Оно вам надо? Еще на ватные недовольства внимание обращать!...
Нам з ними жити. Вони нікуди не дінуться. Про їх існування більша частина громадян і гадки не мала до 2014 року. Ми не знали, що вони з нами поряд, що їх багато і ми побачили як ними скористався ворог, скількі біди і крові вони принесли нам. Тому їх треба вивчати, треба знати як їх заганяти у стойло, щоб на майбутнє вони сиділи мовчки, ну ладно, не мовчки, нехай на своїх кухнях та своїх сторінках у соцмережах бухтять, але щоб ніякі путіни-коломойські с зеленськими-медведчуки з бойками-гордони з шаріями ними не змогли скористатися.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
dnepr7, Especially for you.
Про "злив" п'ятого президента і про звернення (на дипломатичній мові це попередження) до шостого президента з цього приводу.
Колишній Генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен вважає, що звинувачення, які були висунуті п‘ятому президенту України Петру Порошенку, мають ознаки вибіркового правосуддя та політичного переслідування.
Про це він пише на своїй сторінці в твіттері.
."Ніхто не може бути вище закону і справедливість має бути забезпечена. Але обвинувачення, які були висунуті Порошенку на цьому тижні, мають тривожний відтінок вибіркового правосуддя та політичної помсти. Це частина минулого Украіни, а не її майбутнього", - пише Расмуссен.
Як відомо, низка впливових світових політиків застерегла президента Зеленського від політичних переслідувань Петра Порошенка. Серед них колишній прем’єр-міністр Швеції Карл Більд, президент Європйської народної партії Дональд Туск, колишній спецпредставник Дерджепу США з питань України Курт Волкер, експосол Канади в Україні Роман Ващук, депутат Європарламенту Пятрас Ауштрявічюс.
Також була оприлюднена спеціальна заява, яку підписали Голова Делегації Європейського парламенту у зв’язках з Україною Парламентського комітету асоціації між Україною та Європейським Союзом Вітольд Ващиковський, Голова Делегації Європейського парламенту у Парламентській асамблеї ЄВРОНЕСТ Андрюс Кубілюс та Віцеголова Делегації Європейського парламенту у зв’язках з Україною Парламентського комітету асоціації між Україною та Європейським Союзом Траян Басеску. У заяві зазначено, що нинішня влада в Україні має дотримуватись принципів верховенства права та європейських цінностей, а справа Порошенка буде під пильним наглядом Європейського парламенту.
П.С. І ще. Не треба дивитись на "Екс-" чи колишній. Ці люди мають влив і без тієї посади, до якої приставляються "екс" і "колишній". У цивілізованому світі дипломатії їх вустами доносять меседжи від тих, хто займає зараз ці посади.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
dnepr7, Especially for you.
Про "злив" п'ятого президента і про звернення (на дипломатичній мові це попередження) до шостого президента з цього приводу.
Нужно посадить Порошенко, Авакова, Ахметова, Коломойского, Фирташа, Левочкина, Пинчука, Турчинова, Парубия и ВСЕХ депутатов Верховной Рады прошлого созыва кто голосовал ЗА мовный закон - на 15 лет. А еще лучше - расстрелять по решению суда. Давно пора отменить мараторий на смертную казнь введенный в 1997.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Мы будем жить 1000 лет и дождемся пока умрет последний бандеровец. А после этого со спокойной душой и чистой совестью - улетим в открытый космос так как в этом мире больше нечего ловить.
Ви впевнені, що каток репресій омине Вас особисто і Ваших рідних? Ню-ню, не заважаю Вашій впевненості.
От тільки, на жаль, не вийде перевірити. Бо, якщо б історія била лише по тих, хто бажає її згвалтувати, то можна було б дивитись це кіно. Але історія - дама капризна, і вона не вибирає, а б'є по кожному. І по тим, хто бажав її осквернити, заплямувати, і по тим, хто оказував супротив. Вона наказує і карає всіх.
Так що, збирайте речі і їдьте на московію. Там взагалі заборона на все українське, не тільки на мову.
dnepr7 писал(а):
Мы будем жить 1000 лет и дождемся пока умрет последний бандеровец. А после этого со спокойной душой и чистой совестью - улетим в открытый космос так как в этом мире больше нечего ловить.
Здается, наш ватный друже, ты уже давно в космосе ))))))))) Водка или вещества??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Це так. Але ж настають кризові дні, коли їх достають, як нафталін, звідти деякі діячі і їх пустими головами, їх брудними руками б'ють під дих нашій державі. І поки держава оговтується від цих діянь, втрачається багато часу, руйнується державництво і ллється кров. Тому треба зробити так, щоб вся ця ватна когорта перетворилася у непотріб і мотлох, яким немає ніякого сенсу користуватися.
Це завдання до державників. Ми йшли до цього, але не встигли. Вони дуже вдало скористувалися ватою. Вата зробила своє і знову її відпривили у стойло. І зараз ми всі бачимо, як позадирали голови ті, кому ця вата потрібна для своїх брудних справ, і вже ніхто не шифрується, не ховається.
Спочатку були Крим і Донбас. Там ватні мізки допомогли тому, що сталося. Тепер вся Україна.
Боротьба триває...
Нам з ними жити. Вони нікуди не дінуться. Про їх існування більша частина громадян і гадки не мала до 2014 року. Ми не знали, що вони з нами поряд, що їх багато і ми побачили як ними скористався ворог, скількі біди і крові вони принесли нам. Тому їх треба вивчати, треба знати як їх заганяти у стойло, щоб на майбутнє вони сиділи мовчки, ну ладно, не мовчки, нехай на своїх кухнях та своїх сторінках у соцмережах бухтять, але щоб ніякі путіни-коломойські с зеленськими-медведчуки з бойками-гордони з шаріями ними не змогли скористатися.
С моей точки зрения Вы глубоко не правы. Что значит - Вы раньше про нас ничего не знали? А кто выбрал Януковича президентом? Того самого Януковича чей преступный режим Вы свергли Майданом в 2014 году - банду геть? Вы не можете нас изучать - потому что Вы как только нас видите у Вас мозг отключается ибо кровь кипит в венах от ненависти. И мы будем сами решать кто будет нами пользоваться - а кому - зась.
Что значит - Вы раньше про нас ничего не знали? А кто выбрал Януковича президентом?
Термін "вата" і його значення з'явився у 2014 році з приходом "русского мира" та "русской весны". І він повністю тоді ототожнювався тільки з любов'ю до роісі. Потім, щоб здвинути акценти, кремлівська машина десь у 15-16-му вводять термін "вишивата", для того щоб не пов'язували ватників з московією, а нібито і тут, серед вас, українців, вони є. Але і у цьому московитам не повезло, тому що ніхто не став розділяти їх, тому, що з введенням слогана "вишивата", стало зрозуміло, що ватник - це просто дурепа без мізків, повністю керований телебаченням/і-нетом індивід суспільства, яким легко маніпулювати для досягнення БРУДНИХ і ЗЛОЧИННИХ цілей. Тобто, кажучи по вашому, по совєтсько-комуністично-марксистьско-ленінські, вата - це засоби виробництва. Якщо Вам подобається бути засобом виробництва, то будьте. Але не забувайте, що еволюція і прогрес в своєму русі дуже багато засобів виробництва відправили у музеї та на задвірки історії, як непотрібний і незручний інструмент.
Північноатлантичний Альянс визнав Україну партнером із розширеними можливостями, чого тривалий час намагалася досягти українська дипломатія.
Повідомлення про подію оприлюднене на сайті Північноатлантичного Альянсу.
«У п’ятницю (12 червня 2020 року), Північноатлантичний Альянс визнав Україну як партнера з розширеними можливостями (Enhanced Opportunities Partner). Цей статус є частиною Ініціативи НАТО у взаємосумісності з партнерами, яка має на меті продовження та поглиблення співпраці між Альянсом і партнерами, які зробили суттєвий внесок у операції та місії під егідою НАТО», - йдеться у повідомленні.
Документ нагадує, що як партнер НАТО, Україна надала війська для операцій Альянсу, включаючи місії в Афганістані та Косово, а також для Сил реагування НАТО та для участі у навчаннях НАТО. Союзники, як зазначається, високо цінують цей суттєвий внесок, який є демонстрацією відданості України цілям Євроатлантичної безпеки.
Як партнер із розширеними можливостями, Україна зможе скористатися індивідуальними можливостями. Це включає розвинутий доступ до програм взаємосумісності та до навчань, ширший обмін інформацією.
«Це рішення визнає потужний внесок України у місії НАТО, та демонструє, що Альянс продовжує власні зобов’язання у власному партнерстві попри пандемію COVID-19», - зауважила з цього приводу речник НАТО Оана Лунгеску.
Як йдеться у повідомленні, Україна нині є однією з шести партнерів з розширеними можливостями, поряд із Австралією, Фінляндією, Грузією, Йорданією та Швецією. Кожен з цих партнерів має індивідуальні стосунки з НАТО, які основані на сферах спільного інтересу.
Як наголошується у повідомленні, статус України як партнера з розширеними можливостями не є передумовою для будь-якого рішення щодо членства в НАТО. Союзники по НАТО продовжують заохочувати та підтримувати Україну у її реформах, включаючи реформи у секторах безпеки й оборони, зокрема, у таких сферах як цивільний контроль та демократичний нагляд, а також у боротьбі проти корупції.
Як повідомлялося, НАТО запустило Програму розширених можливостей у 2014 році та долучило до неї п'ять країн: Швецію, Фінляндію, Австралію, Грузію та Йорданію. Програма покликана допомогти учасникам збільшити оперативну сумісність своїх військ з силами НАТО.
“І до останньої хвилини існував ризик, що процедура буде порушена. Але рішення є. І тому головне досягнення таке: Україна разом з друзями показала, що здатна перетворювати «Ні» на «Так» і забезпечувати в НАТО консенсус з найскладніших питань”- міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
потому что Вы как только нас видите у Вас мозг отключается ибо кровь кипит в венах от ненависти.
Уті-путі, та то забагато честі для вас. Бо ненавість, це ж почуття. Її теж треба заслужити. А які почуття викликає пустота, яка наповнюється ворогом? Тільки зневагу. Ненавість то до ворога. А як можна ненавидіти матеріал? Ніяк.
Пригадались українські прислів'я:
"Розумний мовчить, як дурак кричить" "Поки розумний думає, то дурень уже робить."
НАБУ та САП 12 червня 2020 року в порядку ст. 208 КПК України «на гарячому» затримали групу осіб, які намагалися передати неправомірну вигоду у розмірі 5 млн дол. США керівництву антикорупційних органів. Гроші призначалися на закриття кримінального провадження за підозрою ексміністра екології, яке восени 2019 року Генеральна прокуратура передала до Національного бюро за підслідністю. Про це повідомили Артем Ситник та Назар Холодницький 13 червня 2020 року під час брифінгу для ЗМІ.
Народний депутат України з фракції "Слуга народу" Гео Лерос заявив про те, що затриманий під час спроби дати хабар очільнику НАБУ Ситнику Ільяшенко є людиною голови президентського офісу Андрія Єрмака.