Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 28 ноя 2019, 16:36

Обшуки у волонтерки Марусі Звіробій, як і переслідування депутата Верховної Ради Софії Федини - точний індикатор нестабільності режиму, який встановився в Україні після катастрофічних підсумків президентських і парламентських виборів 2019 року
Ми часто думаємо, яке рішення президента Володимира Зеленського може призвести до нового протистояння на вулицях, конфлікту громадян і правоохоронних органів, нових президентських і парламентських виборів. Але це - неправильна постановка питання. Тому що ви не знайдете жодного рішення Віктора Януковича, яке призвело б до таких наслідків.

Харківські угоди? Арешт Юлії Тимошенко? Відмова від європейської інтеграції? Хіба хоча б одне з цих рішень, згубних для української демократії і державності, призвело до масових протестів? Зовсім ні. Ба більше - режим сам "профілактував" масові протести, сам організовував обурення пов'язаних з владою і спецслужбами активістів, щоб продемонструвати, яким низьким є рівень протестної активності, як люди "втомилися" від неї після Майдану 2004 року.

Побиття студентів - ось що стало тригером, приводом для нового повстання. А це побиття - демонстрація повної неадекватності влади і конкуренції різних угруповань біля трону Януковича.

Зараз ми маємо всі ті ж складові, тільки кризова ситуація розвивається випереджаючими темпами і дистанцію, яку режим Януковича проходив за роки, режим Зеленського проходить за місяці. Мало хто з людей зі здоровим глуздом не помічає неадекватності влади - про це говорять навіть пристосуванці, які намагаються зробити кар'єри в управлінській плутанині. Конкуренція угруповань біля трону тепер є куди більш очевидною, тому що перемістилася з простору чуток у простір телеграм-каналів. І сам президент - не колишній "пахан", а колишній комік. Це, звичайно, добре, але колишній "пахан" був менеджером свого кримінального світу, а колишній комік - просто афішею, обличчям свого телевізійного проекту. Тому будуть і обшуки, і божевільні закони, і інші помилки, які стануть нашаровуватися одна на іншу - аж до фатальної.

Саме тому головне політичне питання для України - це зовсім не те, що станеться з країною за президента Зеленський, а те, що почнеться після нього.

Віталій Портников: Обшуки у Звіробій - індикатор недовговічності влади
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 28 ноя 2019, 19:26

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 28 ноя 2019, 19:34

Warisdeath писал(а):
28 ноя 2019, 16:36
Обшуки у волонтерки Марусі Звіробій, як і переслідування депутата Верховної Ради Софії Федини - точний індикатор нестабільності режиму, який встановився в Україні після катастрофічних підсумків президентських і парламентських виборів 2019 року
Если арестуют Порошенко - будет у ЗЕ все хорошо ибо как по мне это индикатор. А эти все мелкие сошки и никому неизвестные люди - активисты там всякие волонтеры или рядовые депутаты - это все никому не интересно и ничего не решает. И это не показатель нестабильности режима - это показатель того, что не правильно выставлены приоритеты - что важно, а что второстепенно - а что вообще не имеет никакого значения.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 28 ноя 2019, 19:43

Lumen писал(а):
28 ноя 2019, 14:51
А причем здесь цены и ассортимент? Приведу пример наоборот - сейчас тоже нет радикального различия в ценах и ассортименте между 2016 и 2019, но почему-то в 2016-2018 все были зубожили, а сейчас уже нет :wink:
Какие именно проблемы касающиеся непосредственно рядового жителя СССР были в 1985 году когда пришел Горбачев? Зачем вообще было затевать эту Перестройку - что именно и во что конкретно они хотели перестраивать?

Из Википедии статья про Горбачева:

Исчезновение продуктов из магазинов, скрытая инфляция, введение карточной системы на многие виды продовольствия в 1989 году. Для периода правления Горбачёва характерно вымывание товаров из магазинов, в результате накачивания экономики безналичными рублями, а впоследствии — гиперинфляция.

Я не знаю планов по Перестройке, но по факту развалили промышленность и страну.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 28 ноя 2019, 19:49

Lumen писал(а):
28 ноя 2019, 16:29
Спасибо, что напомнили мой пост. Оказывается, там президент тоже напоминает собравшимся, что ему "майже 42 роки". А это, господа, подсознательное желание казаться старше, которое у многих проходит в процессе взросления. Комплексы или застрял в развитии? :hm:
Комплексы. Чтобы не комплексовать по поводу своего низкого роста ему нужно пойти на самбо там научат как хамов больше и выше бросать и руки-ноги им ломать - так как любой болевой прием при продолжении ведет в перелому - руки ноги шеи.

P.S. Я лично не смотрел и не смотрю творчество "Квартал 95" - мне не смешно и не интересно.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 28 ноя 2019, 20:42

dnepr7 писал(а):
28 ноя 2019, 19:43
Зачем вообще было затевать эту Перестройку - что именно и во что конкретно они хотели перестраивать?
Читаем тему Перестройка и гибель СССР :wink: Там экономические выкладки...

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Гоша » 28 ноя 2019, 20:44

dnepr7, Порошенка посадить,как два пальца обоссать.Так ведь- страшно.

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 28 ноя 2019, 20:59

dnepr7 писал(а): Если арестуют Порошенко - будет у ЗЕ все хорошо
Не будет у ЗЕ ничего хорошего. Просто поверьте )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 28 ноя 2019, 21:00

И у нас с ним тоже..........
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 28 ноя 2019, 23:25

dnepr7 писал(а):
28 ноя 2019, 19:34
Если арестуют Порошенко - будет у ЗЕ все хорошо
Ага. Дядя вова старший, в миру ***ло, по голівці погладить свого молодшенького тезку. Скаже: "Хороша дитина. Слухняна. Добрий хлопчик. Треба тебе ще на щось нагнути, щоб ти мені всю країну Україну на блюдечку приніс".
А, ще ж прихильники поверещать, як скажені. Десь день, ну, може два посатаніють, всю дурість з себе виженуть, а на третій забудуть, бо у гуппі пам'яті немає, і вони знов захочуть нових видовищ.
І все хороше на цьому і закінчиться.
dnepr7 писал(а):
28 ноя 2019, 19:34
ибо как по мне это индикатор.
Та хто б сумнівався?Так і є. Це ж природно для людини, яка обрала таке непорозуміння, яке примудрилося за півроку спустити все, що можна було і не можна.
Так винищити імідж країни може тільки не дуже розумна людина, або її ворог. Залишилось відправити за грати п'ятого президента, щоб в цивілізованому світі ніхто й руки не потиснув. І тоді вже можна сміливо йти до путіна за поміччю.

Ви ж зробили це разом. Ваші мрії збуваються. Ніхто вам не заважатиме любити вашу улюблену роісю. Ніхто не заважатиме бути ніким, ні с чим, ні до чого.
Між малоросом і йолопом різниці майже немає. Так що побажанки і індікатори абсолютно зрозумілі.

І хочу звернути увагу, що покарання вимагають ні четвертого президента і його посібників, а п'ятого і всих тих, хто захищав країну, хто не дозволив скотится їй у прірву. Вони хочуть покарати Марусю і Софію, але ж ніхто вже не згадує про Надю Савченка і Рубана, які, дїйсно, готували терористичний акт. Для них Марченко, Парубій, Порошенко, Геращенко, Турчинов, Грицак, генерали, солдати, кіборги, ветерани, волонтери.... вороги, бо ці люди боролись з руським миром і російською навалою.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 29 ноя 2019, 01:38

Гоша писал(а):
28 ноя 2019, 20:44
dnepr7, Порошенка посадить,как два пальца обоссать.Так ведь- страшно.
Страх нужно преодолеть, выйти из зоны комфорта - тогда открываются новые возможности и перспективы.

А вообще что-то похоже на то, что у ЗЕ решили как-то обменять решение важных для РФ и ЕС вопросов с транзитом газа - на вопрос условий мира на Донбассе - чтобы эти условия сделать комфортными для восприятия гражданами Украины и чтобы ЗЕ вернулся с встречи в нормандском формате как триумфатор - смотрите плебеи я великий цезарь добыл Вам дешового газа и мир с варварами. Ну или что-то типа этого. Они сильно уж креативные могли и что-то посложнее придумать.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 29 ноя 2019, 01:50

Warisdeath писал(а):
28 ноя 2019, 23:25
хочу звернути увагу, що покарання вимагають ні четвертого президента і його посібників, а п'ятого і всих тих, хто захищав країну, хто не дозволив скотится їй у прірву. Вони хочуть покарати Марусю і Софію, але ж ніхто вже не згадує про Надю Савченка і Рубана, які, дїйсно, готували терористичний акт. Для них Марченко, Парубій, Порошенко, Геращенко, Турчинов, Грицак, генерали, солдати, кіборги, ветерани, волонтери.... вороги, бо ці люди боролись з руським миром і російською навалою.
А теперь да - все пропало - никто больше с русским миром и российской агрессией бороться не будет? Завтра в Борисполе с хлебом-солью будем Путина встречать? В АТО все так же стоят войска и продолжаются обстрелы, военный сбор не отменен, бюджет на армию вырос.

Блин я понял почему и Порошенко Марченко, Парубій, Порошенко, Геращенко, Турчинов, Грицак - их не будут преследовать и садить - потому что во власти остался Аваков - и если их сажать - они расскажут о его причастности и ему тоже тогда в тюрьму - а он логично не хочет.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 29 ноя 2019, 01:55

"Наша страна доверяет нам идти в бой, и уверена, что никто из нас не сбежит с поля боя, верит, что мы готовы пойти на смерть. Но наша страна при этом считает, что кто-то из нас сбежит от следователя." - комбриг Миргородский, которому не дали на поруки генерал-майора Марченко.

Я цей пост навмисно розміщую тут, а не в "Украина - реалии", бо про ту країну, про яку говорить комбриг Миргородський, це не наша країна Україна, це країна Зеленського і його малоросів. Це їх наслідки. В нашій країні ветеранів поважають. В їх країні - кидають за грати по придуманих справах різними іудами, портновими і іншою нечістю.
83073 - Президент Зеленский

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 29 ноя 2019, 01:56

Они расскажут об Авакове ))) Детством такие рассуждения отдают ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 29 ноя 2019, 01:57

dnepr7 писал(а):
Они сильно уж креативные могли и что-то посложнее придумать.
Сильно креативные ролики снимать )))) Назовите хоть одно их креативное решение? Не из ваших постоянных фантазий, что они сделают, а что уже сделали.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 29 ноя 2019, 02:09

Lis1980 писал(а):
29 ноя 2019, 01:56
Детством такие рассуждения отдают ))))
Ні, інфантильністю

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 29 ноя 2019, 02:11

Lis1980 писал(а):
29 ноя 2019, 01:57
Назовите хоть одно их креативное решение? Не из ваших постоянных фантазий, что они сделают, а что уже сделали.
Ви тут не так давно. Так я Вам скажу, що вони на такі питання не відповідають. Вони їх ігнорують. Не чують і не бачать.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 29 ноя 2019, 02:17

83075 - Президент Зеленский
83074 - Президент Зеленский

Мій словниковий запас вичерпано. Ці фото самі за все кажуть. Ці фото більш, ніж просто фото чергового засідання. Вони дуже красномовні.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Гоша » 29 ноя 2019, 04:56

Та ну нах. То фейк.Такого не может быть.

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Гоша » 29 ноя 2019, 07:07

Warisdeath, Санек уже давно словарный запас исчерпал.У него уже нет сил взывать к разуму.Остались одни Вы,который еще взывает и возмущается.Ну Лис просто новенький,потому и принимает участие в акции взывания к разуму.С коро и ему надоест.

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»