Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 10 май 2020, 00:55

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 10 май 2020, 00:58

Lumen писал(а):
09 май 2020, 23:09
Насколько я помню, 9-го кое-кто обещал окончательно определиться со своим отношением к Зеленскому и написать расширенный пост в этой теме. Уж полночь близится, а близости все нет! (с) :biggrin:
Я окончательно определился со своим отношением к Зеленскому. Я больше не его поклонник. Прошла любовь, завяли помидоры, сандали жмут и нам не по пути.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 10 май 2020, 01:07

dnepr7, А можна поцікавитись, що саме викликало у Вас таку реакцію? Що він зробив, чи, навпаки, не зробив, що Ви тепер так кажете? Тобто трохи розширити можете?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 10 май 2020, 01:33

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 10 май 2020, 01:47

:good2: Це сама найкраща демонстрація прихильника Зеленського. Кращої я ще не бачив!!! Маю на увазі, що не бачив ні у житті, а не бачив з екрану. Тобто так, щоб можна було побачити всім!!! Це найкраще, що зробив Женя за всі роки своєї роботи. Супер :good:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 10 май 2020, 12:44

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Александр Сергеевич Перижняк » 10 май 2020, 13:51

но до этого Романенко за него неистово "топил".)))) с надеждой на место возле ...но ...однообразны наши блоггеры .
без восторга воспринимаю происходящее . медицина в печальном состоянии .год прошел и все стало ясно.

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Александр Сергеевич Перижняк » 10 май 2020, 13:53

dnepr7 кривляка Лэся ясна па-а-а-анят--на-а-а..она из блондинки перекрасилась уже надо же..

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 10 май 2020, 15:58

Ох і мудозвон цей Юрій Романенко. Завжди невдоволена особа. Дивно, що керівник інституту майбутнього увіровав рік тому, що артист гумористичного жанру може модернізувати країну. На що сподівався Юрій і чому він був у цьому впевнений? Це велике і важливе питання. І всього лише за один рік цей же самий Юрій, який так гаряче топив за цю людину, перетворився на наших очах у завзятого критикана цієї ж самої людини. Саме критикана, бо він у своєму незадоволенні паном президентом не пропонує нічого, щоб на думку Юрія він мав би робити.

Лєся. Лєся у своєму амплуа. СРСР, червона армія, нацисти, оунівці… Лєся - кремлівський рупор на теренах українського інтернету. Вона стійко стоїть на своїх позиціях і відверто відстоює інтереси рахи.

Що об’єднує цих двох блогерів? Рік тому вони вели до влади Зеленського з його слугами під гаслами: «Аби не Порошенко». Через всього лише один рік ці люди вступили у кампанію по звалюванню Зеленського і його слуг. Гаслом вони обрали слоган: «Він перетворився у Порошенко». То ж кого хочуть бачити ці люди на чолі нашої держави?

Для нормального громадянина України головне, щоб Зеленський зі своїми слугами не перетворились на медвєдчуків-рабіновичей-бойок-шуфрічей і іншу проросійську наволоч. А для цих блогерів виходить, що їм було б бажано, щоб Зеленський йшов цим шляхом. Якщо це не так? То тоді як? Що вони хочуть? Бо у нас є лише два шляхи: «Геть від московії» і «З’єднатися з московією». Прослухавши ці два відео, висновок один: ці люди йдуть у сторону москви. Юра, правда, дуже майстерно це нівелює, а Лєся ніколи цього не приховувала.

Тому хочеться сказати цим двом мудозвонам, що у України немає іншого шляху, окрім того, який видриває її від кремля. Який би супротив їй не створювали отакі посіпаки. Навіть, якщо і прийдуть до влади мєдведчуки і їм подібні, вони все одно стануть на шлях далі від московії. Це зумовлено, історично закладено, суспільство не дозволить. До речі, перевірено Януковичем.

П.С. І да, коментувати гасло «Він перетворився у Порошенко» це не те, що смішно, а, взагалі немає сенсу. Це все одно, що порівнювати глибу з камінцем. Але у цьому гаслі наголос і увагу треба приділяти не прізвищу, як такому, а тому, що за цим прізвищем стоїть. Тобто курс України.

Думай - Те

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

ab16
Сержант
Сержант

Президент Зеленский

Где ab16 » 10 май 2020, 16:22

(Francos, Karl Emil, 1848–1904), немецкий писатель и публицист

Каждая страна имеет таких евреев, каких заслуживает.

«Ключ к новой истории евреев» («Neue Freie Presse»,31 марта 1875)

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 10 май 2020, 16:56

Пока же евреи имеют страну ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 10 май 2020, 17:07

:rolleyes2:
Цікаво тут все розписано :hm:

Свирид Петрович Зеленский в очередной раз спалился. На это раз – по-крупному. Вся эта многомесячная песенка про изможденного президента, который не ест не спит, а только отправляет борты в Китай за масками и тестами, а потом их встречает, оказалась – песенкой про палево. Одной большой потемкинской деревней, которую показывали добрым украинским избирателям.
https://streebogblog.wordpress.com/2020 ... 0%b0-2020/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

ab16
Сержант
Сержант

Президент Зеленский

Где ab16 » 10 май 2020, 17:43

Заслужили значит)

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 10 май 2020, 19:44

Warisdeath писал(а):
10 май 2020, 15:58
Лєся у своєму амплуа.
Показала десяток поющих у памятника в Киеве, причем очень быстро, но сопроводила текстом о массовом праздновании :music:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 10 май 2020, 21:47

Warisdeath писал(а):
10 май 2020, 01:07
dnepr7, А можна поцікавитись, що саме викликало у Вас таку реакцію? Що він зробив, чи, навпаки, не зробив, що Ви тепер так кажете? Тобто трохи розширити можете?
Вопрос об внесении изменений в закон о языке не решен русский язык не получил бонусов квоты на радио и тв остались. Празднование 9 Мая в Украине прошло в лучших порохоботских традициях. Весна пришла - никого не посадили. Пойду посмотрю Парад Победы 2020 в Минске.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 11 май 2020, 00:52

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
10 май 2020, 13:53
dnepr7 кривляка Лэся ясна па-а-а-анят--на-а-а..она из блондинки перекрасилась уже надо же..
Она не кривляка - это она пытается эмитировать московский акцент посмотрев Дом-2 "Мы из Мааасквы". И из блондинки она уже давно перекрасилась.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 11 май 2020, 01:38

dnepr7, Дякую. Приблизно так я і думав.
У Вас буде можливість все виправити. Оберіть на слідуючих виборах Мєдвєдчука, або Бойка, або хто там від них буде, і гарантовано буде Вам і рускій язик, і рускиє пєсні на радіо, а 9 травня - так то, взагалі, у всіх совкових традиціях пройде. А посадки які почнуться, ой, не будете встигати запам'ятовувати, причому без суда і слідтсва, все як Ви бажаєте. Так що не впадайте у відчай. Ці хлопці будуть ще довго...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 11 май 2020, 01:47

Warisdeath писал(а):
11 май 2020, 01:38
У Вас буде можливість все виправити.
Уже нет... поезд глобально давно тю-тю на Воркутю... :wink:
Хотя из-за зеленых идиотов какие-то локальные реинкарнации вполне возможны...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 11 май 2020, 01:52

Sanek писал(а):
11 май 2020, 01:47
Уже нет...
Я би не був таким впевненим, бо якраз завдяки цих
Sanek писал(а):
11 май 2020, 01:47
зеленых идиотов
все можливо. Але, як я і казав вище, що це тільки втрата часу, і все. Не вийде у них нічого.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 11 май 2020, 01:54

Голова парламенту Грузії Арчіл Талаквадзе вважає незрозумілим рішення про призначення колишнього президента Міхеіла Саакашвілі на посаду глави Виконавчого комітету реформ при президенті України, яке "кидає тінь" на двосторонню політичну співпрацю.

"Це рішення було дуже незрозумілим і це кадрове рішення, безперечно, кидає тінь на політичну співпрацю між нашими країнами", - заявив Талаквадзе в суботу ввечері в ефірі грузинського телеканалу.

За його словами, грузинська сторона звернулася до української Ради, яка потім зняла з порядку денного питання про призначення Саакашвілі на пост віцепрем'єра, однак після цього президент України призначив його керівником консультативної ради.

"І ми чули коментар, що уряд України саме вирішує, куди призначати своїх громадян", - сказав він, водночас зазначив, що, "з іншого боку, коли цей громадянин іншої країни щодня втручається у внутрішню політику Грузії, планує дестабілізацію і зайнятий деструкцією, цікаво, яка позиція буде в української сторони у такому разі".

Голова грузинського парламенту вважає, що в наступні місяці "українське суспільство побачить, кого призначили насправді в особі Саакашвілі".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»