Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 17 авг 2020, 16:11

Lumen, :hm:

Соліст гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко, він же Кузьма, поділився, що не жалкує про від'єднання Криму.

В інтерв'ю ТСН артист пояснив, що психологічно розумів, що більшість кримчан хотіли бути в Росії

"Моя позиція така: ті люди настільки хотіли, що я навіть підозрювати не міг, що вони хочуть аж так. То я б волів жити з ними через паркан, в такому нейтралітеті, ніж в одній країні з ненавистю. Тому що, то вже така відкрита ненависть була", - сказав Кузьма.

Він також додав, що жодна влада нічого не зробила для того, аби "Крим став Рів'єрою". Кузьма наголосив, що в Криму олігархи робили свої маєтки, а інфраструктурою автономії ніхто не займався

"Він завжди був такою, його назвали Автономією, от так до нього і ставилися. З нього брали, але нічого не вкладали. Багаті люди робили там свої якісь маєтки, які там було видно через високі паркани з оливковими садами, а весь Крим, кожен з нас прекрасно знає, як він виглядав, ніякої інфраструктури і височенні ціни", - сказав артист.

https://tsn.ua/glamur/kuzma-skryabin-ne ... 41121.html
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 авг 2020, 20:36

За які заслуги? Навіщо?

Він, млять, вже і це паплюже, звання Героя України? Він вирішив зганьбити все, до чого доторкається? Все, що має значення для нас, як для нації? Чи він геть не розуміється у тому, що робе?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 17 авг 2020, 20:39

А за что? Просто так!! )))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 авг 2020, 20:49

Bikini писал(а):
17 авг 2020, 16:11
Він також додав, що жодна влада нічого не зробила для того, аби "Крим став Рів'єрою". Кузьма наголосив, що в Криму олігархи робили свої маєтки, а інфраструктурою автономії ніхто не займався
А підкажіть, будь ласочка, який регіон було перетворено у силіконову долину? В якому регіоні олігархи не будували свої маєтки? Якому регіону було більше уваги, ніж іншим?

Що за маячня? Скільки ще знайдеться слів, висловів і різних виправдовувань зрадництву? Під час анексії нашого півострва була продемонстрована ЗРАДА. І крапка. Під час криків "путенвведи" була продемонстрована ЗРАДА. І не треба валити з хворої голови на здорову.
Да, доречі, ці ж самі люмпени-маргінали-зрадники зараз виють, що їм нова ними обрана руснява влада, мало, що робе приємного для них. І в Криму, і на Донбасі.

А Кузьма, навіть пісні нормальної не заспівав.
І він завжди підтримував партію регіонів. Мабуть за це йому героя дав чинний. Бо вони, послідовники ригів у новому обличчі опзжистів, ведуть себе так, нібито вже зайняли місце президента і місце його монобільшості.
Задовбали
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 17 авг 2020, 23:38

Дедуктив... интересно, зачем об этом всем так подробно писать... в деталях... именно сейчас? :hm:
110553 - Украина-реалии New
110554 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 авг 2020, 23:48

А зто такий цей Євген Шевченко?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 17 авг 2020, 23:56

Warisdeath, а хз? :mocking2:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 авг 2020, 23:56

І давайте не забувати, що про цю "спецоперацію" чи спецоперацію (я не знаю тепер як до цього всього ставитись, тому і пишу в лапках і без них) ми всі узнали з російських ЗМІ від самого всезнающого журналіста Коца.
Тиждень тому, коли саме я розміщав пост на цю тему, я іронізував
А в России чудеса! (Пост Warisdeath #137986)
А тепер все це мене напружує :hm: і зовсім не смішно

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 авг 2020, 00:23

Warisdeath писал(а):
17 авг 2020, 23:48
А зто такий цей Євген Шевченко?
Sanek писал(а):
17 авг 2020, 23:56
а хз?
Дещо знайшов
Колишній боєць батальйону "Донбас" Євген Шевченко розповів Delo.UA, як створити бізнес, що надає охоронні послуги, і у яких компаній ці послуги користуються попитом
https://delo.ua/special/jak-veteran-ato ... ju-339281/

Друг НАБУ і фігурант розслідування про Гладковського: Хто такий Євген Шевченко?
https://hromadske.ua/posts/drug-nabu-i- ... shevchenko

Як на мене, то щось він темнить. Може я і помиляюсь? :hz: Але після прочитання двох цих інтерв'ю з ним, мені здається, що щось тут не так. Не знаю. Але є таке відчуття.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 авг 2020, 01:06

110555 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 18 авг 2020, 01:27

Warisdeath, Югик подтверждает... :wink: Изображение
Напоминаю...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 авг 2020, 02:15

Sanek, Якась маячня.
Я ні в якому разі не захищаю Єрмака, але такі тупі звинувачення не приймаю, кого б вони не стосувались. Якщо і прийняти, що це дійсно була спецоперація, то з яких таких причин підозра її зливу падає саме на Єрмака?
Навіть у цьому опусі від Шевченка окрім Єрмака названі ще два прізвища: доповідача і президента. А ще є той, хто мав "захворіти". Це вже четверо людей. Спецоперацію готувала група, до складу якої думаю, що входило більше ніж одна чи дві людини.

І саме головне питання. Хто злив інформацію про те, що ця спецоперація злита? Баранецький? Єрмак? Зеленський? А може Баканов? А може Коц? А може марсіанє? А може прослушка в ОПі?

Якась хрєнь.

Або, якщо вже почали про це говорити, то нехай договорюють. Бо нічого не стикується.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 18 авг 2020, 02:28

Warisdeath писал(а):
18 авг 2020, 02:15
Якась хрєнь.
При беглом рассмотрении - да! А детально взглянуть мы не можем... не располагаем достоверной информацией в достаточном объеме :hi:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 авг 2020, 02:38

Sanek писал(а):
18 авг 2020, 02:28
При беглом рассмотрении - да!
А детально взглянуть мы не можем...
От я про це і кажу. Сказали "А", то нехай вже продовжують, а то якесь непорозуміння і маячня виходить.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 18 авг 2020, 02:44

Warisdeath писал(а):
18 авг 2020, 02:38
нехай вже продовжують
Та хоть десять раз продолжат, все-равно мы правду не узнаем... мы - зрители этого сериала :wink: Что нам в головы вложат и во что наши установки дадут нам поверить, что отфильтруют, такую реальность мы себе и нарисуем... и будем рьяно ее отстаивать как самую реальную! :playboy:

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lumen » 18 авг 2020, 15:58

110567 - Украина-реалии New
110568 - Украина-реалии New
110569 - Украина-реалии New
110570 - Украина-реалии New
110571 - Украина-реалии New
110572 - Украина-реалии New
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 18 авг 2020, 17:59

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 00:52

:fp:
Ну, а що ще міг сказати засновник "Поющих трусів"?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 19 авг 2020, 01:01

:schead:
Скандал навколо затримання в Білорусі і наступної видачі Росії 33 осіб, які виявилися найманцями російської приватної військової компанії "Вагнера", продовжується.
З проханням прокоментувати цю інформацію Укрінформ звернувся до керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова.

- У ЗМІ та соціальних мережах було розповсюджено версію про нібито спецоперацію СБУ, в результаті якої велика група російських бойовиків, які працювали на приватну російську компанію «Вагнер», опинились на території Білорусі, де їх і затримали білоруські силовики. Чи має це якийсь стосунок до дійсності?

- Достатня кількість фактів свідчить про те, що це спецоперація російських спецслужб. По-перше, десятки людей із досвідом бойових дій в гібридних конфліктах у різних країнах, у тому числі на Донбасі, з’явились у столиці Білорусі прямо напередодні доленосних президентських виборів.

По-друге, лише необізнана людина може повірити у казку, ніби цих «наївних» бойовиків могли обманом затягнути до Мінська.

Усі ці так звані «приватні» військові компанії працюють у прямому підпорядкуванні російських силових структур та ніколи не діють без їхнього дозволу чи координації. Навіть, якщо виконують «приватні» замовлення.

По-третє, дуже докладну фейкову версію про буцімто причетність СБУ до появи «вагрнерівців» у Мінську опублікували російські спецслужби у російському виданні «Комсомольская правда» 6 серпня. Тобто, вже через тиждень після затримання бойовиків білоруськими силовиками та публічних звинувачень на адресу Росії з боку білоруської влади у втручанні у внутрішні справи Білорусі та спроби вплинути на результати виборів.

По-четверте, паралельно цю версію стали підтримувати в українському публічному просторі деякі політологи та соціальні мережі, які можна впевнено називати проросійськими.

- Ви вважаєте, що переведення відповідальності на Україну відбулось у відповідь на різку реакцію білоруського президента Лукашенка?

- Зазвичай подібні операції готують ретельно і завчасно, детально опрацьовують легенду прикриття. Тому найбільш імовірно, що російська сторона готувала фейкову версію про нібито причетність СБУ завчасно.

- А яка була головна мета появи десятків бойовиків у Мінську напередодні виборів? Готувати провокації під час масових акції протесту?

- Тут було відразу кілька завдань. Перше: психологічний тиск на білоруську владу. Спровокувати на більш жорсткі дії проти протестантів. Друге: покласти відповідальність на Україну та погіршити українсько-білоруські відносини. Третє: змусити опиратися на російську підтримку. Приблизно так само було і з колишнім українським президентом Януковичем.

- Чому сьогодні цю тему почали обговорювати в українських ЗМІ та соціальних мережах?

- Думаю, тут є дві складових. З одного боку, цю тему підтримують російські агенти інформаційного впливу в Україні, закріплюючи вигідну Росії версію подій. Їм потрібно переконати не лише міжнародне співтовариство, а й українське суспільство.

З другого боку, напередодні виборів українські політичні сили чи корупційно-бізнесові клани вирішили використати ситуацію задля критики влади і запускають на базі російського фейку свої додаткові інформаційні хвилі.

Окрім того, режим тиші на Донбасі, про який домовлено в рамках Мінської переговорної групи, явно не подобається певним силам і в Україні, і в Росії. Тому - це ще один привід зірвати перемир’я та покласти відповідальність на українську владу.

https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... i-mou.html

Хто з них бреше? І навіщо? :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 19 авг 2020, 01:24

Warisdeath писал(а)::fp:
Ну, а що ще міг сказати засновник "Поющих трусів"?
Нет у вас всех уважения к ГЕРОЮ УКРАИНЫ!! ))))

Сцуко, сюр какой-то!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»