Єдиним президентом, з яким зустрічався міністр Оману Абдалла перед Зеленським, був Асад
Президент Сирії Башар Асад був єдиним президентом, з яким зустрічався міністр Оману Юсуф бін Аляві бін Абдалла до сьогоднішньої зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським https://www.depo.ua/ukr/svit/edinim-pre ... 1051090467
І це досягнення, я вам скажу. Це велика перемога
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Мне никогда не нравилась политическая сатира 95-го квартала. Как и сам этот коллектив последнее время. Он по сути монополизировал телевизионный юмор в Украине и я даже с радостью и надеждой воспринял появление Дизель-Шоу как неполитизированной альтернативы.
Этот ролик посмотрел. Гадкое ощущение. Гнусный Зеленский, тупорылый быдло-юмор. Очень надеюсь, что с уходом Зеленского исчезнет и это его детище!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Lumen, Аналогічно.
А зараз не дивився цей ролік. Подумав, що не зможу.
Тоже сегодня мелькнула мысль о связи (если они правда там) денег Коломойского и последними событиями на Ближнем востоке...
@dmitriypaut
Интересно вылазит:
- Янелох тихо сосёт у Бени в Буковели
- Внезапна США накрывает иранского террориста
- В регионе запахло войной,санкциями,запретами
- Срочно,за свои деньги,на самолёте Бени Янелох несётся в офшор Оман,типа контракты горят.
На самом деле похоже пЫзда невыездному Бене.
Тоже сегодня мелькнула мысль о связи (если они правда там) денег Коломойского и последними событиями на Ближнем востоке...
Також були такі думки. Тільки питання: а що, більше нікого відправити, окрім президента? Ну це якось зовсім ні в які ворота не лізе. Який сенс так палитися? Такі справи робляться тихо, щоб уваги було як найменше. А тут такий розголос на весь світ. Щось тут не так
Та ладно))) Жду от Вас нежного рассказа о своем шефе про то, как он пост про елочку под рошеном с яхты в твиттере пилил)))
П.С. Особенно понравилась фразочка в приведенном Вами "изобличении" о "таинственном" (!) визите в Оман. Опять натягивают ненатягиваемое. Что бы там ОПа не придумала (ХА ХА), это все равно честнее, чем "документы прикрытия" на Мальдивы)))
Профайлер2016, Ви б після сьогоднішніх зашкварів зеленої команди разом з самим навпливовішим політиком світу, вже б про Roshen, взагалі не згадували. Бо навіть вже не те, що не смішно і не сумно, а, просто, огидно. В світі є речі, які і порівнювати не можна ні в чому, ніяк і ні для чого.
І да, є така прикмета, вже місяців вісім як вона в нас існує, коли сказати нічого, то кажуть про Roshen.
Не цікаво і не умно.
Профайлер2016, З глузду з'їхали у своємо захисті всіх неподобств і ворожих та ганебних дій Зеленського! До чого цей пост? Що сказати хотіли Штірлицем з пістолетом?
Я вам тут роси, яка вже б'є фонтаном, приніс!!!
Агов, підтримувачі, прихильникі, адепти супер-мена, самого чесного, самого впливого, самого наймудрішого президента Зеленського, як вам це лайно з росою у ваші очі? Вмиваєтесь? Солодка водичка? Їжте, пийте, смачного вам!
Виходить, що вмиваються, смакують, дякують та й ще просять більше трешу