Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 08 янв 2026, 22:55

Изображение

Мер Львова Садовий: Після оголошення повітряної тривоги у Львові пролунала серія вибухів. Чи був це «Орєшнік» — наразі не відомо. Інформацію нададуть військові. Є приліт по об’єкту критичної інфраструктури. Інформації про постраждалих наразі немає. Цивільні об’єкти та житлові будинки міста не постраждали.

Місцеві ЗМІ: Орєшніком хотіли завдати удару по Стрийському газовому родовищу та газосховищу у Львівській області.

Протягом ночі можуть бути повторні запуски БРСД Орєшнік - монітори.

Коли уїбан образився на Америку за Мадуро, за свої танкери, то у відповідь він херачить по Дніпру, Кривому Рогу, Запоріжжю, Львову, Київу, Харкову, Одесі, Черкасах і так далі. Тому що уїбан. І робить вигляд, що він сміливий. Уїбани - вони саме такі.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 янв 2026, 02:07

У Повітряних силах розкрили деталі повітряної цілі, що атакувала Львів

За даними Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗСУ, 8 січня о 23 годині 47 хвилин ворог завдав ракетного удару по об'єктах інфраструктури у Львові, застосувавши балістичну ракету.

Повітряна ціль рухалася зі швидкістю близько 13 тисяч кілометрів на годину по балістичний траєкторії. Тип ракети, якою російські агресори атакували місто, буде встановлено після вивчення всіх її елементів.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»