Sanek писал(а): ↑14 фев 2020, 00:14
Я тоже так считал и считаю... не чувствуется ум и интеллект, даже образованности и начитанности нет... так, пустышка... я, честно говоря, ожидал юмора в выступлениях, остроумия... однако и этого нет... часто просто бу-бу по бумажке.

Хм, дивна він людина. Всі знали його перш за все як актора. А коли він очолив нашу державу, виявилось, що без папірця він і слова не може сказати. Більш того, він не може запам'ятати текст з того папірця, що для актора неприпустимо. А коли він говорить без папірця, від себе, то краще б вже мовчав, або читав би з того папірця. Бо виявилось, що в нього така плутанина у висловлюванні своєї думки, що він не може до купи зв'язати слова, через що часто міняється весь зміст. Таке враження, що він хоче щось донести, може воно і добре та чудове, а скласти у речення і сформулювати як треба, в нього не виходить. І знов ця якість дивує, бо він актор розмовного жанру. А з розмовою щось не те
Людей і масові збори він уникає, а, скоріш за все, просто боїться, що також для актора, щонайменше, дивно.
У питаннях державного устрою він так і не розібрався. А нас запевняли, що він дуже розумний і легко вчиться.
І саме цікаве. В нього і жартів немає. А актор же він був гумористичний.
А те, як він сприймає жарт і критику на свою адресу, то, взагалі, не хочеться обговорювати. Бо це перша ознака людини дуже закомплексованої і невпевненої у собі.
І от в реалі виходить, що ні юрист (по диплому за фахом), ні актор (чим займався все своє життя), ні політик (чим вирішив займатись), ні президент (бо вирішив, що можна все і за це нічого не буде), ні стратег, ні тактик. Але при цьому простежуються наполеонівські замашки та амбіції на повновладдя.
І оце воно таке в нас щастя і мрія наша!
П.С. І при всьому цьому, що ми спостерігаємо, я все частіше думаю про те, що все це відволікаючий маневр. Вся ця дурня робиться свідомо, щоб ми свою увагу зосередили саме на цій дурні. А за всим цим може бути все дуже небезпечно.