Президент Володимир Зеленський не збирається реагувати на скандал з оприлюдненням відеозаписів, на яких брат глави Офісу Президента Денис Єрмак обговорює призначення на державні посади.
Про це заявила в коментарі "Главкому" речниця глави держави Юлія Мендель.
"Ви хочете, щоб президент реагував на кожен пост у фейсбуці?" - відповіла вона на запитання журналіста "Главкому" про те, чи слід очікувати реакції на скандальне відео від глави держави.
У відповідь на уточнювальні питання "Главкому" Мендель тричі повторила: "Президент що, має реагувати на кожен пост у фейсбуці?", і сказала: "Я вас почула" і поклала слухавку. https://glavcom.ua/ru/news/ermak-skanda ... 69646.html
Тупішого прес-секретаря у нас ще не було. А тут і тупість, і хамство, і абсолютна відсутність уявлення про посаду, яку займає.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Зелебобы объединились с порошенковцами в парламенте ;) Наш камрад Днепр должен застрелится
Походу застрелиться должен настоящий истинный порохобот! Ибо это не вкладывается в установившуюся каждодневную привычку обделывать зеленых.
-Что делать шеф? Что делать?
-Переключаться на Юлю))))))
Профайлер2016, вы опять видите совсем не то, что есть на самом деле
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Ні. Ще відкрит. Закон ще піду у комітет. Проголосаване тільки 1-ше читання. Ніхто не знає, що і як захочуть дописати у комітетах, які і скільки правок внести. Потім нове читання у Парламенті і нове голосування. А після цього, якщо з другого разу проголосують, закон піде на підпис. Спочатку до голови ВР, потім до президента. Все це потребує часу. І скільки часу пройде до реального підписання, нікому не відомо. Вчора, як то кажуть, крига зрушила і не у бік ІВК. І МВФ бачить, що все йде так, як треба, а ІВК побачив, що Зе може йти у протилежному напрямку.
Так що, ще нічого такого доленосного не сталося, але ознаки вимальовуються. Кульмінація вистави ще попереду, а зараз сюжет вже закручується у іншу фазу.
І ще хочу сказати, як би цинічно це не звучало, але якби не епідемія, то ще б довго вовтузились і з законом про землю, і з законом про банки. Бо епідемія вже є, а грошей немає. А вони дуже і дуже потрібні, і прямо зараз.
І учора ми всі бачили як у масках були зброшені маски!
Камрады давно говорили, что он просто идиот и не способен на преобразования, о которых вы все мечтали. Еще до выборов говорили. А зелефанаты все не верили И кто теперь сам себе Злой Буратино?
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
А почему Злой? И кто способен? Тот с кем он конкурировал? Вряд ли, потому что он себя уже показал(((
П.С. Теперь я точно знаю, что в нашей стране такового (способного!) НЕТ и в ближайшем и даже далеком будущем даже не ожидается!(((
з портновим, з ленкою бондаренко, азіровим та іншим "правітєльством в ізгнаніі", з дубінським та групою ІВК....
Камрады давно говорили, что он просто идиот и не способен на преобразования, о которых вы все мечтали.
Смотрите мой друг - а настоящие Порохоботы ( я даже в честь их возвеличивания написал их сущность с большой буквы!)поверили в него! Это ли не подтверждение? Ну только не говорите мне, что я опять все не так понял)))))) Президент Зеленский (Пост Warisdeath #120122)
з портновим, з ленкою бондаренко, азіровим та іншим "правітєльством в ізгнаніі", з дубінським та групою ІВК....
И снова примитивизм "дурак - сам дурак". Когда им говоришь, что они работают по командам своего шефа, они в ответ отвечают: " А вам дали команду "фас". Блин! Но нельзя же так палиться!!! Вы что-нибудь повеселее можете написать? Ну типа - это во славу "УКРАИНЫ"!!! Во славу "Украины" мы вчера писали одно, а сегодня другое!
П.С. Украина в кавычках - это олицетворение известного изречения: "Государство - это Я!" ("Сивий Гетьмане" - Сонце!)