Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 19 авг 2020, 01:29

Warisdeath писал(а):
По-друге, лише необізнана людина може повірити у казку, ніби цих «наївних» бойовиків могли обманом затягнути до Мінська.

Усі ці так звані «приватні» військові компанії працюють у прямому підпорядкуванні російських силових структур та ніколи не діють без їхнього дозволу чи координації. Навіть, якщо виконують «приватні» замовлення.
Звиздешь!! Это не "Вагнеровцы", а отдельные ветераны войн, каких в России вагон и маленькая тележка. Их всех не контролируют спецслужбы. Как и у нас бывших АТОшников.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 19 авг 2020, 01:32

Цирк, Буданов лепит нелепые отмазки уже после вбросов, правдивы они или нет. Гончаренко пророссийский? ;) У нас наверху вообще есть координация и взаимодействие??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 01:40

Lis1980 писал(а):
19 авг 2020, 01:24
Нет у вас всех уважения к ГЕРОЮ УКРАИНЫ!! ))))
Немає. До цього "героя" ніякої поваги немає.
Я не розумію що героїчного він зробив. Але я розумію, що це почесне звання намагаються спаплюжити.
Хіба нам не достатньо Наді? Так і то можна це зрозуміти. Ми тоді були наївними, новачками у інформаційній війні. Більша частина суспільства свято вірила, що вона у муках відстоює честь і гідність нашої країни, вболівали за неї, боролися. Та що там нашого суспільства? За неї весь світ вболівав
Так що, якщо порівнювати з Надєю, то він навіть з нею не попереду.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 01:46

Lis1980 писал(а):
19 авг 2020, 01:32
Гончаренко пророссийский? ;)
Ага, так само подумав, коли читав це
Цей список можна продовжувати
Бутусов, Луценко Юрій, Карл Волох ...

До них можна по різному відноситись, але назвати їх проросійськими, це вже зашквар.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 01:54

О! І ще один важливий момент. Якщо він вже таким чином коментує цей розголос у ЗМІ, тоді треба і прокоментувати відставку його попередника. А про це ні слова. Чи у Буданова, взагалі про це не питали, чи питали, але відповідь така, що нам про неї не кажуть :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 02:03

А, взагалі, ситуація у нас патова.
Виходить, що друга особа в державі, регент при блазні, - агент Кремля. :shok:
Чи як розуміти всю цю інформацію?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 19 авг 2020, 08:10

Warisdeath писал(а): Виходить, що друга особа в державі, регент при блазні, - агент Кремля. :shok:
Очень серьезное обвинение!! Поглядим, что дальше будет. Пока со стороны ОП никакой реакции.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 19 авг 2020, 08:43

Зато Петушарий разкудахтался, что раз Украина додумалась до такой операции, то не могла ли она додуматься до спецоперации в истории с Буком. Совсем уже не палится!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 11:50

LB.ua звернувся з проханням про коментар до очільника Офісу Президента Андрія Єрмака. Ми отримали письмові відповіді на наші запитання, які й наводимо нижче.

Прокоментуйте, будь ласка, твердження Юрія Бутусова про те, що українські спецслужби готували операцію по затриманню найманців, які воювали на Донбасі, однак вона була нібито зірвана через ймовірний витік інформації після наради у президента.

Я не можу коментувати будь-які операції українських спецслужб, адже вони є секретними.

Офіс Президента України візьме до уваги інформацію, яку було розповсюджено окремими ЗМІ та у соціальних мережах, про можливу причетність Служби Безпеки України і ГУР МОУ та інших державних органів до процесуального документування появи російських найманців з числа громадян України на території Республіки Білорусь.

Однак очевидно, що версія про участь українських спецслужб у появі російських бойовиків-найманців в Білорусі напередодні виборів з’явилась не в Україні, а в російських ЗМІ, а саме – в російській «Комсомольській правді» 6 серпня.

Це виглядає як добре продумана та спланована дезінформаційна кампанія.

І дуже дивує, що деякі українські громадяни публічно розповсюджують саме цю версію подій.

Можна припустити, що деякі внутрішні сили також вирішили використати цю дезінформаційну кампанію проти України у власних цілях напередодні виборів.

А можливо, комусь дуже хочеться зірвати припинення вогню на Донбасі, яке триває з 27 липня, і за цей час ми не втратили у бойових діях жодного українського воїна.

Що стосується бойовиків, які брали участь у війні на Донбасі, то Президент України Володимир Зеленський рішення керівництва Білорусі віддати їх Росії назвав дивним та неприйнятним в дружніх міждержавних відносинах. І Україна завжди буде робити усе від неї залежне, щоб військові злочини цих та інших людей були обов’язково покарані.

Чи відповідає дійсності інформація про те, що ви пропонували перенести операцію через необхідність проведення переговорів з РФ щодо полонених?

Ні. Звичайно, не відповідає.

Чи дійсно начальник ГУР Міноборони Бурба вимагав, щоб усі учасники наради, на якій обговорювали спецоперацію, пройшли поліграф?

Мені про це нічого невідомо. Але, переконаний, що це також не відповідає дійсності, і є частиною дезінформаційної атаки, мета якої – розкол українського суспільства.

https://lb.ua/news/2020/08/19/464172_an ... dobre.html

От така муйня, малята :rolleyes2:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 12:50

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 14:28

Перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі, колишній прем'єр-міністр України Вітольд Фокін у березні 2020 року виправдовував окупацію Криму Росією.
Свою позицію Фокін тоді озвучив в інтерв'ю Дмитру Гордону на телеканалі "112 Україна". Фрагмент інтерв'ю оприлюднив у фейсбуці блогер Віктор Примаченко

Люблю об''єктивність. Тому почав шукати це інтерв'ю, щоб почути повністю пряму мову, а не обрізаний шматочок. Щоб не було так, як зараз у нас модно казати, вирваними словами з контексту))) І ще цікавила реакція найпатріотичнішого інтерв'юєра сучасночті. Поки шукав, виявилось, що було два інтерв'ю. Тому прийшлось прокрутити швиденько обидва.
Одразу скажу, що краще б я нічого не шукав і не слухав. Бо те, що почув, це :fp: :fp: :fp:
Щоб багато не казати, скажу коротко. Ці два говоруна взагалі не сприймають ні Ющенка, ні Порошенка. Звісно ж, що особливо Порошенка. Обклав його так, як навіть путінці цього не робили.
Це по-перше.
А по-друге. Ні, це не вирвані слова з контексту. Це його особиста думка. Він привів три версії, і це третя, до якої він схиляється. Єдине, в чому помилка, так у даті. Він це сказав, ще у 2017 році. (Хоча, може у березні 20-го і був повтор на 112-му каналі. Не знаю)

Ну що можна сказати? Наш президент оточує себе однодумцями. Прикро, що вони з такими думками, ще й представляють нашу країну на перемовинах. Але, як сказав перший: "Маємо те, що маємо".

Кому цікаво, то туту з 3:39 по 6:09 повністю його слова

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 19 авг 2020, 14:41

Warisdeath, :fp:
110623 - Украина-реалии New
Авианосцы прошли Босфор и Дарданеллы :bt: :bt: :bt:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 19 авг 2020, 14:55

В первом полугодии 2020 года сорвались 44% тендеров Министерства обороны Украины, сообщила общественная организация StateWatch со ссылкой на проект «Марлин».

«В первом полугодии 2020 года Министерством обороны Украины успешно завершено 158 конкурентных тендеров на общую сумму 5,1 млрд грн. За этот же период было отменено 128 конкурентных тендеров или 44,7% от общего количества объявленных торгов на общую ожидаемую стоимость 3,46 млрд грн», — говорится в сообщении.

Большинство из отмененных тендеров — 107 (83,6%) — не состоялись, потому что для участия подали менее двух тендерных предложений. Министерство обороны пока не комментировало эту информацию.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 15:04

За перше півріччя 2020 року державний бюджет України недоотримав 38 млрд грн (план не виконано на 7,8%). Водночас показник видатків не виконаний на 51 млрд грн (на 9,5%). Це при тому, що він був зменшений на 77 млрд грн.

Про це повідомив голова Рахункової палати Валерій Пацкан, передає пресслужба відомства.

Поглиблення негативних тенденцій в економіці Україні за перше півріччя 2020 року:

зниження реального ВВП на 6,7% (у першому кварталі – на 1,3%);
зниження випуску промислової продукції на 8,3% (у першому кварталі – на 5 %);
зниження імпорту товарів і послуг на 19,7% (у першому кварталі – на 4,8%);
зменшення кредитування і відплив прямих іноземних інвестицій.
Изображение
Наприкінці березня уряд змінив прогноз середнього обмінного курсу гривні з 27 до 30 грн за долар США. Фактично у січні-червні середній обмінний курс становив 25,98 грн за долар, тобто на 13,4% менше прогнозного. За рахунок цього недоотримано 25,5 млрд грн доходів.
"Аналогічно уряд прогнозував скорочення імпорту товарів і послуг на 10%. Фактично у першому півріччі імпорт зменшився на 19,7%, або майже вдвічі більше прогнозного. Як наслідок, недоотримано 14 млрд грн доходів", – зазначив Пацкан.

Значними є відхилення від прогнозних показників зменшення реального ВВП і зростання цін. А це також негативно вплинуло на виконання плану доходів.

"Зменшений на 77 млрд грн план на перше півріччя видатків загального фонду державного бюджету не виконано на 51 млрд грн, або 9,5%. Це є наслідком недотримання розпорядниками коштів вимог Бюджетного кодексу щодо термінів затвердження паспортів бюджетних програм, економії видатків на обслуговування державного боргу і незавершення процедур закупівель", – пояснив голова Рахункової палати.

Державні запозичення за перші пів року склали 263 млрд грн. Це третина від надходжень держбюджету. Пацкан наголосив, що суттєвими є ризики неотримання на прийнятних умовах запланованих на 2020 рік зовнішніх запозичень і заміщення їх внутрішніми.

Водночас за перше півріччя на 13,6% - до 2,3 трлн грн - зріс загальний обсяг державного і гарантованого державою боргу. 60% суми зростання відбулося за рахунок девальвації гривні до іноземних валют.

"Витрати на погашення й обслуговування боргу становили 220 млрд грн, або майже третину загальних витрат держбюджету у першому півріччі 2020 року, що зменшило фінансові можливості для реалізації інших бюджетних програм", – пояснив голова Рахункової палати.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 19 авг 2020, 15:14

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 19 авг 2020, 15:42

Если СБУ официально опровергает "вагнеровскую операцию", то откуда взялись эти записи переговоров с фотографиями документов? :hm: :?:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 15:44

ГУР МО?
Але вони кажуть, що теж непричетні
:hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 22:02

Піарники Офісу президента підготували заяву, яку озвучить для ЗМІ ексначальник Головного управління розвідки Міноборони Василь Бурба.
Про це написав у Facebook головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 22:08

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (2016 - 5.08.2020) Василь Бурба вважає, що "дезінформація і домисли", поширювані в пресі у т.зв. справі "вагнерівців", є спробою завдати шкоди спецслужбам України.

"Відразу і прямо хочу заявити, коментувати будь-які реальні або можливі дії спецслужб колишнім начальником військової розвідки вважаю неправильним. У так званій справі "вагнерівців" у пресі надто багато явної дезінформації та домислів. На мій погляд, усі ці домисли спрямовані виключно на спробу завдати значної шкоди репутації спецслужб України", - сказав він у середу в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Безумовно, наші оперативні служби уважно спостерігали та спостерігають за системними ворогами країни. І здійснюють відповідне документування тих чи інших дій. Безумовно також, що все це строго таємна інформація, і вона ніколи не стає публічно відкритою. А тому вибудовувати конспірологічні теорії, повністю копіюючи їх із газетних "розслідувань", придуманих і реалізованих російськими спецтехнологами, неприпустимо", - наголосив Бурба.

За його словами, "тим паче, абсолютно безглуздими домислами є версії про можливу участь президента України в якій-небудь допомозі "вагнерівцям". Це неможливо ні з моральних, ні з оперативних даних".

На прохання прокоментувати поширювану в ЗМІ інформацію про те, що операцію спецслужб України з упіймання "вагнерівців" було зірвано витоком з боку оточення президента, він відповів: "Така інформація відсутня".

"Як військовослужбовець, я був і залишаюся поза політикою. Скажу одне - діями української розвідки народ України може пишатися. Але не все на війні залежить від нас. З повагою ставлюся до рішення верховного головнокомандувача здійснити ротацію. Наразі перебуваю у відпустці з сім'єю, після закінчення якої служитиму Україні й надалі на іншій ділянці роботи, за рішенням верховного головнокомандувача", - сказав також Бурба.
https://ua.interfax.com.ua/news/political/682200.html

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 19 авг 2020, 22:13