Что там непонятного?! Написано, что вышло так хорошо, что можно легко перепутать с оригиналом!

Модератор: Parabellum
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
Скрыть ссылки на пост |
Пишет после праздников сделает, сейчас без штангеля.
Думаю лен небеленный.
Отлично вышло!
Скрыть ссылки на пост |
Не довіряйте марганцовці, мені здається що вона вже не того госту що була раніше. Як взірець приклад від МГ42, я в той колір та обшарпані кути душу вложив а він взяв та побілів просто в дивані лежачи. Краще вже морілкою підтемняти на мій розсуд.
Скрыть ссылки на пост |
Це на фото так лише виглядає. Копанина з відновленими деталями в міру і частково доробленими мною дрібницями. Ця сага в мене вже четвертий рік десь тягнеться. Але справа не в цьому механізмі а в тім як я спіткнувся на рівному місці. Вичорняв дерево марганцовкою, затирав краї а через рік все побіліло. Що най менше у мене вже чотири предмети на яких марганцовка побіліла, більше їй не довіряю. Не хочиться щоб хтось повторив мою помилку, хоча це може така марганцовка лише мені попалася, або льняне масло так вибілило. Не знаю і більше не ризикую.
Нет, марганцовка у вас нормальная, просто она выцветает со временем. Две цитаты из интернета:
Ви не могли би попробувати приложити в цих місцях магніт ?. Чисто за для експерименту. По кресленнях там магнітитися не повинно а на справді можливо що магнітиться. Як я писав вище на моїх рештках під ковпачком було металічне кільце а от на олові давно очистив тож не памятаю, було воно чи ні.
Экспериментаторы! ))))) Вот не любит наш народ читать инструкции )))))votaga писал(а): Выяснилось экспериментально - не больше 5 файлов..
Скрыть ссылки на пост |
В такому випадку я зробив правильно на своєму захисному ковпачку вставивши в середину тонкий метал, хоча хотів лише врятувати рідний наконечник.
На ковпачках наконечники (шляпки, верхні заглушки) олово ?
Спасибо.
Скрыть ссылки на пост |