З глузду з'їхали у своємо захисті всіх неподобств і ворожих та ганебних дій Зеленського!
Каждый находит утешенье в своем Вы вот "з глузду з'їхали у своємо" постоянном стремлении "изобличить" действия Зеленского, а всех, кто не сходится с Вами в мыслях - научить жить "правильно" в стране Украина (((
"Каждому свое!", - не Вам ли лучше знать это?
Нация - это вы? Вот это заява! Какая?
Я как будет еще до выборов писал... или подзабыли? Что в который раз повторять...
Сейчас я лишь наблюдаю и смеюсь
Последний раз редактировалось Sanek 06 янв 2020, 00:50, всего редактировалось 1 раз.
Профайлер2016, А Ви нічого не переплутали?
Я викладаю офіційні сторінки, я викладаю пряму мову, я викладаю світлини, взяті з офіційних сторінок. То де і в чому я намагаюсь
?
Це я сказав народу, що президент всі свої вихідні проведе в Буковелі?
Це я скрив свою поїздку в Оман?
Це я придумав наспіх зроблену відмазку про рейсовий літак і політ за свій кошт?
Це я сказав, що там раптом буде офіційна зустріч, про яку і він сам ще кілька годин назад і гадки не мав?
Це я зустрівся не знамо з ким і для чого? А потім виявляється, що той, з ким зліпили цю зустріч, ще вчора підтримав тих, хто погрожував вбивати наших союзників - США?
Це я брешу своєму народу?
Так в чому изобличение? Пояснить, будь ласка.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Только из двух ВСЕГДА один - ПРАВ, а другой - НЕТ... вот такая вот философская вилка!
Согласен. Нужно только ТОЧНО знать, кто ПРАВ, а кто НЕТ?! Вот такая вот философия. Много лжи, неправды и манипуляций. Но каждый истинный украинец - знает, что только он прав и знает правду.
Китай, Росія та Іран розпочали чотириденні спільні військові навчання в Індійському океані та Оманській затоці в п’ятницю на тлі тривалого тертя в економічно важливому регіоні між Тегераном та Вашингтоном.
Оманська затока стала центром геополітичної напруженості у 2019 році, після того, як у червні невідомою стороною були атаковані два нафтових танкери у вузькій протоці. США звинуватили Іран у нападі, але Тегеран спростував звинувачення. Тоді в липні Іран два місяці затримав британський нафтовий танкер Stena Impero. https://edition.cnn.com/2019/12/27/asia ... index.html
Судна планували покинути Іранський порт Чабахар в Оманській затоці, перш ніж їх розмістити через райони на півночі Індійського океану. Про це заявив раніше контр-адмірал Голамреза Тахані, повідомляє іранське державне прес-телебачення.
Тахані зазначив, що навчання охопить 17 000 квадратних кілометрів і складається з "різних тактичних навчань", які включають в себе практику цілей та рятування кораблів від штурмів та пожеж.
"َ Серед цілей цієї вправи - підвищення безпеки міжнародної морської торгівлі, протидія морському піратству та тероризму, обмін інформацією щодо рятувальних операцій та оперативно-тактичного досвіду", - додав Тахані.
Президент Росії Володимир Путін, президент Китаю Сі Цзіньпін та президент Ірану Хасан Рухані взяли участь у засіданні Ради глав держав Шанхайської організації співробітництва (ШОС) у Бішкеку 14 червня.
Тахані сказав, що спільні навчання також є сигналом для світу про те, що відносини між Тегераном, Москвою та Пекіном досягли "значущого" рівня. Він додав, що Іран вперше провів спільні навчання з двома основними світовими військово-морськими державами такого масштабу.
Прес-секретар оборони Пекіна Ву Цянь заявив у четвер, що навчання було "нормальним військовим обміном" між трьома збройними силами і відповідало міжнародному праву та практиці.
Вул не обов'язково був пов'язаний з регіональною ситуацією, додав Ву.
"Майбутні військово-морські навчання спрямовані на поглиблення обміну та співпраці між флотами трьох країн, а також виявлення сильної волі та можливостей трьох сторін спільно підтримувати світовий мир та морську безпеку, активно будуючи при цьому морську спільноту із спільним майбутнім" " він сказав.
Виступаючи на прес-конференції у середу, бригади збройних сил Ірану. Генерал Абольфазл Шекарчі заявив, що "важливо і життєво важливо", щоб безпека була встановлена в Індійському океані та Оманському морі.
"Індійський океан та Оманське море є одними з ключових світових торгових шляхів, і багато країн їздять у (два) регіони, і тому встановлення безпеки є важливим і життєво важливим", - сказав Шекарчі.
Оманська затока з'єднується з протокою Гормуз, через яку проходить приблизно 30% світової морської сирої нафти. Шекарчі додав, що військові навчання будуть спрямовані на збільшення потужності та досвіду для забезпечення міжнародної торгівельної безпеки в регіоні.
Спільні тренування, ймовірно, сприймаються як провокуючі
Вашингтон. На початку цього року президент США Дональд Трамп запропонував направити військово-морську місію під Оманською затокою для захисту економічних інтересів у регіоні.
У своєму Twitter в четвер Трамп прицілився на Іран, Росію та сирійський уряд на чолі з президентом Башаром Асадом, попереджаючи три країни проти військових дій у Сирії.
"Росія, Сирія та Іран вбивають тисячі невинних мирних жителів в провінції Ідліб або їх на шляху вбивства. Не робіть цього!" - написав Трамп.
Да, ці навчання були 27.12.2019 р. Але ж регіон неспокійний. Навіщо їхати на вдпочинок, та ще й зі всією сім'єю туди, де неспокійно? Як служба охорони погодила цю поїздку Зеленського на відпочинок, де в безпосередній близькості проводить навчання ворожа країна?
Чи вона не ворожа?
Чи вони не в Омані?
Чому тільки одне фото?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Це я сказав народу, що президент всі свої вихідні проведе в Буковелі?
Справедливости ради, официально никто никому ничего не говорил...
Президент Украины Владимир Зеленский планирует пробыть в госрезиденции "Синегора" в селе Гута (Ивано-Франковская область) как минимум до 9 января. Об этом сообщили источники в Офисе президента. "При этом, рассматривается вариант, что уедет и позже - 10, 11 или 12 января. Но если будут какие-то форс-мажоры, то уедет и раньше. Но пока тихо и планы у президента пробыть в Карпатах ещё почти неделю", - сказал источник.
Как могут происходить события планетарного масштаба без "величайшего лидера современности"?!
Та воно то так
Але я, наприклад, та й не тільки я, а всі ми, зовсім не бажаємо, щоб він був там, де небезпечно. Може завтра там повітряний простір перекриють, чи якийсь теракт учинять? На що воно нам?
Хоч мені тут і малюють пістолети у кишені, але то таке, то від не вміння аналізувати, а скоріш від не бажання поступитися своїм ЕГО.
Я зовсім не хочу, щоб з Зеленським щось сталося. В нас вже була країна всього одну добу без голови/ВГК/очільника і цього було достатньо, щоб в нас цілий півострів вкрали. Так що його поїздки в такі міста не можуть бути вподобані нормальними людьми.
Тому мене і бентежить, а чи дійсно він саме там? Бо вони всі вже так забрехалися, що й самі не знають де і що твориться.
І ще один нюанс дуже цікавий. Про цю поїздку і ту зустріч (чи що воно там було?) не пишуть росіянські ЗМІ. Ніякі і нічого.
Окрім Газета.Ru, та й то лише у заголовку написали, що Зеленського помітили у фіолетовій майці на розкішному курорті. А в самій новині посилання на страна.ua і пишуть про те, що нібито бачили чоловіка, схожого на Зеленського, а потім про всі його відпочинки з початку каденції, а далі, як думаєте про що багато букв і з подробицями? Да! Ви вгадали Про Петра Олексійовича!!! https://www.gazeta.ru/politics/2020/01/ ... ml?updated
І все. Більше росіянські ЗМІ нічого не пишуть про це. Дивно, правда ж?)))
Ні. Про Буковель ми дізналися з фото в інстє. Люди викладали, які з ним фотались. А потім вже ЛБ викладав фото з Коломойським. Але ж ОП і не спростовували, що він там.
Да, но официально никто не сообщал, что он там собирается пробыть до конца новогодне-рождественских праздников... кроме страны.уа со ссылкой на какие-то загадочные "источники в ОП"... информацию страны.уа затем как обычно перепечатали многие новостные украинские сайты и она стала как бы официальной
Зеленского однозначно мочат, причем мочат и порохоботы... и противоположные силы... одновременно! А он так подставляется... или полный идиот, или ему по%
Да, но официально никто не сообщал, что он там собирается пробыть до конца новогодне-рождественских праздников...
Та мова ж не про Буковель. А якщо Ви про мою фразу про всі свої вихідні, то вони в нього вже можуть і закінчитись, я ж не про конкретні строки казав.
А мова про поїздку в Оман. І цим Оманом вони всіх ввели в оману. Те що тут все не так, то це вже зрозуміло. Дуже цікаво що саме? І для чого весь цей цирк на дроті гармидер у суспільстві?
Не просто так вони обрали цю назву. Маю на увазі "Оман". Враховуючи їх креативність, яка іноді буває на рівні пришелепкуватості, то хтось погрався назвою. Потім скажуть, що то була омана, а ви всі не те подумали. І нібито і причепитись буде ні до чого. Але питань більше, ніж відповідей.
Я теж. Але, якби це все було на сцені 95 кварталу, то і грець з ними. Але ж все це не на сцені, а у державній площині. І головну роль у цій виставі грає президент країни. Нашої країни.