А в России чудеса! № 2
-
Bikini
- Полковник

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Bikini
- Полковник

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
-
Bikini
- Полковник

А в России чудеса! № 2
В Дагестане камера наблюдения выписала штраф портрету лезгинского князя Хаджи Давуда.

-
Александр Сергеевич Перижняк
- Полковник

А в России чудеса! № 2
Bikini, Дудь морщился терпел но слушал бред кучера.
вообще актеры и спортсмены сильно переоценены, как сословие.
в Средние Века были балаганы с шутами акробатами мимами и прочими лицедеями.
актеру в общем то не нужен аналитическии ум за него все выдумывает режиссер .
ему нужна хорошая память мимика лица и выносливость. а думать не надо.
его судьба зависит от трех казалось бы невидимых публике человек:режиссера ,оператора и гримера .
они могут сделать так что актер будет узнаваем и любим ,а могут и наоборот изуродовать его в кадре или задвинуть подальше.
особенно режиссер .
актер хочет сыграть героя борца со злом ,а режисссер говорит :нит голубчик ,вам с таким видом хорошо бы сыграть жертву преступления ,терпилу ,как любят говорить в рашке или нищего или пьяницу .
кого этот кучер сыграл военнослужащего вс раши в кино нудятине "солдат"?
так по моему . видел пару троку серии .
кучер глуп ,но запаслив .
у дочки паспорт США ,у сына паспорт США. в случает чего драпать туда.
в общем хазановы ,хабенские ,машковы прогибаются под режим ,как собачки в цирке .
вообще актеры и спортсмены сильно переоценены, как сословие.
в Средние Века были балаганы с шутами акробатами мимами и прочими лицедеями.
актеру в общем то не нужен аналитическии ум за него все выдумывает режиссер .
ему нужна хорошая память мимика лица и выносливость. а думать не надо.
его судьба зависит от трех казалось бы невидимых публике человек:режиссера ,оператора и гримера .
они могут сделать так что актер будет узнаваем и любим ,а могут и наоборот изуродовать его в кадре или задвинуть подальше.
особенно режиссер .
актер хочет сыграть героя борца со злом ,а режисссер говорит :нит голубчик ,вам с таким видом хорошо бы сыграть жертву преступления ,терпилу ,как любят говорить в рашке или нищего или пьяницу .
кого этот кучер сыграл военнослужащего вс раши в кино нудятине "солдат"?
так по моему . видел пару троку серии .
кучер глуп ,но запаслив .
у дочки паспорт США ,у сына паспорт США. в случает чего драпать туда.
в общем хазановы ,хабенские ,машковы прогибаются под режим ,как собачки в цирке .
-
- Полковник

А в России чудеса! № 2
ладно черт с ним с кучером ..
вот это, вот зачем ? пыня хочет бомбить москву ?обстрелять ее ракетами или закидать бомбами или атаковать дальнолетами беспилотными ?
на крыше нескольких зданий в центре Москвы установили ЗРПК Панцирь, который может использоваться как ПВО.
NV рассказывает, где уже заметили объекты ПВО в Москве и как на это реагируют в Украине.
«Панцири» на крышах Москвы: что происходит
Начиная с 19 января в российских соцсетях публикуют фотографии и видео военной техники, которую с помощью специальных тяжелых кранов поднимают на крыши высотных и стратегически важных зданий в Москве. Вероятно, это зенитные ракетно-пушечные комплексы (ЗРПК) Панцирь-С1, которые могут быть частью систем ПВО.
На здании бизнес-центра в Тетеринском переулке, 8.
В российских Телеграм-каналах пишут, что в здании размещается ряд офисов — «начиная от студии фотосъемки и заканчивая репетиторами и курсами вокала». Новая газета Европа называет здание бизнес-центром, он расположен рядом с метро Таганская.
Корреспондентам MSK1.RU охранник локации заявил, что военные якобы «ремонтируют крышу»: «Стройбатовцы работают. Не переживайте вы так, это просто плановые учения».
На номерах военной техники, которая стояла на месте установки ЗРПК Панцирь на крышу, журналисты заметили «50-й код региона». «Он относится к Западному военному округу, в который входит Москва», — уточнили в MSK1.RU.
вот это, вот зачем ? пыня хочет бомбить москву ?обстрелять ее ракетами или закидать бомбами или атаковать дальнолетами беспилотными ?
на крыше нескольких зданий в центре Москвы установили ЗРПК Панцирь, который может использоваться как ПВО.
NV рассказывает, где уже заметили объекты ПВО в Москве и как на это реагируют в Украине.
«Панцири» на крышах Москвы: что происходит
Начиная с 19 января в российских соцсетях публикуют фотографии и видео военной техники, которую с помощью специальных тяжелых кранов поднимают на крыши высотных и стратегически важных зданий в Москве. Вероятно, это зенитные ракетно-пушечные комплексы (ЗРПК) Панцирь-С1, которые могут быть частью систем ПВО.
На здании бизнес-центра в Тетеринском переулке, 8.
В российских Телеграм-каналах пишут, что в здании размещается ряд офисов — «начиная от студии фотосъемки и заканчивая репетиторами и курсами вокала». Новая газета Европа называет здание бизнес-центром, он расположен рядом с метро Таганская.
Корреспондентам MSK1.RU охранник локации заявил, что военные якобы «ремонтируют крышу»: «Стройбатовцы работают. Не переживайте вы так, это просто плановые учения».
На номерах военной техники, которая стояла на месте установки ЗРПК Панцирь на крышу, журналисты заметили «50-й код региона». «Он относится к Западному военному округу, в который входит Москва», — уточнили в MSK1.RU.
-
- Полковник

А в России чудеса! № 2
Bikini, чем князь ее прогневил?вот она неумолимая поступь прогресса ..хоть князь хоть граф ...платите штраф
-
- Полковник

А в России чудеса! № 2
Голландия готова передать Ф 16 и купить леопарды ...но шольц
хочется придушить его .
Абмрамсов тоже вроде нет ..
Тем временем на телеге канал war video радостно рапортует : мы падбили абмрамс из мухи с первава раза!!
На фото нечто похожее на танк темного цвета ,скажем примерно хаки или зелёный ..
На абрамс не похож ..
Характерная форма башни плюс характерный цвет песка и длинный ствол ...
Челенджер похож больше но их нету между Бахмутом и Соледаром ....
Экипаж конечно негры ...
Абмрамсов тоже вроде нет ..
Тем временем на телеге канал war video радостно рапортует : мы падбили абмрамс из мухи с первава раза!!
На фото нечто похожее на танк темного цвета ,скажем примерно хаки или зелёный ..
На абрамс не похож ..
Характерная форма башни плюс характерный цвет песка и длинный ствол ...
Челенджер похож больше но их нету между Бахмутом и Соледаром ....
Экипаж конечно негры ...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А в России чудеса! № 2
Глядачі наділяють акторів вигаданими якостями через ті ролі, які ці актори грають. І глядачу здається, що людина насправді така, якою її бачать в тій ролі, яку він грає. Все б нічого. Якби всі ці актори, артисти, співаки просто грали, співали, розважали. Ну бачить так глядач, то й нехай. Те саме і спортсмени. Але ж. По-перше, всі артисти і спортсмени- вони громадяни держави. Вони ходять на вибори. А по-друге, вони впливають на суспільну думку. По-третє, вони не тільки ставлять галочки у бюлетенях, вони ще стають депутатами. А інколи і президентамиАлександр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑20 янв 2023, 14:14вообще актеры и спортсмены сильно переоценены, как сословие.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А в России чудеса! № 2
Це коли "операция идет по плану"
П.С.
Раз укріпляються, значить бояться. Раз бояться, значить поважають. Все за їхньою логікою)) Раз поважають, значить знають, що ми можемо!
П.С.П.С.
На підсвідомому і свідомому рівні вони знають, що за всі їхні злочини буде розплата.
А ще ці потвори знають, що якщо щось і прилетить на москву, то прилетить не на будинки з мирним населенням, як це роблять вони, а прилетить на об'єкти, на "центры принятия решений". Тому і ставлять не на цивільних будинках свої панцирі.
І все це відбувається в той час, коли їхній бєнзя-небензя в ООН розповідає, що в Дніпрі українці розмістили системи ППО серед цивільних будинків, майже не на дитячих майданчиках. І це чергове підтвердження того, що вони живуть не тільки в своєму вигаданому світі, а ще і у віддзеркалюваному світі. Тому що все, що вони роблять, або намагаються робити, вони стверджують, що це роблять інші. Історія з цими ППО яскравий приклад.
П.С.П.С.П.С.
Коли ці нелюди йшли знищувати Україну, вони чомусь не подумали, то вони чомусь не подумали, що однією і тією ж дорогою можна прямувати в обидві сторони. Падли. Горіть у пеклі.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А в России чудеса! № 2

В Естонію не пустили залізничний потяг з росії з написом "Русский мир" на вагонах, повідомили в Південній префектурі Естонії.
"За мить у бригади поїзда в руках виявилася банка з синьою фарбою, і символ агресора без зайвих слів було видалено", - йдеться у повідомленні.
-
Bikini
- Полковник

А в России чудеса! № 2
Александр Сергеевич Перижняк писал(а): ↑20 янв 2023, 17:24Тем временем на телеге канал war video радостно рапортует : мы падбили абмрамс из мухи с первава раза!!
Время о%уительных историй у них не заканчивается
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А в России чудеса! № 2
Без коментарів

-
Bikini
- Полковник

А в России чудеса! № 2
Давно уже бесполезно что-либо комментировать в их коллективном дурдоме.

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Bikini
- Полковник

А в России чудеса! № 2
Это они косплеят своих любимыхЯ ж как попугай — они отстали на поколение войн.
Выходит как обычно - смешно и по-дебильному
-
Bikini
- Полковник

А в России чудеса! № 2
И да, пора бы уже по Москве шандарахнуть!
Чего ждем?
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Bikini
- Полковник

А в России чудеса! № 2
Война план покажет
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А в России чудеса! № 2
Molfar зібрав великий #деанон на Пригожина. Там є й про його кримінальне життя й бізнес, брудні тюремні звʼязки та стосунки з путіним, втручання у вибори Президента США та про родину Пригожина. А ще розповіли про його вплив на політичну ситуацію в Україні — зокрема, одна з найбільших руснявих ботоферм.
Топ росіянського державотворення — педофіл та зек. Нічого нового
♂️
Molfar про OSINT @t.me/molfar_global
Особистість Євгена Пригожина посіла видатне місце в інформаційному просторі з початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Ця стаття є першим системно-аналітичним розслідуванням біографії Євгена Пригожина та становить цінність для тих, хто хоче зрозуміти хто саме та яким чином стоїть за воєнними злочинами рф в Україні та інших частинах світу.
Здебільшого Євген Пригожин він відомий як лідер приватної військової компанії “Вагнер”: терористичного угрупування, яке виконувало військові завдання на Сході України, в Сирії та Лівії, а також у Центральноафриканській республіці. ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина знаходиться під санкціями США, ЄС та Японії, звинувачується у порушенні прав людини та воєнних злочинах різного ступеню тяжкості. Сам Пригожин та члени його родини потрапили у санкційні списки раніше за “Вагнер” через свою активну діяльність на території росії, результатом якої стало втручання у вибори президентів США та інші не менш тяжкі звинувачення.
Пригожин – виходець з російської колонії суворого режиму, який побудував кар’єру завдяки зв’язкам із кримінальними авторитетами. Бізнес, підтримуваний криміналітетом, поступово наблизив Пригожина до державних справ російської федерації. Він один із головних ідеологів війни в Україні та близький друг володимира путіна, ще з часів коли той був помічником мера Санкт-Петербурга. Пригожин пройшов довгий шлях від особистого “кухаря” путіна, коли організовував статусні обіди майбутньому президенту росії, до найбільшого підрядника Міністерства оборони російської федерації.
Розбираємось у заплутаній біографії Євгена Пригожина, його тюремному минулому, зв’язках з російським істеблішментом, шляху становлення як бізнесмена, військовій активності та афілійованих особах усіх його численних бізнесів. Розкриваємо схеми по обходу санкцій через членів родини Пригожиних, та робимо екскурс у російський криміналітет.
Топ росіянського державотворення — педофіл та зек. Нічого нового
Molfar про OSINT @t.me/molfar_global
Особистість Євгена Пригожина посіла видатне місце в інформаційному просторі з початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Ця стаття є першим системно-аналітичним розслідуванням біографії Євгена Пригожина та становить цінність для тих, хто хоче зрозуміти хто саме та яким чином стоїть за воєнними злочинами рф в Україні та інших частинах світу.
Здебільшого Євген Пригожин він відомий як лідер приватної військової компанії “Вагнер”: терористичного угрупування, яке виконувало військові завдання на Сході України, в Сирії та Лівії, а також у Центральноафриканській республіці. ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина знаходиться під санкціями США, ЄС та Японії, звинувачується у порушенні прав людини та воєнних злочинах різного ступеню тяжкості. Сам Пригожин та члени його родини потрапили у санкційні списки раніше за “Вагнер” через свою активну діяльність на території росії, результатом якої стало втручання у вибори президентів США та інші не менш тяжкі звинувачення.
Пригожин – виходець з російської колонії суворого режиму, який побудував кар’єру завдяки зв’язкам із кримінальними авторитетами. Бізнес, підтримуваний криміналітетом, поступово наблизив Пригожина до державних справ російської федерації. Він один із головних ідеологів війни в Україні та близький друг володимира путіна, ще з часів коли той був помічником мера Санкт-Петербурга. Пригожин пройшов довгий шлях від особистого “кухаря” путіна, коли організовував статусні обіди майбутньому президенту росії, до найбільшого підрядника Міністерства оборони російської федерації.
Розбираємось у заплутаній біографії Євгена Пригожина, його тюремному минулому, зв’язках з російським істеблішментом, шляху становлення як бізнесмена, військовій активності та афілійованих особах усіх його численних бізнесів. Розкриваємо схеми по обходу санкцій через членів родини Пригожиних, та робимо екскурс у російський криміналітет.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

А в России чудеса! № 2
Не знав, що у нас є така тема. Дуже цікаво. Прочитав із задоволенням.
Тільки порівняння цих (руzню) з німцями аж ніяк не рівняється. Злочини нацистів і рашистів порівнювати можна і треба це робити. А от все інше якось важко порівняти. У цих дійсно
Причому, дуже по-дебільному.