Вирус. Эпидемия.

Современная жизнь и новая история стран мира

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Warisdeath » 30 янв 2020, 23:22

Тести для визначення коронавірусу прибудуть в Україну через 2-3 тижні, -про це в ефірі "Громадського радіо" розповів в.о. директора Центру громадського здоров'я Ігор Кузін.

"Це новий коронавірус, який не був відомий науці раніше. Він належить до так званих емерджентних інфекційних захворювань, тобто, тих інфекційних захворювань, які виникають. Щодо нього мало інформації, тому прогнози Всесвітньої організації охорони здоров'я, як і інших медичних установ, які займаються питаннями вірусології, оновлюються постійно", - розповів Кузін.

"Якщо людина просто відвідувала Китай, була туристом, спілкувалася з китайцями чи отримувала будь-які товари, то у неї мінімальний ризик підхопити захворювання. А от якщо він подорожував до міста Ухань і має важкий гострий респіраторний синдром, то ми рекомендуємо використовувати стосовно хворого швидкі тести, які в 99% дають результат через 3-5 хвилин", - пояснив Кузін.

Ці тести дають змогу визначити, до якої групи належить вірус - А чи В. Тести на визначення саме цього типу коронавірусу зараз розробляє Всесвітня організація охорони здоров'я. В Україні, як і в інші країни, їх можуть доставити через 2-3 тижні.
https://hromadske.radio/podcasts/hromad ... ihor-kuzin
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Warisdeath » 30 янв 2020, 23:24

У ЦГЗ пояснили, як носити маску, щоб вона захистила від вірусу. ІНФОГРАФІКА
89931 - Вирус. Эпидемия.
89932 - Вирус. Эпидемия.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Вирус. Эпидемия.

Где Александр Сергеевич Перижняк » 31 янв 2020, 20:25

Sanek, Форт Детрик и институт Рида занимается именно медицинскими аспектами . хотя вот что мне нравится у них военных лечат бесплатно . если человек воевал за страну то должны лечить за ее счет . и зарплата у них там хорошая. а касательно товарища Хомейни . дак тут две империи и постарались и серпастая и полосатая . вскормили терров . чтобы теперь с ними биться . аятоллы в хвосте плетутся . в силу ментальности . рассказывал один "афганец" идет пахарь за плугом ,бедный феллах,а на ручке висит транзистор ,чтобы значит услаждать ,на манер гурий . вот плуг то древний а транзистор современный . вот турки у них мягкий ислам хорошо живут .
по факту эпидемии много тут пропаганды . в Италии целый лайнер поставили на карантин . хотел написать одной знакомой у нее дочка в Китае работает ,Гуанчжоу,но не ловко как то . переживает же

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Sanek » 31 янв 2020, 20:59

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Warisdeath » 01 фев 2020, 03:19

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Warisdeath » 02 фев 2020, 02:42

У Китаї не зрозуміло що відбувається. :hm: По мережі гуляють відео як по вулицях Ухані ходять озброєні люди

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Вирус. Эпидемия.

Где Профайлер2016 » 02 фев 2020, 18:46

Warisdeath писал(а):
02 фев 2020, 02:42
По мережі гуляють відео як по вулицях Ухані ходять озброєні люди
Добивают больных, чтобы не страдали))) :music:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Sanek » 03 фев 2020, 01:26

- Россия останавливает движение всех пассажирских поездов в Китай из-за коронавируса.
- Интересно, а что Россия будет останавливать в марте, когда миллионы перелетных птиц, включая стерхов, даурских и серых журавлей, белых аистов и т.д. начнут возвращаться из Китая в Россию?

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Вирус. Эпидемия.

Где Профайлер2016 » 03 фев 2020, 17:32

Sanek писал(а):
03 фев 2020, 01:26
когда миллионы перелетных птиц, включая стерхов,
С ними справится один известный стерховод ))) :playboy:

Lis1980
Полковник
Полковник

Вирус. Эпидемия.

Где Lis1980 » 03 фев 2020, 17:55

В твиттерах гуляют видео из новых китайских больниц. Палаты-камеры, двери открываются только снаружи, шлюзы, крематорий. Персонал в полной защите как в фильмах о пришельцах. Неужели так все серьезно??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Sanek » 03 фев 2020, 21:29

Lis1980 писал(а):
03 фев 2020, 17:55
Неужели так все серьезно??
А хз? :secret: Китай-то закрытое государство... лЕгко могут недоговаривать и скрывать... Но однозначно что-то есть! Вдумайтесь, всего 300 умерших на полуторамиллиардную страну... это даже меньше нуля, ни о чем!!! Но кипиш на весь мир, как будто пришла "испанка" 1918 года, когда погибло 40 миллионов! Так что... :hm:

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Вирус. Эпидемия.

Где Профайлер2016 » 04 фев 2020, 23:13

Sanek писал(а):
03 фев 2020, 21:29
Вдумайтесь, всего 300 умерших на полуторамиллиардную страну... это даже меньше нуля, ни о чем!!! Но кипиш на весь мир, как будто пришла "испанка" 1918 года, когда погибло 40 миллионов!
Это нам по..., как и нашему правительству. Я же говорил - у украинцев другой менталитет. Если этот вирус опасен для европеоидов так же, как для желтолицых, то у нас в стране (НЕ ДАЙ БОГ!!!) это будет развиваться гораздо быстрее и трагичнее(((
Американцы относятся к этой фигне гораздо серьезнее. Я смотрю видеоблог одного русскоговорящего американца на гитарную тематику. Он сам, бывший наш земляк, а сейчас (уже довольно давно!) американский военнослужащий. Он сегодня выложил первый ролик после отпуска (он их выкладывает каждый день) и начал его с довольно серьезного монолога именно о короновирусе, а не электрогитарах. В расположении его части в Калифорнии разместили короноотстойник карантинный для прибывающих в Штаты из Китая. Сам он, видно по его лицу, ошарашен цифрой умерших и зараженных за последние дни. Это нам, тут смеху..ки, а у них все по-серьезному((( Люди относятся к своей жизни по другому)))

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Sanek » 04 фев 2020, 23:20

Профайлер2016 писал(а):
04 фев 2020, 23:13
Люди относятся к своей жизни по другому)))
:wink:

Хоть страхуй, хоть не страхуй - все равно получишь... R.I.P.

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Вирус. Эпидемия.

Где Профайлер2016 » 04 фев 2020, 23:24

Sanek писал(а):
04 фев 2020, 23:20
Хоть страхуй, хоть не страхуй - все равно получишь... R.I.P.
Все страны завозят своих из Китая через двухнедельный карантин в отстойнике. А у нас...бл..ь, "отпускаются домой, но мы за ними наблюдаем" . Ну как это назвать? Критины-идиоты! Безмозглые! Все в демократию безденежную играют(((

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Warisdeath » 05 фев 2020, 01:02

Та в нас евакуація наших громадян буде тільки на слідуючому тижні. І літаки ми свободно пускаємо, і, навіть, карантину у нас немає.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Warisdeath » 05 фев 2020, 01:04

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Warisdeath » 05 фев 2020, 12:08

Пневмонію, викликану вірусом, виявили у 10 пасажирів круїзного судна "Даймонд принцес", яке з понеділка стоїть біля японського порту Йокогама, про це повідомляє Бі-бі-сі.

Очікується, що карантин на судні триватиме два тижні, весь цей час пасажири перебуватимуть на борту лайнера.

Як пише Euronews, пасажири і члени екіпажу круїзного судна поки не можуть зійти на берег. Рішення про те, коли це станеться, ухвалить влада.

Лікарі обстежують пасажирів і членів екіпажу на наявність коронавірусу. На борту перебуває 3700 осіб. Огляд проводиться через чоловіка, який захворів на пневмонію. Пасажир, який заразився коронавірусом, перебував на судні з 20 по 25 січня і зійшов у Гонконзі. Нині його госпіталізовано, його стан оцінюється як стабільний. Медики намагаються встановити, з ким контактував хворий.

Судно вийшло з Йокогами 20 січня і повернулося назад 3 лютого.

Тим часом Міністерство охорони здоров'я повідомило про трьох нових хворих на пневмонію на території країни. Таким чином, загальна кількість підтверджених випадків зараження новим коронавірусом у Японії сягнула 23.
https://ru.euronews.com/2020/02/04/japan-cruise-ship

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Warisdeath » 05 фев 2020, 12:13

Кількість жертв коронавіруса у Китаї збільшилася до 490 людей

Кількість інфікованих пневмонією, викликаною вірусом 2019 nCoV, в материковому Китаї перевищила 24,3 тис. осіб, загинули 490 жителів. Про це повідомив в середу Державний комітет з питань гігієни та охорони здоров’я КНР, передає УНН.

Враховуючи дві смерті, що були зафіксовані за межами материкового Китаю — по одній у Філіппінах і Гонконзі — всього 492 загиблих.

Згідно з даними центральної влади, під наглядом лікарів в країні знаходяться понад 185,5 тис. осіб.

За новими даними порталу, одужали 846 осіб. Серед провінцій і раніше перше місце за кількістю заражених займає Хубей (16,6 тис. хворих), де загинули 479 осіб. Далі йдуть провінції Чжецзян і Гуандун, де від вірусу ніхто не загинув і налічується 829 і 813 інфікованих відповідно. У Пекіні цей показник становить 228 осіб (один помер), в регіонах Хейлунцзян і Внутрішня Монголія — ​​155 (дві жертви) і 35 хворих відповідно.
https://www.unn.com.ua/uk/news/1850400- ... 490-lyudey

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Профайлер2016
Генерал-майор
Генерал-майор

Вирус. Эпидемия.

Где Профайлер2016 » 05 фев 2020, 22:36

Warisdeath писал(а):
05 фев 2020, 12:08
Пневмонію, викликану вірусом, виявили у 10 пасажирів круїзного судна "Даймонд принцес",
После карантина судно превратится в "летучий голландец"(((.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Вирус. Эпидемия.

Где Warisdeath » 05 фев 2020, 22:47

Профайлер2016 писал(а):
05 фев 2020, 22:36
После карантина судно превратится в "летучий голландец"(((.
Скоріш за все так і буде(((( Звичайно, шкода, але ж...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»