Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 24 июл 2020, 00:35

Svyatoslav Volkov

Спрашивают - а Сивоха он дурак или предатель?

Отвечаю - он дурак. Это ком теста, который понятия не имеет как устроена жизнь, смерть и война в целом. То что он предатель за денежные знаки это уже дополнительная опция, из-за которой зелёная колонна его и пригрела. Это похуй в целом, на его месте могла быть Лобода или любой иво бобул.

Этот обоссанец обещает дисциплинарные меры за открытие огня. Я вам докладываю, любому солдату похуй на меры, когда по нему стреляют он будет отбиваться. Генералы будут бубнить, комбаты отмазывать, солдат стрелять.

Всякие сивохи любят заключать от общего имени договора, за которые не несут ответственности. Потом, когда их предсказуемо наебут, они потребуют от вас продать квартиру, чтобы покрыть их долг перед наперсточником.

Как совместить реальность с воображением Сивохи? Очень просто. Каждый раз, когда "та сторона" будет нарушать сивохины договоренности, выписывать их автору сорок плетей, и из его личных средств покрывать ущерб.

Или отрубать по пальцу за каждый выход 120 с той стороны

Ну а хули ты так договорился некачественно?

По моим расчетам при таком соблюдении правил этой просроченной тушенки хватит недели на две.

Потом можно запускать новую сивоху.

Вы бы офигели, глядя как количество клоунов, готовых вот прямо сейчас управлять страной, уменьшается просто на ваших глазах. А стоимость вызова министра на корпоратив становится доступной даже небогатой сети ларьков во время финансового кризиса.
Изображение

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 июл 2020, 02:57

Sanek писал(а):
23 июл 2020, 23:42
В эти же ловушки некомпетентный президент тащит за собой и саму Украину, ее граждан и ее защитников.
Воно таке городить, що просто немає слів. Як тут обійтись без абсентної лексики? У мене не виходить.
Читаю на офіційній сторінці ОПи:
Володимир Зеленський: Угода про повне та всеосяжне припинення вогню на лінії розмежування на Донбасі очікує підписання всіма сторонами Нормандського формату

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що угода про повне та всеосяжне припинення вогню на лінії розмежування на Донбасі з 27 липня має бути підписана лідерами країн «Нормандської четвірки», що підвищить її статус та збільшить шанси на дотримання досягнутих домовленостей.

«У нас дійсно багато професіоналів, які перебувають у постійних перемовинах у форматі засідання ТКГ (Тристоронньої контактної групи. – Ред.) і які домовилися про дуже серйозний крок для всієї нашої країни – стале припинення вогню. Цей документ зараз очікує підписання всіх сторін Нормандської групи. Вірю в те, що всі сторони – Україна, Франція, Німеччина та РФ – підпишуть, і з 27 числа, вірю, що може настати мить, коли буде стале припинення вогню», – сказав Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ біля КПВВ «Станиця Луганська» в межах робочої поїздки на Донбас.

Президент зазначив, що угода буде підписана лідерами країн «Нормандської четвірки», що підвищує статус цих домовленостей.

Глава держави подякував представникам України у Тристоронній контактній групі, а також керівнику Офісу Президента Андрію Єрмаку, віце-прем'єр-міністру – міністру з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексію Резнікову, міністру оборони Андрію Тарану та Головнокомандувачу Збройних сил України Руслану Хомчаку за зусилля у досягненні миру на Донбасі. Президент також подякував ОБСЄ за складну й важливу роботу в межах ТКГ.

Водночас Володимир Зеленський наголосив, що досягнуті домовленості не позбавляють українських військових можливості для самозахисту.

Зі свого боку міністр оборони України Андрій Таран додав, що стаття 51 Статуту ООН дає право захищатися. Водночас він наголосив, що Україна має політичну волю до сталого припинення вогню, та висловив сподівання, що інша сторона також зможе це продемонструвати.

Президент зазначив, що Україна виконує свою частину Мінських домовленостей, і весь світ це бачить. Інша сторона також має продемонструвати готовність їх виконувати.

Щодо деталей досягнутих домовленостей про стале припинення вогню на лінії розмежування на Донбасі, то, за словами Президента, їх окремо напрацьовуватиме ТКГ в межах Мінського формату.

«Це узагальнена заява, детально по цій заяві ми повинні просто йти в Мінському форматі – така є домовленість. В Мінському форматі детально все повинно бути виписано: кожна людина, хто відповідає, коли, як передається ця інформація. Тобто, це буде окрема історія, вона дуже довга», – зауважив Глава держави.

«Ми хочемо розшифровки кожного пункту «Мінська». Тоді ми будемо бачити – ми в змозі виконати це, чи не в змозі, як ми це будемо робити, хто буде відповідальний», – додав він.
https://www.president.gov.ua/news/volod ... AHfzIVo_2w

Пам'ятаєте була така гумореска, якщо не помиляюсь, то Винокур її розповідав, так там було щось про те, що тут граємо, а тут перевертаємо, а тут жирна пляма, а тут рибу загортали? От чогось ці заяви нашого найвеличнішого нагадали мені цю гумореску.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 июл 2020, 03:35

А ще бісить те, що він поїхав у Станицю Луганську. Ні, не сама Станиця бісить і не те, що її відвідали наш найвпливовіший і президент Швейцарії. Це нормально. А бісять його вислови там. Те, що він поїхав саме на цей міст, а не в інші міста, і те, що він казав там.
Тут почитайте: https://www.president.gov.ua/news/mist- ... -mis-62413

Бісить те, що він не приїхав на ті КПВВ, які не випускають людей на підконтрольну територію. Чому він не поїхав на динирійські блок-пости? У линири випускають, а динири - ні. Чому б не приїхати у Мар'їнку, чи Оленівку, ладно в Оленівку йому не треба, це небезпечно, у Новотроїцьке, і не сказати, що от вони такі-сякі, тобто ті, що з ІНШОЇ СТОРОНИ, тримають наших людей в заручниках? Разом з президентом Швейцарії не приїхав туди? Щоб вона побачила, що КПВВ не працюють, що людей не випускають. Якщо чесно, у мене вже таке враження, що у них якісь домовленості з Пушиліним. Бо невипуск, повна заборона виїзду з динири, ніяк не додає плюсів Чепушилі, але він все одно не дає добро на відкриття блок-постів. І навіть коли відкривають і пропускають, то там такі труднощі, що просто жах. А ми мовчимо з цього приводу. Чому? Чому Україна не засуджує його дії? І сьогодні президент відвідував Донбас. Такий привід розповісти все те, що він розповідав у Станиці Луганській, яка і так працює, на тих пунктах, які не працюють. Але ж ні. Не він, ніхто з його оточення, ніхто в ТГК про це не згадують. Чому? :hm:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 июл 2020, 03:59

Глава громадської організації "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін заявив про підпал його будинку в Києві.
109217 - Украина-реалии New
Своєю чергою в Головному управлінні Держслужби України з НС у Києві повідомили, що в результаті пожежі, що сталася в приватному будинку за адресою, що збігається із зазначеною Шабуніним у своєму повідомленні, згоріло та розібрано 70 кв. м конструкцій даху.
109216 - Украина-реалии New
Президент України Володимир Зеленський прокоментував ситуацію з підпалом будинку активіста Віталія Шабуніна.
109218 - Украина-реалии New
109219 - Украина-реалии New
Хм. Дивно. А чого президент не замовив пісню у своїх товаришів з 95-го кварталу "Горіла хата, палала"? :rolleyes2:

П.С. Я не радію з того, що у Шабуніних горів будинок. Але подвійні стандарти вражають. У однієї людини (всі розуміють про кого мова) згорів будинок повністю. І кореша президента співають веселу на їх погляд пісеньку. А тут президент прям розхвилювався. Пісню нехай замовить. Це ж так було весело. Тим більше, що пісенька вже є. Треба лише її заспівати.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 июл 2020, 14:24

І знов про російського найманця. Хоча ми і без цього це знаємо, але зайвим не буде ще раз нагадати.
109222 - Украина-реалии New
Коли заходить мова про “політичну партію” Анатолія Шарія, чомусь одразу пригадується “говорящая голова” в ютубі. Зовсім недавно ми також довідалися про існування групи реальних, а не віртуальних прихильників цієї партії, які засвітилися в бійці на метро “Театральна”.
Останнім часом, вочевидь, він не лише отримав потужну медіа-підтримку медведчуківських телеканалів, але й чимало грошей.

Справжньою “вишенькою на торті” є інший клієнт провайдера Шарія — Life.ru. Для тих, хто трохи підзабув, Life — це російський пропагандистський ресурс, «бойовий підрозділ інформаційних спецоперацій», за визначенням Служби безпеки України. Ми починаємо цикл статей, у яких дослідимо зв'язки Шарія з Російською Федерацією.
https://texty.org.ua/articles/101512/sh ... 11bOO8PosI

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 июл 2020, 16:28

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 июл 2020, 17:09

"Війна за незалежність України триває. Сто років тому наші предки програли її через нездатність до об'єднання, через постійні взаємні претензії та чвари. Я не хочу, щоб в історії моє ім'я було серед тих, хто стояв осторонь у білих рукавичках, критикував і чекав, коли у владі саме по собі з'явиться щось красиве, добре, вічне. Я не був в одній партії з Порошенком, але зараз я очолив штаб, щоб показати всім, хто готовий до боротьби за Україну, – час об'єднуватися, все змінилося, ми зобов'язані зберегти країну."

"Якщо Зеленський ухвалить рішення наступати на Крим - я буду в перших лавах штурмового батальйону"
Сподіваюся, на штурм підуть і всі автори позовних заяв з ОПЗЖ, і всі диванні стратеги, які в деталях знають, як потрібно було воювати і в якому місці краще десантуватися.
, - Олександр Турчинов

Відверте інтерв'ю про політику, кризу і війну
https://censor.net.ua/ua/resonance/3209 ... batalyionu

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 июл 2020, 22:24

Екснардеп Давид Жванія виявляється дуже регулярно літає до Москви і назад через Мінськ. Після чого розповсюджує через інтернет «інформаційні качки», вочевидь, отримані, як завдання від Кремля.
Про це повідомляє «Україна молода», адже в розпорядженні нашої газети опинився список перельотів Жванії до Москви через Мінськ.

Вражає, що за короткий період (менше ніж за три роки - від червня 2017 року) він встиг «намотати» в обидва кінці аж 65 перельотів!
Остання інформація про польоти датована 11 березня 2020 року. Що цілком логічно, адже 12 березня в Україні був оголошений карантин через епідемію коронавірусу, тому міжнародні авіаперельоти були скасовані.
Не дивно, що днями Давід Жванія виступив із черговим "сенсаційним викриттям", суть яких зводиться до заяложеної до дірок платівки російської пропаганди про "державний переворот" 2014 року.
109231 - Украина-реалии New
109232 - Украина-реалии New
За версією Жванії, "заколотники", розуміючи, що, згідно Конституції 1996 року, у разі усунення від влади Януковича т.в.о президента стає прем'єр-міністр Азаров, зосередилися насамперед на відставці глави уряду. "Спічрайтери" Жванії, очевидно, не читали інтерв'ю самого Азарова, який заявив, що у відставку пішов добровільно, ніхто його не примушував і не погрожував.
На відміну від попереднього викривального "сеансу", коли Жванія, трохи збиваючись, читав текст з папірця, цього разу виглядало, що він зробив роботу над помилками, і, схоже, користався суфлером.

Ми вже писали, що Жванія, який не один раз міняв декларовані погляди, і 2010 року перейшов на бік Януковича, нещодавно став учасником шоу одіозного російського пропагандиста Соловйова.
Деркач, Жванія.... Хто стане наступною гарячою глоткою Москви?

Як повідомляла "УМ", кілька днів тому у партії "Європейська солідарність"
спростували фейк Жванії про "переворот у 2014 році" і нагадали, що той "настільки часто змінював політичну позицію, що цілком логічно виглядає завершення його кар’єри на службі у Кремля".
https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/148404/
109230 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 25 июл 2020, 02:47

«Приватбанк» заявляє в суді у США про відмивання Коломойським і Боголюбовим майже 800 мільйонів доларів

Перевіривши додаткові банківські документи, банк подав до суду у штаті Делавер 21 липня змінений позов проти Ігоря Коломойського й Геннадія Боголюбова. У ньому стверджується, що обидва відмили 660 мільйонів доларів через групу американських компаній Optima і ще 100 мільйонів доларів через інші американські компанії.

Банк вимагає від колишніх власників відшкодування на суму в сотні мільйонів доларів.

Свій первісний позов «Приватбанк» подав до суду в штаті Делавер у травні 2019 року, тоді звинувативши колишніх власників у відмиванні у США 623 мільйонів доларів. Справа далі перебуває в процесі розгляду.

У новому документі йдеться, зокрема, про те, що, як стверджує «Приватбанк», іще 86 мільйонів доларів понад суми первісного позову Коломойський і Боголювов відмили в період 2008–2010 років, вивівши ці кошти на два офшорні рахунки одного з підрозділів московського інвестиційного банку «Ренесанс-капітал».

Як стверджується в позові, обидва скупили активи у США на суми в сотні мільйонів доларів, зокрема нерухомість і сталеливарні компанії, завдяки фіктивним позикам, що їх видавав «Приватбанк» різноманітним компаніям, які контролювали самі ж олігархи. Далі, стверджує банк, ці кошти відмивалися у США через заплутану схему оборудок.

«Приватбанк» перебуває в осередді суперечок між Національним банком України і Коломойським, одним із найвпливовіших українських олігархів. Результат протистояння матиме значний вплив на відносини України з Заходом.
https://www.radiosvoboda.org/a/news-pri ... 45787.html

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 июл 2020, 03:30

Lumen писал(а):
23 июл 2020, 18:15
Синегубов считает, что спецоперация находится на завершающем этапе.
Хтось щось чув? Як там справи?
Вже третя доба пішла...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 26 июл 2020, 08:07

Наверное ушел дворами )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 27 июл 2020, 01:49

"Буде бігати, як загнаний вовк": у Авакова розповіли про долю "полтавського терориста"

Радник глави МВС Арсена Авакова Михайло Апостол вважає, що активна фаза операції щодо затримання "полтавського терориста" Романа Скрипника скоро закінчиться.

Про це він сказав в ефірі каналу "Україна 24".

"Вся інформація про цю людину є, всі родичі знайдені. Правоохоронні органи оточили все там, все контролюється тепловізорами, нікуди він не дінеться. Кожна ділянка поділена на квадрати, і кожен підрозділ має свій квадрат. Але зараз літо, зелень навколо в лісах - не так очищають ті ліси, як раніше. Сховатися в лісі в принципі просто. Але це (знайдення утікача - ред.) питання часу. Ну, скільки там - ще день, ще два...", - сказав Апостол.

На думку радника, Скрипник "вийде сам" або накладе на себе руки.

"Він вийде сам, він переосмислить, що нікуди не дінеться. Він буде, як загнаний вовк там бігати, ну, скільки він буде бігати. Або покінчить з життям... Більше того, чомусь складається враження, що якщо він викрадає машини, якщо була загроза життю, коли він витягнув чеку і, в принципі, через це все і почалося, - він якось розумів ті речі, на які йшов", - сказав радник.

Апостол допустив, що у "полтавського терориста" не все добре з психікою.

"І я думаю, якщо у нього з психікою, знаєте, сьогодні ми з весни раптово перейшли на літо - ускладнення у таких людей. У принципі, може і покінчити життя самогубством. Швидше за все, якщо він так боїться потрапити до в'язниці, а причина для цього була, то він може покінчити життя самогубством: втопитися, повіситися...", - сказав Апостол.
https://ukraina24.segodnya.ua/ua/obshes ... terrorista

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Sanek » 27 июл 2020, 01:54

Warisdeath писал(а):
27 июл 2020, 01:49
Але зараз літо, зелень навколо в лісах - не так очищають ті ліси, як раніше. Сховатися в лісі в принципі просто. Але це (знайдення утікача - ред.) питання часу. Ну, скільки там - ще день, ще два...
Они там что, ремейк снимают? :biggrin: Сюжет очень напоминает... :wink:
109323 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 июл 2020, 00:51

:schead:
Українська сторона хоче, аби російські військові офіцери повернулися до складу Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).
Про це повідомив у коментарі hromadske віцепрем'єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков

«Ми маємо надію, що буде відновлена робота СЦКК і російські офіцери, військові повернуться до його складу, тому що це, виходячи з досвіду інших військових конфліктів, механізм, що працює», — розповів міністр.

На його думку, це дозволить рухатися у напрямку досягнення постійного режиму тиші та деескалації. Резніков також зазначив, що російська сторона не відмовляється від такої участі, але висуває свої вимоги.

«Це наше очікування, тому що про це мова йшла і в Парижі, коли була зустріч лідерів, і російська сторона, скажемо так, в особі їхнього президента, категорично не відмовляється від такої участі. Просто вони висувають свої певні умови для цього. Ми ці умови обговорюємо. Але мені здається, є дипломатичний шлях, який дозволяє працювати офіцерам російської армії у складі цієї СЦКК», — сказав Резніков

Нагадаємо, ще у вересні 2019 року українська сторона повідомляла, що на переговорах у Мінську запропонувала представникам Росії повернутися до Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Представники Росії вийшли зі складу СЦКК у грудні 2017 року. У Росії заявили, що їхні представники СЦКК нібито «стикалися з серйозними труднощами через позицію української влади».
https://hromadske.ua/posts/ukrayina-hoc ... i-reznikov

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 28 июл 2020, 09:48

109401 - Украина-реалии New

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 28 июл 2020, 09:50

Викладу одним постом :wink:
109402 - Украина-реалии New
109403 - Украина-реалии New
109404 - Украина-реалии New
109405 - Украина-реалии New

Рост76
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Рост76 » 28 июл 2020, 16:01

109451 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 июл 2020, 16:58

Це якби при владі були справжні українці, а так, це лише підказка, як має бути.
Але так не буде

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 июл 2020, 15:10

Перший президент України Леонід Кравчук очолив українську делегацію Тристоронньої контактної групи замість Леоніда Кучми.

"Звісно, я думав про це, але коли я усвідомив уже так безпосередньо, що відбувається там, на Донбасі, коли там наші молоді хлопці й дівчата вмирають, захищаючи нашу землю, проливаючи кров, захищаючи суверенітет України, я при всьому тому, що у своєму житті бачив, і можна було б відпочивати, але час для відпочинку не настав. Я ухвалив рішення, якщо я зможу, а я хочу цього, щось зробити, щоб прискорити мир на Донбасі, я це робитиму до останнього подиху", - сказав він у відеокоментарі.
https://censor.net.ua/ua/n3211008

Може хто забув, то нагадую:
109521 - Украина-реалии New

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 июл 2020, 17:25

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»