Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Профайлер2016 » 05 мар 2020, 15:49

Дурень думкою богатіє.

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Профайлер2016 » 05 мар 2020, 15:59

Lumen писал(а):
05 мар 2020, 13:46
Не только вы :rofl:
А он популярен. Кто бы что не говорил! Оказывается его смотрите не только Вы, но и на него оглядываются такие " состоявшиеся" политики, как Гончаренко. :yes: )))
П.С. Президенту конечно же не гоже бегать по залу за депутатами - не солидно, но и несомненно великому и правдивому политику Гончаренко не стоило бы обращать внимание на какого-то там "виртуального" политика Шария. :yes:

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 05 мар 2020, 20:33

Lis1980 писал(а):
05 мар 2020, 08:15
Еще одно выступление Гончаренко.
Выступление Гончаренко сильное. И Зеленский тут конкретно не прав - должен был пойти и дать этому Гончаренко кулаком в табло. А то тявкает как собака - и на кого - на лидера нации.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Профайлер2016 » 05 мар 2020, 21:33

dnepr7 писал(а):
05 мар 2020, 20:33
Выступление Гончаренко сильное.
Да он мастак "сильно" выступать ))) На любую тематику! :yahoo: Благо Ю-туб существует и всегда можно посмотреть, что и про что он говорил в разные отрезки времени по тому или иному поводу))) :pleasantry:

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 06 мар 2020, 11:50

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 06 мар 2020, 11:53

Профайлер2016 писал(а):
05 мар 2020, 15:59
А он популярен. Кто бы что не говорил! Оказывается его смотрите не только Вы, но и на него оглядываются такие " состоявшиеся" политики, как Гончаренко. :yes: )))
П.С. Президенту конечно же не гоже бегать по залу за депутатами - не солидно, но и несомненно великому и правдивому политику Гончаренко не стоило бы обращать внимание на какого-то там "виртуального" политика Шария. :yes:
Шария не смотрю только я один.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 06 мар 2020, 12:50

І я цього покидька не дивлюсь.
Та й не тільки його. А багато інших моральних потвор таких, як Шарій та й ще гірших. Їх на жаль забагато. Але ж треба признати, що їх би не було, якби у них не було прихильників.
Вічна боротьба світла і темряви ...
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Профайлер2016 » 06 мар 2020, 18:19

dnepr7 писал(а):
06 мар 2020, 11:53
Шария не смотрю только я один.
Браво))) Бис)))) Восторг))))) :rofl:
Warisdeath писал(а):
06 мар 2020, 12:50
Та й не тільки його. А багато інших моральних потвор таких, як Шарій та й ще гірших. Їх на жаль забагато. Але ж треба признати, що їх би не було, якби у них не було прихильників.
Изумительный текст! Воистину достоин аналов Мировой истории))) Я сохраню его в своем блокноте на ноуте))) :yes:

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Профайлер2016 » 06 мар 2020, 18:21

Warisdeath писал(а):
А Гончаренко смотрите? :empathy:

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 06 мар 2020, 20:25

Warisdeath писал(а):
Вот только свет и темнота - по отношению к межчеловеческим отношениям - это оценочные понятия. Для кого-то это свет - а для кого-то то же самое - это мрак.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 06 мар 2020, 21:03

:rofl: :rofl: :rofl: Рыночная экономика для лохов или совок навсегда!

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 06 мар 2020, 21:12

На мирні переговори з Росією у мене є рік, – Зеленський розповів, чого очікує від мінських угод

Президент України Володимир Зеленський не планує витрачати п'ять років свого президентства на переговори з Росією щодо реалізації мінських домовленостей. Він також сказав, що це постійно відволікає його від внутрішніх проблем.

https://24tv.ua/na_mirni_peregovori_z_r ... d_n1293677

А дальше что? В случае неудачи? :wink:
:rofl2: или :cray:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 07 мар 2020, 01:22

Президент України Володимир Зеленський побував на випробуваннях техніки "АвтоКрАЗ" у Кременчуці Полтавської області.
Про це повідомляє пресслужба глави держави.

"Главі держави продемонстрували випробування техніки на спеціальному полігоні і зразки продукції підприємства. Техніка пересувалася з перешкодами на суші й у воді, рухалася з великим нахилом і показала якість деталей, зокрема двигуна", - сказано в повідомленні.
Президент позитивно оцінив презентацію і можливості техніки.
"Ці випробування справді вражають", - сказав Зеленський.
https://president.gov.ua/news/prezident ... huci-60073
Зеленський посидів за кермом "КрАЗа".
93372 - Президент Зеленский
:rolleyes2:
93373 - Президент Зеленский
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 07 мар 2020, 02:18

dnepr7 писал(а):
06 мар 2020, 20:25
Вот только свет и темнота - по отношению к межчеловеческим отношениям - это оценочные понятия. Для кого-то это свет - а для кого-то то же самое - это мрак
Ну хто б казав, та тількі не Ви. Ви ж у нас з тих, хто вірить у казку. Так Ви що забули, що у казках завжди перемагає світ? А казки створювали люди. І які б не були міжлюдські поняття, а добро воно перемагає, і правда вона завжди виходе на поверхню. Да, вони можуть запізнитися, але ж ніколи такого ще не було, щоб про них не взнали. Оцінювати та розцінювати можна як завгодно, але правда вона тому і правда, що вона перемагає.
Щоб не заходити далеко, візьмемо для прикладу 20-те сторіччя. У Гітлера було прихільників стільки, що лідери інших країн могли і позаздрити йому. Але Ви ж не будете заперечувати того, що якщо зараз хтось і є його прихильником, то вони намагаються це приховувати та якось завуальовувати, бо це у всьому світі не сприймається. Бо у світі це асоціюється з війною, нацизмом, деспотією, холокостом..... Гітлер - це зло. Так буде і з путіним та його прибічниками. Навіть якщо над путіним та путіністами не буде суду, то тоді, як приклад можна взяти прізвище не Гітлера, а ще одного тірана, над яким на жаль не було суду, - Сталін. Хоч і не було суду за всі ті діяння, які він натворив, і хоч є ті, хто намагається якось виправдати його злочини, та є його прихильники, але ж весь світ від них шарахається. Бо всі знають, що то зло.
Так що боротьба триває. І світло засліпить темряву. Інакше бути не може.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 07 мар 2020, 14:53

Гитлер - свет и добро для Германии, Сталин - свет и добро для СССР, Зеленский - свет и добро для Украины. А весь остальной мир - кроме твоей родины - это зло и тьма.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 07 мар 2020, 20:43

:fp: Изображение
Какой отличный день.
День, когда из вовкиных нутрощей окончательно и бесповоротно ушел фарт.

Сказал: «Всё, пацан, теперь без меня. Ипитесъ»
Значит, премьера, откатавшего произвольную программу на лихом вороном самокате прогнали. Чтоб электорат немношко подрочил на крутого сцаря, что бояр привселюдно порет.

Рябошапку – соратника, который дерзко и бодро шагал рядом с Вовасиком вот совсем недавно, тоже показательно отпздили и выгнали в лес без шапки.
Патамушта не оправдал возложенного партийного задания выписать пидозру Порошенке противному. Рябошапка, конечно, старался, но если не стоит, то не стоит. Это вам не Мендель в халатике за креслом поставить. Это юридический документ, где описывается собственно весь механизм «преступления», несущие конструкции.
Высосать из пальца Рябошапка ничего не сумел, хотя, наверное, очень старался.

Вовка скорчил рожу, означающую «Ну и ладно! У меня этих генпрокуроров – просто завались! У меня дядя на генпрокуроровой фабрике работает!» и определил на должность Виктора Чумака. Исполняющим, значит, обязанности.
Которых по сути одна – Поршенка посадить, бо электорат вхолостую долго дрочить устанет и начнёт спрашивать за пенсии и сху*яли у нас впервые за всю биографию ВВП поник, как рейтинги полшестого президента.

Но фарт, как мы помним, устал. Устал и ушел.
Чумак вот прям сразу сделал Вове больно. Потому что трудно быть последней сукой – вечно кто-то пристраивается сзади.

Вышел такой ио генпрокурора, наглый, и в интервью «Главкому» заявил, что он бы и рад добыть из пальца пидозру, но Рябошапка всё сделал на этом поприще и КПД с того приблизительно ноль.

«Ми не гальмували жодної справи, але й не підписали жодної підозри, якщо вона не вивірена до останньої літери. Якщо ж ти підписуєш необґрунтовану підозру і суд її такою визнає, ти так само відповідаєш у кримінальному порядку за незаконне притягнення до відповідальності», — заявил Чумак и почти наверняка втихаря куражился.

Говорит, пидозру, которую насосало ДБР на Порошенка, даже как-то подправить- подрихтовать нельзя никак « через юридичну нікчемність звинувачень».

«Було б що виправляти. Якщо фактів у слідства і в підозрі немає, їх не висмокчеш із пальця. Воно ж у суді потім усе розвалиться».
И ещё напомнил, что всегда был против Пороха, но это таки не повод подписывать ДБРовскую шнягу.

В общем, Виктору Чумаку скоро тоже по ходу на мороз без шапки. Преждевременно починет очередной «100% свой» генпрокурор, не сумев удовлетворить зелёного фюрера, который капризничать изволят.

Я уже даже и не знаю, что Вовасе присоветывать.

Морская свинка Мафусаил на должности генпрокурора будет смотреться прекрасно и полностью соответствовать ожиданиям, но она подписывать бумаги не умеет. Только кушать, какать и быть милой.

Может какого-то олигофрена трудоустроить генпрокурором? Они исполнительные, за последствия своих действий не отвечают, а вот подпись ставить их вполне можно научить.

Так что фамилию Чумака запоминать тоже не стоит, он к нам не надолго. Скоро будет новое лицо.
А то, что оно будет пускать слюни на манишку и постоянно улыбаться – так это ерунда. От идеи упаковать Пороха в СИЗО Вовася не откажется. Слишком оно зависимо от электората, слишком дофуя наобещало.
Но день всё же прекрасный.
День, когда Вовасю ткнули носом в каку и немножко ближе пододвинули в тот угол, выхода из которого нет.

Таня Адамс
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 07 мар 2020, 22:11

Myron Drapak

2 Std. ·

Вчора увечері в мою стрічку новин винесло знимочку; Зеленський, поблажливо посміхаючись та закинувши ногу на ногу, «вальяжно» сидить у кріслі, а за ним, якогось милого, у шовковому халаті в крупний горох, бовваніє урочиста, бо, цитую, - «завтра у Президента Володимир Зеленський обкладинка одного з найвідоміших європейських журналів», Юльця Медель, та шо прєзова прес-секретареса. Журналом тим виявився британський «The Guardian».

Сьогодні, разом із своєю звичною «Daily Mail”, купив ще й «The Guardian» - бо ж не кожний день на першій сторінці такого солідного видання друкують інтерв’ю із - Ги! - «президентом» моєї Батьківщини. Позаглядав по газеті, погортав, але ніякого Вовці там не побачив - «розводняк» якийсь чи що? Прийшов додому, та й почав патрахати дуже екологічну торбинку, що була всередині таблоїда (її, ту торбинку, виявляється, можна компостувати, бо виготовлена із картопляного крохмалю) і нарешті у купі мукулатури, яку, зазвичай, ніхто не читає, з-поміж рекламок вина, круїзів, страхування та всіляких переписів-рецептів, нарешті вигулькнув «слуга народу».

Зробив собі горнятко чаю, знайшов у брошурці інтерв’ю під, як на мене, ну д-у-у-у-же влучною назвою «Випадковий президент» і заглибився у читання. Гм... А знаєте, я б, на місті бубочки і його свити такій публікацї не радів - бо стаття та наскрізь просякнута іронією й сарказмом і тонко висміює «найвеличнішого лідера сучасності», але, звичним до квартального гумору, буфонади та примітивщини зеізбіраторам того не зрозуміти - їм пофік про ЩО там йдеться, вони торжествують, бо про їх обранця не просто пімнув, а написав «лонгрід» аж цілий «The Gardian» - то поважний привід посвяткувати, пра‘ж?
Изображение Изображение
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Профайлер2016 » 07 мар 2020, 23:05

Warisdeath писал(а):
07 мар 2020, 01:22
Зеленський посидів за кермом "КрАЗа".
Прекрасно! Специально для любителя хайпа:
93480 - Президент Зеленский

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 07 мар 2020, 23:07

Lumen писал(а):
07 мар 2020, 20:43
и определил на должность Виктора Чумака. Исполняющим, значит, обязанности.
Вышел такой ио генпрокурора, наглый, и в интервью «Главкому» заявил, что он бы и рад добыть из пальца пидозру, но Рябошапка всё сделал на этом поприще и КПД с того приблизительно ноль.
Когда подписывать пидозру по делу Шеремета где тоже нет никаких доказательств - это для прокуратуры легко. А на Порошенко - не могут они. И рассказывают про суд где все развалиться - это смешно просто - суд что для власти надо то и подпишет. Фуфел...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 07 мар 2020, 23:12

dnepr7 писал(а):
07 мар 2020, 14:53
Гитлер - свет и добро для Германии
Для нацистської Німеччини.
Немає вже тої Німеччини
dnepr7 писал(а):
Сталин - свет и добро для СССР
Не для всього СРСР.
Немає вже СРСР
dnepr7 писал(а):
Зеленский - свет и добро для Украины
Для малоросії, а не для України. Сподіваюсь, що малоросія зникне тако ж, як і дві ті, що згадані вище.
dnepr7 писал(а):
А весь остальной мир - кроме твоей родины - это зло и тьма.
Маячня

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»