратися у пачтальона Пєчкіна, дивитись як хтось будує дороги... Зеленський-президент має виконувати свої прямі обов'язки, закріплені Конституцією України. А цей найвеличниший листоноша світу чітко виконує поставлену перед ним задачу: зничтожити країну Україна, зганьбити її так, щоб з неї лише посміхалися. І це у нього дуже добре виходить. На п'ятірочку по п'ятибальній шкалі.
110654 - Президент Зеленский

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 20 авг 2020, 17:55

Lumen писал(а):
20 авг 2020, 17:51
Срочно нужно присвоить Михалку Героя Украины!
За цими станеться. Присвоять.
Назвати Зеленського воїном - це все одно, що коло - це паралелограм.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 21 авг 2020, 00:45

Що я думаю про візит Зеленського у село Херсонщини
Зараз рейтинги падають і треба знову грати роль своїх в дошку хлопців і дівчат

Ця подія за участі глави держави і її висвітлення настільки вразили, що повернуся до неї ще раз. Розумію тактику його піарників: Зеленський виграв як «проста людина», слуги виграли як простіші. Зараз рейтинги падають і треба знову грати роль своїх в дошку хлопців і дівчат. Але ж не можна перетворювати інститут президента на відвертий балаган. Організація і підготовка регіональних візитів Зеленського лякає непрофесійністю, невідповідністю рівня президента і його конституційних обов’язків, пустотою. Презентація президентом регіональних слуг на держпідприємстві, на фоні партійної символіки — відверте порушення закону.

Чи може президент відвідати село в глибинці, поспілкуватися з літніми людьми, в тому числі про проблему доставки пенсії, взагалі існування пошти і листонош в цих селах? Звичайно. Бо вимирання маленьких сіл, низькі зарплат листонош (зазвичай, це літні жінки, що намотують десятки кілометрів по бездоріжжю і є єдиним зв’язком із цивілізацією для тисяч літніх українців), неадекватності зарплати топ-менеджменту «Укрпошти» і рядових співробітників, відсутності інтернету і діджіталізаціі в селах — важливі й для регіональної влади, і для уряду, і для президента. Але ж сформулюйте це по-людськи, як це має формулювати і вирішувати влада.

Від влади чекають не потішного привозу ліків, а доступності ліків, зростання пенсій, посилення децентралізації. Навіщо перетворювати роботу керівника країни, яка летить в економічну прірву, щодня б‘є нові антирекорди захворювань на COVID, де, попри тимчасове затишшя на фронті, триває війна, на вульгарний серіал? Невже там ні в кого немає почуття міри, такту, усвідомлення, що не всяка простота викликає симпатію, а в даному випадку це вже не простота, а повна деградація державних інститутів.

Ірина Геращенко

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 21 авг 2020, 01:09

Слухайте, а може він усе своє життя мріяв бути завгоспом? :hm: І нарешті його мрія здійснилася.

Изображение

Ууууууууууууу :bt: :bt: :bt:
Ця реформа називається - децентралізація. І вона вже працює.

Він що, вирішив, своїми поїздками доконати?

Завтра він на Миколаївщині.
Готуємось
Далі буде

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 21 авг 2020, 01:38

Він ще не доїхав, а треш вже там є.

Завтра, 21 серпня, Миколаївську область має відвідати президент Володимир Зеленський. Під час візиту планується представлення команди "Слуги народу", яка братиме участь у місцевих виборах.
Напередодні візиту Зеленського на Миколаївщину там із пожежної машини клеїли борди "Слуги народу"
У селищі Казанка Миколаївської області чоловіки в цивільному клеїли рекламні борди партії "Слуга народу" з пожежної машини.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 21 авг 2020, 01:42

А ще треба зазначити, що наш гарант в черговий раз порушує закон. Бо передвиборча гонка офіційно стартує 5 вересня. За 50 днів до голосування.

А ще КВУ повідомляє про порушення.

Президент України Володимир Зеленський використовує службові поїздки в регіони України для агітації за політичну партію "Слуга народу".

Про це свідчать фото та відеоматеріали, оприлюднені за результатами регіональних поїздок президента, передає Комітет виборців України.

Серед іншого Зеленський фактично проводив приховану політичну агітацію під час поїздок до Запоріжжя та Херсону.

Так, 19 серпня під час робочої поїздки президента до Запоріжжя та 20 серпня під час поїздки до Херсону на сцені, де виступав президент, були наявні матеріали із ознаками агітаційних, розміщені на користь політичної партії "Слуга народу".

Зокрема, Зеленський проводив виступ на фоні банерів із логотипом "Слуги народу" та написом "Зе! Місцеві".

Також у своїх виступах Зеленський постійно акцентував на словосполученні "Україна – це ти", що, за повідомленням депутатів "Слуги народу", є офіційним виборчим гаслом політичної партії на місцевих виборах 2020 року.

Крім того, участь в робочій поїздці президента до Запоріжжя взяв міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, який під час заходу офіційно представив кандидата від політичної партії "Слуга народу" на виборах Запорізького міського голови.

За оцінкою КВУ такі дії президента та членів Кабінету Міністрів України є проявом використання службових повноважень в політичних цілях, мають ознаки політичної корупції та є зловживанням адмінресурсом.

Враховуючи, що фінансування робочих поїздок президента здійснюється за бюджетні кошти, такі дії також можна розцінювати як прояв прихованої агітації за кошти платників податків. За даними Єдиного вебпорталу використання публічних коштів в середньому один регіональний переліт президента коштує близько 250 тисяч гривень (всього від початку серпня Державне управління справами перерахувало авіакомпанії "Україна" більш ніж 1 мільйон гривень за перельоти Зеленського).

При цьому варто врахувати, що ці цифри не враховують значних коштів, які держава витрачає на охорону та безпеку перших осіб.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 21 авг 2020, 11:06

Warisdeath писал(а):
20 авг 2020, 16:53
:shok: Це що, правда?
Він, що з глузду з'їхав?
Он не сошел с ума. Ибо никакого ума у него нет и небыло никогда - и не будет, потому что если в 20 лет ума нет - и не будет. Как по мне то Зеленский это синоним такого понятия как Деградация. Есть Прогресс Эволюция Развитие - а есть Деградация. Это кода становяться не сильнее и умнее - а слабее и глупее. Когда слов много - а смысла в них мало - словесный понос и поток сознания.

Когда челевек идет в Президенты страны под красивые правильные идеи - а прийдя по факту приводит с собой команду которая умет только одно - воровать. Я вот думаю что вся эта затея с Президентством - чистой воды ради потешить собственное ЧСВ (чувство собственной важности) - надоело быть шутом захотелось стать Королем, кто бы никем тот станет всем.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 21 авг 2020, 11:16

dnepr7 писал(а):
21 авг 2020, 11:06
Я вот думаю что вся эта затея с Президентством - чистой воды ради потешить собственное ЧСВ
А я думаю, что он очень давно хотел в Большую Политику. Не зря ведь его Квартал был донельзя политизированным шоу, шутки о политике и политиках занимали в нем большую часть. Ведь спокойно могли бы шутить как Комеди Клаб или наш Дизель Шоу о сиськах, выпивке, женщинах, тещах, мужьях и женах и т.д. Не думаю, что популярность была бы меньшей. Но нет, постоянная "заказуха" и "политота".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 21 авг 2020, 13:15

"Хочеш пізнати людину - дай йому владу".

Слідкуємо за руками. І датами: :wink:
dnepr7 писал(а):
01 окт 2019, 18:51
Зеленский самый лучший, он наш пророк, наш мессия. он выведет Украину на светлый путь прогресса и процветания. ура - ура - ура
dnepr7 писал(а):
24 ноя 2019, 18:51
Зеоенский чемпион, лучший, надежда всей страны и луч света в темном царстве. УРА
dnepr7 писал(а):
28 янв 2020, 10:00
ЗЕ самый лучший Президент Украины за всю историю нашей страны. И кто на него писал гадости - скоро, совсем скоро - Вам всем будет очень очень стыдно за свои слова.
dnepr7 писал(а):
никакого ума у него нет и небыло никогда - и не будет
dnepr7 писал(а):
Как по мне то Зеленский это синоним такого понятия как Деградация.
Як може бути деградація, якщо не було градації? Ви ж самі кажете, що не було у нього розуму.
Ні, розум у нього був і є. Не великий, не інтелектуальний, не глибокий, з відсутністю елементарних базових знань, але є. Та ще й з кепськими амбіціями.
І на основі от такого асорті його було взято для обробки населення. Дуже вдалий експеримент вийшов. Технології спрацювали стовідсотково. Ну, ладно, якщо бути точними, то на 73 відсотки!!!
А от утриматись на цій шкалі відсотків не вдалося, не вдається, і не вдасться. Вся ця обробка мас, як гіпноз, який згодом відступає. І приходить прозріння. От Ви, наприклад, трохи вже прозріли. Але цікавості ще попереду. Бо людину можна пізнати, коли дати їй владу, лише на якусь частину, а повністю і остаточно вона проявляється пізніше. Тоді, коли влади не буде.

"Захочеш зрозуміти людину до кінця - відбери у нього владу і ти побачиш, хто він такий".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 21 авг 2020, 21:28

Миколаїв
Без коментарів

Президент України Володимир Зеленський під оплески чиновників закинув м'яч у баскетбольну корзину під час перевірки санаторної школи-інтернату в Миколаєві.
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 21 авг 2020, 21:37

Изображение
9. Кидає м'ячики замість вільного часу у п.8
10.Сцить в очі своїм виборцям

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 21 авг 2020, 22:49

Warisdeath писал(а):
21 авг 2020, 13:15
От Ви, наприклад, трохи вже прозріли.
Я 9 мая 2020 официально выбыл из круга сторонников Зеленского о чем и написал тут на форуме. Он - большое разочарование для меня.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 21 авг 2020, 23:02

Warisdeath писал(а):
21 авг 2020, 21:28
Президент України Володимир Зеленський під оплески чиновників закинув м'яч у баскетбольну корзину
Вау!!!!!!!!! :figase: Я в восторге!!!!!!! Вот это, сцуко, парень!!!! :rofl:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 21 авг 2020, 23:04

dnepr7, Я, і всі камради це знаємо.
Вийти з кола прихильників Зеленського, ще не означає, що Ви зробили висновки. Роботу над помилками Ви ще не зробили.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 21 авг 2020, 23:33

Warisdeath писал(а):
21 авг 2020, 23:04
Вийти з кола прихильників Зеленського
Предал свою любовь, редиска!!! "Нет ничего хуже предательства!" (с) Лукашенко
Warisdeath писал(а):
21 авг 2020, 23:04
Роботу над помилками Ви ще не зробили.
Какая работа?! Вы о чем? Он будет голосовать за Медведчука :biggrin:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 21 авг 2020, 23:45

Sanek писал(а):
21 авг 2020, 23:33
Он будет голосовать за Медведчука
Я ж про це і кажу.
Я навіть знаю з якої причини більшість тодішніх прихильників найвеличнішого листоноші-будівельника-баскетболиста розчарувалися у ньому. Не тому, що він змінив амплуа і зараз грає інші ролі, причому які завгодно ролі, окрім ролі президента. А тому, що з нього не вийшло чарівника, який здійснює всі мрії і наповнює кишені грошима.
Камрад dnepr7 розчарувався з інших причин. І з саме з цих причин він обирає тепер Медведчука. Бо цей точно буде дивитись у бік росії. Тут вже не промахнешся.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»