А в России чудеса! № 2

Современная жизнь и новая история стран мира

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

А в России чудеса! № 2

Где Влад Бевх » 08 авг 2026, 16:21

Warisdeath писал(а):
07 авг 2026, 21:11
Якесь словоблудство і маячня.

Якщо це правда, в чому особисто я дуже сумніваюся, то авторка дура. Дура через те, що таке не виставляють назагал.
Скоріш за все, це її буйна фантазія і в такому разі авторка все одно дура. Тому що тьотя вигадала світ, який не існує, а їй дуже хочеться, щоб було саме .
Словоблудіє, але приблизно таких людей я знаю , вони реально існують. І їх роль описала досить точно.

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

А в России чудеса! № 2

Где Влад Бевх » 08 авг 2026, 16:23

Александр Перижняк писал(а):
07 авг 2026, 16:21
Что в машину ..
Вы нальёте
Так она вас повезет.

Евро-2 против китайских машин

Первая статистика поломок, вызванных топливным кризисом - владельцы автомобилей стали обращаться в сервисы за ремонтом в 6 раз чаще. В основном это касается Haval, Chery, Geely и других моделей китайского производства.

Причину эксперты видят в переходе на более низкий стандарт топлива - бензин Евро-2, который официально разрешили к продаже на российских автозаправках, чтобы смягчить последствия топливного .
Капець які стали ніжні не лише сучасні люди а і сучасні авто.
Колись двигун Жигуля взагалі елементарно доробляли під 76 бензин і їздили на краденому, який зливали шофери державних вантажівок.

Александр Перижняк
Лейтенант
Лейтенант

А в России чудеса! № 2

Где Александр Перижняк » 08 авг 2026, 17:40

Чипированные петухи.

С 1 сентября 2026 года владельцы домашней птицы получат новую головную боль. Они будут обязаны получить на своих куриц идентификационные номера и поставить их на учёт в государственной ветеринарной системе.

Дачникам и мелким частникам придётся ещё и таблички вешать на курятники. Причём строго по форме. Согласно жёстким рекомендациям, она должна быть изготовлена из материалов, устойчивых к солнцу, дождю и морозу. Информация на ней должна легко считываться с расстояния не менее 1,5 метра. Притом платить за изготовление таблички придётся самим гражданам, а вот в систему внесут бесплатно.

Это не всё.

Фермеров заставят не просто потратить деньги на чипы, которые стоят денег, а следом на ветеринара, который должен будет чипировать десятки уток, кур и гусей, а следом и на табличку, но и введя плату за содержание (состояние курятника), а следом и плату за документы о падеже птицы.

Унасекомление фермерских хозяйств в РФ просто-таки становится каким-то нацпроектом. О целях остается только догадываться.

Хотя минуточку. Если вспомнить о росте импорта куриного мяса из Китая, то вот вам ответ на все вопросы. Версия как минимум.

Александр Перижняк
Лейтенант
Лейтенант

А в России чудеса! № 2

Где Александр Перижняк » 08 авг 2026, 17:44

Влад Бевх, такий наш упаднічеський вік ..
Жигуль тож сів та поїхав або раф.
А тепер не те .
Усюди комп'ютери ..датчики щоб виміряти якість пального..
Вже навіть не віриться як раніше водій автомобіля розвертався та їхав назад користуючись маленьким дзеркалом заднього виду...
А тепер на панелі цілий " телевізор ..що показує..що там робиться

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

А в России чудеса! № 2

Где Lis1980 » 08 авг 2026, 17:55

Александр Перижняк писал(а): А тепер на панелі цілий " телевізор ..що показує..що там робиться
Не имею такого, но говорят очень удобно, когда вплотную куда-то задом здаешь..

А раньше было только одно зеркальце заднего вида размером как у врача на лбу, если не меньше.. а ещё раньше их вообще не было.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 08 авг 2026, 22:40

Влад Бевх писал(а):
08 авг 2026, 16:21
вони реально існують. І їх роль описала досить точно.
Я знаю, що вони існують. Але вони про своє життя з подробицями і з цифрами не заявляють у мережі. Вони просто живуть своє особливе життя. Більше того, вони намагаються не афішувати його. А тут цілий опус, з іменем, з прізвищем, з цифрами.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 08 авг 2026, 23:23

Влад Бевх писал(а):
08 авг 2026, 00:02
Поэтому, тут и речи не может идти о каком-то манипулировании цифрами или сознательной дезинформации.
Та ні. От якраз про це і йде мова. (Правда не буду стверджувати це свідомо, чи ні.) А взагалі, якщо коротко, то товарищ Кох (це ж він? я не помиляюся? бо стиль його), чи хто автор цього допису, так і заявляє, що оті всі ваші удари безрезультатні, мовляв вам після них ще гірше, а на росії навпаки все хорошо.

А от і не правда. По-перше, наші порти і вся наша економіка потерпає від ударів з 2022 року. Били, б'ють і на жаль ще бити будуть. Були часи коли ми взагалі не відвантажували наше зерно. Чи забули про коридори, зернові угоди, блокування і так далі? Так ми нагадаємо. Все це було. Витримали.

А на росії "Експорт російського зерна у липні впав на 38% через атаки на порти"
Росія у липні 2026 року експортувала 1,8 млн тонн пшениці, що на 17,7% менше, ніж за аналогічний місяць минулого року. Загальний експорт основних зернових культур скоротився ще суттєвіше — на 37,6%, до 2,026 млн тонн, свідчать дані моніторингу Російського зернового союзу.

Основною причиною різкого зниження експорту стала напружена ситуація в Азово-Чорноморському регіоні. Найбільше падіння зафіксовано у третій декаді липня, коли відвантаження зерна скоротилися на 61,3% у річному вимірі — до 685 тис. тонн, а пшениці — на 55,5%, до 646,5 тис. тонн. На цьому тлі Мінтранс рф створив спеціальний штаб для координації перевезень, а раніше повідомлялося про пошкодження портової інфраструктури Тамані внаслідок атаки безпілотників.

У липні російська пшениця постачалася до 23 країн проти 27 роком раніше. Найбільшим покупцем залишився Єгипет, однак поставки туди скоротилися на 31,7% — до 344 тис. тонн. Водночас експорт до низки африканських країн зріс: до Кенії — майже у 1,8 рази (до 194,5 тис. тонн), до Судану — на 31% (до 177 тис. тонн), а також збільшилися поставки до Танзанії, Нігерії, Лівії, Сомалі, Анголи та ОАЕ.

Логістичні труднощі відобразилися і на роботі портів. Якщо торік зерно експортували через 38 портів, то цього липня — лише через 21. Найбільшим експортним хабом залишився Новоросійськ, хоча його відвантаження знизилися на 23,7%, до трохи більше ніж 1 млн тонн. Через Ростов-на-Дону експорт скоротився у 3,7 рази, тоді як відвантаження через Тамань, попри складну ситуацію, зросли на 7%.

Попри падіння фізичних обсягів експорту, російська пшениця зберігає високу цінову конкурентоспроможність. Станом на 1 серпня її ціна FOB Новоросійськ становила близько $232 за тонну, що на $35 нижче за європейську пшеницю. Водночас аналітики зазначають, що геополітичні ризики та проблеми із судноплавством дедалі більше впливають на укладання експортних контрактів і можуть призвести до подальшого скорочення російського експорту зерна у сезоні 2026/27.
А ось і самі аграрії розповідають:

«Продать некому». Блокада Азовского моря обвалила экспорт российской пшеницы до минимума за десятилетие
Украинские удары по акватории Азовского моря, остановившие работу портов Азова и Тамани, парализовали экспорт российского зерна.
https://ru.themoscowtimes.com/2026/07/2 ... ie-a201280

По нафті те саме. По паливу теж.

Зрозуміло, що росія не впала, не розвалилася. Країна велика, багата, є друзі, які допомагають. Але все одно не треба розповідати, що наші удари їм не шкодять. Шкодять ще й як. Звісно, що не так, як нам хотілося. Але ще рік тому, ніхто і уявити не міг, що ті, хто стежать за нашою війною, будуть обговорювати удари України по росії і про їх вплив на російську економіку. І не тільки на економіку, а ще і на настрої населення.
Влад Бевх писал(а):
08 авг 2026, 00:02
поскольку так же как и вы, стал жертвой того самого победного пиара
А ніякого піару не було. Фронт робить свою роботу, тил радіє пожежам на московії. Це наше життя. Нам не до піару.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

Где Warisdeath » 09 авг 2026, 00:23

Lis1980 писал(а):
08 авг 2026, 05:18
Новости расеянского кино.. ;)
Йо-пе-ре-се-те :clown: Так це колобок :crying:
А я бачу меми і геть нічого не розумію. Думаю чию це пику так малюють? А це виявляється ось хто :fp:
Триндець, а чому вони його таким чудовиськом зробили? :bt:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Из жизни разных стран»