Антиколомойский закон нужно принимать. И не важно с МВФ или без него. Там собственно вся суть почему МВФ настаивает - дело в том, что именно через ПриватБанк воровали деньги которые МВФ выделял нам как кредиты - вывели на офшоры по липовым договорам, А все движения по доллару США по всему миру для МВФ и любых других госструктур из США это открытый лист - все транзакции видны как на ладони. Нацилнализация ПриватБанка - это затыкание дыры через которую утекали деньги.
А вообще я к ПриватБанку, группе Приват, Корбану, Коломойскому отношусь - негативно. Воры, жулики, аферисты, проходимцы, рейдеры.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Суть не в наявності боргу, а суть на що він був витрачен.
Ребята вы запутались в собственной философии. Вот смотрите, простой пример: одним из условий МВФ Украине для выдачи очередного транша является принятие закона о рынке земли. Т.е., чтобы залезть в долг, мы должны принять по сути не выгодный для себя закон. И это по-Вашему ХОРОШО? А не вы ли тут недавно голосили в три-четыре горла "МАМА дорогая страну распродают!!!", когда вставал вопрос о принятии этого закона партией Зеленского? Мне кажется, что для понятия каких-то "философских процессов" творящихся в т.н. экономике Украины - многим нужно выпить для начала пару бутылок вискаря, навести порядок в собственных мозгах, а потом уж только выносить свои мысли в публичную плоскость!
Вам здається. Ніколи Юра Бутусов не підтримував ПП. Ніколи. Якщо він і спростував наклепи про алкоголізм (до речі нещодавно тут викладали), то це, просто, щоб бути справедливим, не більше, не менше. А так взагалі, він накидував дуже і дуже. Просто у нього непоганий стиль викладання і він вміє накидувати дуже тонко, та вишукано. А в часи передвиборчої кампанії всі його погляди буди направлені на Зеленського. Все це дуже чітко відстежується.
А я, наприклад, коли посилаюсь на нього, то це для мене, як, знаєте, коли "навіть і цей теж так думає"!
А, взагалі, на моє дуже особисте почуття є думка, що Бутусов тісно пов'язаний з Аваковим. Я не стверджую ні в якому разі, але є в мене таке відчуття і воно мене не покидає.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
одним из условий МВФ Украине для выдачи очередного транша является принятие закона о рынке земли.
Ні. Це так Зекоманда подавала суспільству причини невидачі траншу та турбошвідкість прийняття закону про землю. Про це МВФ кажуть, і вони про це більше двадцяти років кажуть, але це не є каменем спотикання. Основною вимогою було закон по банку. А прийняття зокона про землю вимогою не було ніколи.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
А прийняття зокона про землю вимогою не було ніколи.
Да? Этот вопрос неоднократно вставал и ранее, когда Зеленский еще только начинал свой сериал снимать. И все время акцентировалось внимание представителями нашей власти, что это требование МВФ. А потом вопрос откладывался, а народу говорилось, что "добазарились" с МВФ и вопрос "не на часи"?))) Т.е. это такая "хитрая" штука, которой периодически парят мозги собственному народу для поднятия собственной значимости?
Т.е. это такая "хитрая" штука, которой периодически парят мозги собственному народу для поднятия собственной значимости?
Я ж про це і кажу. Тільки такого трешака, як зараз ніхто не робив. Трохи попіаряться, кредит отрумують, і питання землі у сторону до слідуючого траншу. І скориставшись попередніми маніпуляціями, зараз нам подали це питання як головне, щоб прикрити питання по банку і безпосередньо по ІВК.
До речі, з 2014 по 2019 при отриманні траншів з МВФ питання землі взагалі не піднімалось. Правда ж ми не чули нічого? А транши отримували.
Про це завжди казали регіонали та ЮВТ. Зараз це роблять їх молоді (і не зовсім) нові (і не зовсім) послідовники.
У меня две ссылки, а у вас одна и без прямой речи
А если серьезно, нам расскажут только то, что нужно рассказать. И преподнесут в требуемом свете. Всю правду мы, как не входящие в число "небожителей", все-равно не узнаем.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Я маю на увазі що у ЗМІ не мусолили на кожному повороті! Був один із пунктів для отримання, але ж не в саму першу чергу. Там було що виконувати до закону про землю. А тепер ті умови виконані, черга землі підійшла, але ж знов не на першому місці.
А перейдіть с цензора на те посилання, з якого вони взяли цю новину. Там ширше і скріни навіть є. І можна побачити, що це ще раз підтверджує, що ніхто не тиснув саме на виконання цієї умови.
Та ось я посилання винесу сюди: https://ukranews.com/publication/2053-m ... syrovanyya
Кілька нардепів від СН закликали ухвалити банківський законопроєкт: Це єдиний шанс отримати кредит від МВФ і уникнути дефолту
Нардепи від СН пропонують усіма способами уникнути дефолту, в тому числі, ухваливши законопроєкт про неповернення неплатоспроможних банків колишнім власникам. Це відкриє шлях до кредиту МВФ.
Про це на своїй сторінці в фейсбуці написав нардеп від СН Єгор Чернєв
Таке саме звернення розмістили на своїх сторінках у фейсбуці і кілька інших нардепів від СН, зокрема Микита Потураєв, Гео Лерос, Олександр Мариковський, Анна Бондар, Олександр Санченко, Віталий Безгін, Дмитро Гурін, Марина Бардіна, Єлизавета Ясько, Олена Шуляк, Ірина Борзова.
Народні депутати від "Слуги народу" Олександр Дубинський і Ольга Василевська-Смаглюк, а також член депутатської групи "За майбутнє" Ігор Палиця внесли в парламент альтернативи законопроекту №3260, який покликаний не допустити повернення націоналізованих банків колишнім власникам.
24 березня Кабінет Міністрів вніс проект закону №3260 "Про внесення змін до законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності". Прийняття даного документа необхідно для нової програми з МВФ.
25 березня з'явилися три альтернативних до нього законопроекту: Ігор Палиця зареєстрував свій варіант під №3260-1, Олександр Дубинський - під №3260-2, а Ольга Василевська-Смаглюк - під №3260-3.
Супровідна документація до альтернативних законопроектів поки відсутня.
Дата розгляду законопроектів профільним комітетом невідома.
П.С.
Одним словом: Коломойський зареєстрував законопроект, альтернативний «антіколомойскому»
25 березня з'явилися три альтернативних до нього законопроекту: Ігор Палиця зареєстрував свій варіант під №3260-1, Олександр Дубинський - під №3260-2, а Ольга Василевська-Смаглюк - під №3260-3
Нужен еще один