Профайлер2016, А нічого, що на сходняк зустріч олігархів так ненавистний Вами Порошенко не був запрошений? Виходить, що не олігарх. І не людина з цього кодла кола.
"Благодійний Фонд Порошенка" відгукнувся на звернення директора КП "Київська міська клінічна лікарня швидкої допомоги" Олександра Ткаченка та профінансував відновлення десяти апаратів штучної вентиляції легень, перші два апарати надійдуть в лікарню вже 19 березня. Про це повідомили працівники лікарні, передає РБК Україна
Також фонд додатково закупив комплекти реанімації, які найближчим часом відправлять в обласні центри
СУД США НАДІСЛАВ ПОВІСТКИ КОЛОМОЙСЬКОМУ І ДУБІНСЬКОМУ
"Відповідно до Гаагської конвенції про вручення за кордоном судових або позасудових документів у цивільних або комерційних справах 1965 року, Міністерство юстиції України отримало повістки американського суду для передачі їх народному депутату Олександру Дубінському, авторам програми "Гроші" на телеканалі "1+1" та кінцевому бенефіціару каналу Ігорю Коломойському "
Зазначається, що Міністерство юстиції має негайно вручити повістки адресатам, в іншому випадку суд винесе рішення проти них автоматично.
один з документів надано для ознайомлення громадськості
А ще зтверджують, що коли він виходив з кабінету президента, то сказав йому: "Будешь должен".
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
СУД США НАДІСЛАВ ПОВІСТКИ КОЛОМОЙСЬКОМУ І ДУБІНСЬКОМУ
Та и поделом им. Думаете я их защищать буду? Вы же знаете - я не "фанат" такого явления, как "олигархат". Я за то, чтобы их всех туда на СУД Божий вызвали)))
Профайлер2016, Ця лікарня знала до кого звертатися. Бо були впевнені, що допомога точно буде. І вчасно. І без піару. А таким, як Ви, цього зовсім знати не потрібно. Бо обгалити все. Пишайтеся патріотом Коломойським.
А що особисто зробив пан президент? Наче теж не бідна людина. Що купили люди з його оточення?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ця лікарня знала до кого звертатися. Бо були впевнені, що допомога точно буде. І вчасно. І без піару.
Думаете без пиара? Так он уже пошел - два поста от фанатов своего кумира только на нашем сайте уже запощено! Это не пиар?
К тому же - это реакция на обращение, а не сердечный отклик))) Не старайтесь!
Я час назад на ФБ читал, что он договорился с руководителем Международного Красного креста (кажется) о предоставлении этой организацией медицинской помощи.
Прогуляйтесь по городским форумам Харькова, Одессы, Днепра и т.д. Везде темы о Зеленском в топе не в 313, а в несколько тысяч!!! страниц. И все на 99% - негатив!!! Был бы годный Президент, такого бы вала не было
Да и закон бумеранга никто не отменял... додик получает обратно все то, чем он занимался всю свою жизнь... с процентами
Прогуляйтесь по городским форумам Харькова, Одессы, Днепра и т.д. Везде темы о Зеленском в топе не в 313, а в несколько тысяч!!! страниц. И все на 99% - негатив!!! Был бы годный Президент, такого бы вала не было
Вы повернули дискуссию не в ту плоскость. Речь перешла в персоналии. Я же должен свою честь отстаивать? Меня тут в "обгадивальщики" записали, просто на том основании, что я оппонирую обгадивальщикам(((
Вас записали (вполне справедливо) в "обгадивальщика" предыдущего преза, на чем вы зациклились и что мешает вам смотреть реально на нынешние вещи И что-то о теперешнем вы стыдливо молчите... а если и выдавите из себя критику, то по сравнению с ором в сторону бывшего - это тихий стеснительный писк... Понимаю, нравится он вам... А когда нравится нельзя быть объективным
Це було останнє, що я бачив у виконанні Вови Зеленського і Студії Квартал95. Я й до цього їх не дуже дивився, бо не сприймав їх гуморок, а після цієї ганебної вистави, та ще й перед русньою, ці хлопчики як гумористи, артисти, шоумени, просто для мене, як глядача, померли.
Але ж я й гадки не мав, що вони через 3 роки так увірвуться у моє особисте життя. Я не тільки за себе кажу, дуже багато людей було обурених цим. Це я просто згадав зараз те, як було мерзотно від їх такого перфомансу. А ще пам'ятаю ту кількість народу, яким ця шуточка сподобалась. А тож насправді виявилось, що його електорат. А ще пам'ятаю як Зеленський вибачався. Тобто, зробив вид, що вибачився. Ми ще тоді казали, що краще б він промовчав. Та ну промовчати, він же "вибачився" знову, чим зовсім відвернув від себе. Вже тоді вилізло його хамовите та неотесане нутро.